Перейти до змісту

Такий Донбас нам не потрібен.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://gordonua.com/photo/events/v-donecke-boeviki-proveli-svoy-parad-k-9-maya-fotoreportazh-131634.html

Чорного кобєля не відмиєш добіла. Пора вже перестати називати ці території окупованими. Вони собі самі вибрали свою долю.

Між нами ,на даний момент, нема нічого спільного, як у Південної Кореї з Північною.

Хай живуть собі як хочуть, святкують ,що хочуть, 

Треба відгородитись від них конкретною огорожею,як від зачумлених.

Нах всілякі Мінські домовленості, всілякі признання цих територій ОСОБЛИВИМИ. Хай відділяються і проводять собі там свої особливі вибори.

Хай і далі вішають в себе російські прапори, портрет луноликого та побєдобєсяться .

Кожного, хто заїкнеться про ,,особливість,, данєцкіх , починаючи з Ахмєтова -висилати туди негайно, хай втілюють ТАМ  свою особливість.

Я не проголосую за жодного політика, хто хоч трохи старається впихнути нєвпіхуємоє в тіло України.

Лише на наших умовах.Або так, або ніяк.

Опубліковано

Підтримую кожне слово ТСра, але що робити таким:

142.JPG Чи ви думаєте, що ці кульки випадково таких кольорів???

Побачу там щось таке і сумніви беруть... А може, а якщо...

Опубліковано

Мені просто не вкладається в голові, що нам далі робити з тою сірою масою після повернення території? Де гарантія, що вони за рік чи два знову не почнуть кликати путіна. А про особливий статус Донбаса навіть чути не хочу. Чим вони там особливі?

Опубліковано

Поляки в 39 році втратили всю Західну Україну. Тепер мають з неї робочу силу і не мають клопоту.

Нам теж треба зібрати всіх краснопузих і вислати їх в ДНР. Першими  Шуфрича, Бойка  та інших опоблоковців.

На зустріч та спільне проживання з Царьовим.

Опубліковано

те, що за часів радянської окупації частина нашої території була насильно заселена довбо*бами, не означає, що ми тепер мусимо цю територію комусь віддавати

Опубліковано
1 година тому, espert сказано:

Мені просто не вкладається в голові, що нам далі робити з тою сірою масою після повернення території? Де гарантія, що вони за рік чи два знову не почнуть кликати путіна. А про особливий статус Донбаса навіть чути не хочу. Чим вони там особливі?

А я таки за особливий статус для них! Так років на 10-20 повне ураження в громадянських правах! І ніяких виборів - тільки призначені з Києва гауляйтери!

Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

http://gordonua.com/photo/events/v-donecke-boeviki-proveli-svoy-parad-k-9-maya-fotoreportazh-131634.html

Чорного кобєля не відмиєш добіла. Пора вже перестати називати ці території окупованими. Вони собі самі вибрали свою долю.

Між нами ,на даний момент, нема нічого спільного, як у Південної Кореї з Північною.

Хай живуть собі як хочуть, святкують ,що хочуть, 

Треба відгородитись від них конкретною огорожею,як від зачумлених.

Нах всілякі Мінські домовленості, всілякі признання цих територій ОСОБЛИВИМИ. Хай відділяються і проводять собі там свої особливі вибори.

Хай і далі вішають в себе російські прапори, портрет луноликого та побєдобєсяться .

Кожного, хто заїкнеться про ,,особливість,, данєцкіх , починаючи з Ахмєтова -висилати туди негайно, хай втілюють ТАМ  свою особливість.

Я не проголосую за жодного політика, хто хоч трохи старається впихнути нєвпіхуємоє в тіло України.

Лише на наших умовах.Або так, або ніяк.

Ситуація в Донецьку та Луганську не відрізняється від ситуації в Харкові, Одесі, Запоріжжі… Якби в цих містах було витрачено стільки ж зусиль на розхитування ситуації як в Донецьку і Луганську і центральна влада так само себе повела, то зараз би були ХНР, ОНР, ЗНР, … Але Харків та Одеса важливіші і зусиль на втримання ситуації там було витрачено набагато більше.
Да ви хоча б почитайте що сьогодні в Києві, Запоріжжі, Одесі, Харкові відбувається. Скрізь провокації, радянська символіка…
Може треба колючий дріт по Дніпро встановлювати і Одесу також відгородити? :) В Закарпатті більшість каже яка Угорщина хороша, гроші дає, пам’яткі відновлює, а Україна погана тарифи підвищує. :) Від них теж треба відгородитись? Так можна договоритись до того, що одна Волинська область залишиться. :)
Вибачте, але позиція відгородитись це слабкість і недалекоглядність. Віддати Донбас, це створити більше проблем в інших регіонах України. Тут немає простого виходу. Це все надовго.

