Перейти до змісту

ДЕРЖИ ВОРА!!!

Banzai

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Вчера днем (19/03/08 около 12:00)была вскрыта квартира, в которой я проживаю. Пропали следующие вещи:

Ноутбук Acer TravelMate 5720 s/n: LXTMT0X09974718D462000

Цифровая видеокамера Samsung (формата miniDV) в сумке SONY

Цифровая видеокамера SONY (формата HI8) в сумке

Мобильный телефон Motorola MPX220 (смартфон-раскладушка с нерабочим дисплеем) IMEI телефона: 354912001293727

Просьба, людей, кто так или иначе владеет информацией о местонахождении пропавших вещей, - позвонить мне (Алексей 8/050/3687061).

Вознаграждение гарантируется!

такая вот задница подкатила к знакомому... просьба тем кому предложат краденое - неостаться встороне !

Опубліковано

Співчуваю. Таке лихо пережила двіччі. Жодної речі не повернули. Такщо надії мало. Коли обікрали квартиру, то ще пережили, а от коли о 15 год (серед білого дня), по пр. Соборності зняли золотого ланцюжка, то відчуття були ще ті... Візьму до уваги цей список. :_08:

Опубліковано

Banzai, если где-то всплывет, обязательно дам знать. знакомому можно в принципе только посочувствовать - даже если и находят наши опера виноватых, то стрясти с них что-то нереально

ps. предложи знакомому по Варшавке пару дней побродить. некоторые воры настолько самонадеянны, что скидывают железо тут же в Луцке

pps. пусть еще у знакомых таксистов поинтересуется насчет железок

Опубліковано

Таксисти і базар - то перша справа.

Якщо є хто із знайомих у Рівному - питай у них.

Тут проста схема - далеко не поїдуть.

або ж так і лишиться надовго відлежуватися.

Опубліковано

отлеживаться оно не будет - не тот товар. это ж не драгоценности в конце концов. тут наоборот будет стимул избавиться как можно быстрее, так как оно все номерное. вопрос только - какими путями?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Да співчуваю! У мене теж почистили квартиру перед новим роком! Теж ноут+2 мобілки+золото+2 куртки.

З міліції чогось вимагать безполезно. Хто з Чернишевського - бережіться, там уже багато квартир почистили.

Опубліковано
Співчуання нічього не дасть, але.... Людство котиться в ВЕЛИКУ ЖОПУ. будем питати знайомих.

Більше просто не можу сказать зараз, тому що вже знаю, що чистять квартири(і мою в тому числі) хлопаки з Луцька, а не приїжжі(мені в міліції сказали, що банда зі Львова). Знаю в якому районі живуть і будинку - але не скажу, так як не треба. Хлопаки, які чистять не наркомани, молоді - до 23 - правда є підозра на те, що у них є криша - старші дяді.

І наглі до піпеца - їх уже було раз "чуть-чуть"(а жаль що чуть-чуть) не зловили на гарячому, так вони на протязі місяця в тому самому будинку знову намагалися обчистити квартиру - не вийшло.

Найкращий варіант, який я поки реалізував - поставив міні камеру слідкування на вхід у будинок, просто у нас небагато квартир у будинку, усі знають усіх. А камеру хрен побачиш з будь яких ракурсів, і навіть якщо світло вирубають буде записувати, і навідь якщо взламають квартиру і заберуть комп, то не той...

з ними (грабіжниками-налетчіками-зальотчиками) треба боротись ,і не надіятись на міліцію.

Опубліковано

Мде, хреновая ситуация, думаю единственное решение это ставить сигналку цена вопроса 50 грн в месяц но думаю оно того стоит.

Опубліковано

А яким чином вскрили квартиру?

Чому питаю, сам пережив таке і після цього дещо навчився і зрозумів троха більше як діють злодіїї.

Можемо обговорити тут методи захисту квартир (якщо модер порахує що це по темі ;) )

Опубліковано
Раджу слідкуати за Куплю-продам розділом :-)

а, ты про сбыт ворованного?

если такое тут встретится - баном не обойдется

задействую все связи, чтобы забанить с небом в клеточку

Опубліковано

ну а вдруг тут запостять :-), і взагалі, нехай топікстартер напише конкретнішу інфу про обладнання

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...