Перейти до змісту

робота в інтернеті

slonenok

Рекомендовані повідомлення

Elvis в якійсь із тем писав про це, і я попробував цей заробіток грошей.

Ваша новая работа заключается в перепечатке текста с картинок на английском языке. Примеры таких картинок: пример1, пример2, пример3. Необходимо знание английских букв и владение английской раскладкой на среднем уровне. За каждый правильный ввод текста с картинки вы будете получать до 1 цента, в зависимости от выбранной Вами ”ставки”. Вы ограничены только своей скоростью ввода текста с клавиатуры, то есть в минуту вы можете обрабатывать в среднем 10 картинок. Таким образом, при средней цене в 0.5 цента за правильно введенный текст ваш заработок составит 3 доллара в час.

СИЛКА регіструємося і заробляємо разом!!!

Зареєструвався не спорю платять по центу за ввід тексту,але всеж то мура конкретна,те шо пишуть 3долл./год.фуфло це натуральне,там аби бакс получився тре хуярити пів дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

reaktor88 Я не модер, але слідкуй за мовою.

А мені потрібно десь 2,5 год, для того щоб набрати $0,5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені потрібно десь 2,5 год, для того щоб набрати $0,5

off top.

во як :0026: ,а я маю більше 2$ в час , і мені кажеться що то мало, да скромнішим треба бути пане Rock- це совість заговорила. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таинственный покупатель

www.4service.ua

Роскажи если там работаешь или работал!

Ато кажеться что ето очередной лохотрончик!!!

мой друг работал!!! не лохотрон!!! но работа не укр. уровня чтобы заработать нужно постаратся!!!

ЗЫ это работа не в инете!! просто регаться нужно в сети!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привет. Щас серфингую на зарубежном сайте. Деньги уже снимал (единственный сайт который мне выплачивает деньги). Вот инфо:

Зарубежный сайт bux.to платит Вам за посещение рекламных ссылок.

Вам нужно всего лишь посещать некоторые сайты, 10-15 штук в день, по 30 секунд. Я в общем трачу на эти сайты минут 20 в день.

Можно для большей скорости и меньшего трафика убрать загрузку картинок в настройках браузера.

Сайт реально выплачивает заработанные деньги. Деньги можно снять 3-мя способами: все 3 с помощью системы AlertPay (https://www.alertpay.com/)

1. Вы сможете снять деньги с системы AlertPay прямо на ваш счет в банке.

2. Вы сможете заказать чек прямо в ваш почтовый ящик и обналичить его в ближайшем банке.

3. Вы также сможете перевести деньги из AlertPay в E-Gold и дальше поменять их на латы в обменнике www.exchange.lv

Самое главное - Вы не вкладываете ни копейки, чтоб начать работать. Поэтому ничем не рискуете.

заходим сюда - http://bux.to/?r=[censored]

Помощь по регистрации:

1. Справа сверху жмём Register

2. Заполняем поля: ник, 2 раза пароль, 3 раза e-mail, выбираем из списка страну и ставим галку на "i accept..." Жмем кнопку Register.

После регистрации логимся на сайте, нажимаем на вкладку Surf Ads и поочерёдно кликаем по ссылкам (10-15 ссылок). После этого нажимаем на вкладку My Stats и просматриваем свой баланс.

Пример Дохода

-Вы просматриваете 10 сайтов в день = 0.10 $

20 ваших знакомых зарегистрированных вами смотрят 10 объявлений в день = 2.00 $

-Ваш ежедневный доход = 2.10 $

-Ваш еженедельный доход = 14.70 $

-Ваш минимальный ежемесячный доход = 63.00 $ всего за 20 минут в день!

Вообщем пробуйте, пользуйтесь, советуйте друзьям.

Ссылка на регистрацию: http://bux.to/?r=[censored]

П.С. если есть вопросы, обращайтесь: [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реферали..

Ех..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Semanich

а можна регатись не по твоїй ссилці а по кореневій? http://bux.to

:angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реферали..

Ех..

рефералы ето ничо,

если бы народ непостил сякую непровереную фигню вида

Привет. Щас серфингую на зарубежном сайте. Деньги уже снимал (единственный сайт который мне выплачивает деньги). Вот инфо:

и дольне по тексту

а на самом деле ничего неснимал и только что зарегался туда....

вот что плохо

p.s. слегка напоминает чехов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОЛОТІБАБЛО реально діє, вже знімав 3 рази без ніяких проблем)))

а вот ще нарив способ заробляти він швидший РЕГАЙТЕСЯ і заробляйте, тут теж вже раз перевів гроші без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ччерт. да закройте вы эту тему. и остальные, которые содержат/будут содержать пригласительные ссылки для регистрации черти де так же.