Опубліковано

На початку минулого сторіччя по всій Європі , та і не тільки бродив привид комунізму.Ідея всецілої рівності ,в першу чергу на власність , біла дуже модна і міцно засіла у багатьох головах.

Ну найперше вона прижилася в країні, де керувались серцем , а не розумом .В результаті серце знищило півкраїни своєї та ще чимало інших країн.

Зате на Заході всі шари суспільства наочно побачили, до чого приводить ,, управління країни кухаркою,,

Так от ДНР має показати, що буває там, де людям байдуже , хто в них і як керує.

Ну і Росія хай платить за відновлення того, що зруйнувала.

Хай сама відповідає, за тих,кого приручила.

Мало їй однієї шостої земної суші-, хай бере собі ДНР, швидше  подавиться

Опубліковано
8 хвилин тому, vvkit сказано:

Да ви хоча б почитайте що сьогодні в Києві, Запоріжжі, Одесі, Харкові відбувається. Скрізь провокації, радянська символіка…

От і я про те... навіть в Луцьку

122__mg_9298.jpg

взагалі так звану "георгіївську" стрічку слід прирівняти до німецької свастики на законодавчому рівні... імхо

жорсткіше треба виконувати закон про декомунізацію, наприклад, як в Черкасах...

Опубліковано
17 хвилин тому, NightVision сказано:

Не треба плутати стрічку, одягнуту 9 травня в пам'ять про війну

Про яку війну ми говоримо?

І яке відношення та стрічка має до пам'яті про ту війну?

Я знаю, що такою стрічкою обмотані автомати з яких вбивають наших хлопців на донбасі... навіть сьогодні...

Опубліковано
12 хвилин тому, NightVision сказано:

А ще вона є на нагородах у ветеранів. Може і там її зрізати?

а, та то ветерани там на Донбасі з автоматами бігають

людина знає, що каже. відчула на своїй шкурі

В общем, посмотрел я на эту колорадскую вакханалию в Киеве и пришел к следующему выводу.

За ношение георгиевской ленты во всех её исполнениях должна быть статья с увесистой санкцией. Ведь каждая георгиевская лента - это ненадолго отсроченная во времени пуля, мина или снаряд в любого из нас. Это смерть ребенка или воина. Это добровольно отданный кусок украинской земли. Ни в коем случае не стоит недооценивать символы. Особенно символы врага. Поверьте, все это я уже видел.

Толерантность во время войны - преступление.

Опубліковано
39 хвилин тому, NightVision сказано:

А ще вона є на нагородах у ветеранів. Може і там її зрізати?

В 1946 році за цю стрічку вбили би самі комуняки - це символ власівців

Опубліковано
6 хвилин тому, NightVision сказано:

А на фото сєпар з автоматом іде?

ну, ранньою весною 2014 в Донецьку і Луганську теж ще автоматів не було.

і таки я не бачу там ветерана з орденами чи орденською колодкою

п.с. ти невиліковний

Опубліковано

Спробуйте вдіти футболку з номером 88 та пройтись по вулиці в будьякому європейскому місті.

Опубліковано

Немає в Україні територіальної одиниці як Донбас - це лише скорочена назва вугільного басейну який займає значно більшу територію ніж Луганська та Донецька області!

Ми самі підтримуємо міф про вигадану сепаратистами історію Донбасу.

Донецький вугільний басейн (скорочено Донецький басейн, Донбас) — промисловий регіон, що охоплює більшу частину Донецької області без Приазов'я та крайньої півночі, південь Луганської області, а також прилеглі частини суміжних зі сходу і заходу областей — схід Дніпропетровської (Україна) та захід Ростовської області (Росія).

Назву «Донецький басейн», скорочено «Донбас» дав Ковалевський Євграф Петрович, гірничий інженер з Харкова, який виконав перше стратиграфічне і геологічне дослідження Донбасу і подав першу карту залягання вугільних пластів Донбасу (початок ХІХ ст.).

Після Голодомору росіян системно, на державному рівні масово переселяли в Україну, головним чином на терени Південно-Східної України, зокрема на Донбас[2]

Опубліковано

Ми дорослі люди, тому всі розмови про приєднання-неприєднання Донбасу я б починав з фрази:"скільки персонально ви готові заплатити грошей за повернення, навернення, відновлення, перевиховання даних територій?". А на виході це колосальна сума, ще й помножена на колосальну корупцію. 