про закон сохранения бабла в природе слышали, интернет-заробитчане?

если где-то прибыло - значит где-то убыло.

доллар в день они зарабатывают, а сколько на интернет потратили - не считают.

мне это напоминает события начала 90-х, когда вообще ни шиша не было, а инфляция скакала порезвее горного сайгака.

народ продавал что-то за 10 долларов в Белоруссии, не задумываясь, что тут потратил 11. + еще и на проезд тратились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОЛОТІБАБЛО реально діє, вже знімав 3 рази без ніяких проблем)))

а вот ще нарив способ заробляти він швидший РЕГАЙТЕСЯ і заробляйте, тут теж вже раз перевів гроші без проблем.

диву даюсь что только не сделают вебмастера чтоб поиметь фрихосты или ПС :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернеті крім лансерів, толкового заробітку не буде ніколи, тому що в наш час (та і в інші часи) не платили грошей за "просто так", щоб заробляти гроші, потрібно бути професіоналом в якійсь справі, беріть краще книжки в руки і вчіть Javascript, PHP, CSS, HTML і тому подібне, платити будуть більше да і роботи завжди вистачає. імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://peepla.net/signup.php?r=34038 Реальный зароботок. Минималка 0,25 можна набрать за день.

http://freewm.ru/?69975 Нужно собирать бонусы. Три года в сети. Минималки нету.

http://ukrmail.kharkov.ua/?17297 Один из лучших почтовиков. Ежедневно бонус 1 цент. Мин. 0,5

http://sb-money.ru/?user=43939 Зароботок за WMR и WMZ. Мин. нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ с "Posts: 1" надо банить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто зарегався на ГРАНДСЕЙВІ, там є прога картінкі швидше випадають, кому тре стукайте в асю.

аналогічна прога і на колотушці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так. Хтось попав в лапи розводняка...

прикрили б тему.. а то тут вже й зазивали на "халяву" з'явилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернеті крім лансерів, толкового заробітку не буде ніколи, тому що в наш час (та і в інші часи) не платили грошей за "просто так", щоб заробляти гроші, потрібно бути професіоналом в якійсь справі, беріть краще книжки в руки і вчіть Javascript, PHP, CSS, HTML і тому подібне, платити будуть більше да і роботи завжди вистачає. імхо.

Сама вміняєма думка!!! Молодець, люди які знають Javascript завжди скосять деньгі при любих розкладах! :-)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Улибнуло.

Їдемо далі :0077:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Snig ти вот сам то багато з перечисленого знаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вважаєш що в HTML+CSS - є щось надто важке? місяць почитати літератури відповідної і можна вже орієнтуватись в даній темі. Javascript - тут трохи ваще, бо багато "приколів" з позиціонуванням, але вчити можна. Якщо говорити про самостійне навчання, то скажу таку штуку, що по мірі вивчення HTML+CSS зявляється потреба вивчати Фотошоп, для того, щоб мати хоч якісь макети для "верстаки".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вважаєш що в HTML+CSS - є щось надто важке? місяць почитати літератури відповідної і можна вже орієнтуватись в даній темі. Javascript - тут трохи ваще, бо багато "приколів" з позиціонуванням, але вчити можна. Якщо говорити про самостійне навчання, то скажу таку штуку, що по мірі вивчення HTML+CSS зявляється потреба вивчати Фотошоп, для того, щоб мати хоч якісь макети для "верстаки".

Кому-то одно, кому-то другое. Я несколько дней сидел колупался с каким-то простенким статическим сайтиком в ДримВивер, думал верстальщики - это самые дерганные и депресиыне люди ^_^ . Это был мой второй и последний сваяный сайт, доделал лишь из принципа -"начал, тогда закончи". Все остальное кинул на поталу дизайнерам и проггерам.

Кто-то умеет работать головой, а кто-то работать руками. Я предпочитаю первое.

В інтернеті крім лансерів, толкового заробітку не буде ніколи

это только тебя так кажется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти мені не розповідай... я чудово знаю, що і як робиться

за твій HTML з CSS тобі багато не дадуть, це вміють майже всі хто хоч раз цікавився

хіба шо примітивні сторінки-візитки робить, але при таких розкладах не розраховуй на погодинну оплату і великі гонорари, 50 баксів дадуть і гуляй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Tum@n я взагалі то мав інше на увазі. Вивчив CSS навіщо зупинятись? Іди далі вчи Javascript (бо без CSS яву важко вчити), РНР з його мускулом :blink: Коли вже стаєш спеціалістом в цьому то і можеш розраховувати на пристойну платню за свій труд. Але цей вид заробітку в інтернеті є набагато кращим і прибутковішим, а ніж сидіти і вводити текст з картинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...