В корейців є спільне одне - вони повністю ідентичні корейці, тільки одні з ватним тиском, інші з капіталізмом. У випадку з Дамбасом-Лугандоном - більшість там не вважають себе українцями - а це справжня прірва.

Опубліковано

Ще певно починаючи з першого Майдану у мене було непохитне ставлення до цього питання – відгородитися нафіг

Але, чесно кажучи, після другого Майдану частково, а за останні 2 роки вже цілком збився з цього

Тому що ми абсолютно однакові, а відрізняються лише ті хто шепче на вушко...та і то не факт, може банально вигідно підтримувати конфронтацію тому і шептун один

Опубліковано
10 годин тому, romaxa11 сказано:

У випадку з Дамбасом-Лугандоном - більшість там не вважають себе українцями - а це справжня прірва.

Вся проблема в тому, що там дійсно населення 40% русскіє, частина українців ватні або асимільовані - от і маємо таку ситуацію.

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

Вся проблема в тому, що там дійсно населення 40% русскіє, частина українців ватні або асимільовані - от і маємо таку ситуацію.

Якщо не більше, там українці лише в селах залишились, які не вимерли після голодомору.

Я ж надавав витяг з Вікіпедії " Після Голодомору росіян системно, на державному рівні масово переселяли в Україну, головним чином на терени Південно-Східної України, зокрема на Донбас[2] " Та й кого туди переселяли, в основному всякий кримінальний елемент, який мав відсили 2-3 класи освіти. Та й навіщо, на шахтах і заводах потрібні були люди з елементарними навичками.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Роман Доник

Политика примирения это политика людей которые не будут сталкиваться с теми с кем нас хотят замирить.

На самом деле, Европе душевно насрать где будет линия размежевания с ордой. Будет ли это по границе с РФ, или как сейчас по линии соприкосновения, или по границе Харьковской и Днепропетровской области или по Днепру. Они считают, что расстояния позволяют не заморачиваться. Для них не суть важно какой ширины буде буферная зона - 400 км или 1290. Главное чтоб она была. Но мы то с вами здесь живем. Мы и есть эта буферная зона.

Так же Европе абсолютно фиолетово как мы будем замиряться с орками и как потом жить. Им абсолютно на это насрать. Главное для них то, чтобы не было открытого конфликта и чтобы все всем было хорошо. Мир дружба жвачка, бизнес.

Тема примирения, которую нам тут так усердно начинают продвигать отдельные политики, чиновники (ТП например) и писаки (не могу назвать их журналистами) не брезгующие аккредитациями и продвижениями такими тезисами, как - "повстанцы, ополченцы, россиян там нет, порядок и чистота, коммунальный рай", оправдывается тем, что нам нужен мир любой ценой, там тоже люди и хватит жертв.

Но проблема в том, что всем тем, кто продавливает примиренческую политику, не придется жить бок о бок с теми с кем они нас так усердно принялись замирять.

Они так же как европейцы особо не заморачиваются. Все что не Киев, им не очень интересно. Ну кроме откровенных оголтело-прроссийских. А дети, а у отдельных индивидуумов и родители, живут уже сейчас за границами. Большими и малыми.

И уж меньше всего эти люди думают о том, что через несколько лет, может через десяток или полтора, нам всем опять придется "услышать пророссийский Донбасс".

Уже окрепший, подготовившийся, зализавший раны. С российским оружием. И что опять к нам придут спасать Донбасс те, кого они сегодня в упор не замечают.

И когда в окопах, по новой линии размежевания, будут сидеть наши дети и внуки, мы будем проклинать себя. А они, спросят у нынешних АТОшников, уже по военному, поправив автомат и сплюнув через губу - "бля, чуваки, у вас же такая возможность была их тогда додавить до конца. За что ж вы тогда гибли, за что друзей хоронили?

Чтоб помириться и остаться каждый при своем?"

Моему сыну 11. Если будет мир без победы, то он как раз подрастет к тому времени, когда орда хорошо подготовится и ударит. Он не любит стрелялки и выстрелы. Но он любит гонки. Из него получится хороший водитель. На танке он уже ездил.

А сколько лет вашим детям?

Опубліковано
47 минут назад, romaxa11 сказал:

Роман Доник

Политика примирения это политика людей которые не будут сталкиваться с теми с кем нас хотят замирить.

Да не будет. Не будет никакого Донбасса, ни расеи, ни, что самое обидное и грустное, Украины, по крайней мере, такой, какой на есть сейчас. От ЕС тоже мало что останется. Единственное, что останется, в лучшем случае, континенты с теми названиями, которые есть сейчас. Точно, чего уже не будет - всего этого дерьма в головах, через призму которого сейчас дают оценку тому или иному событию. Все решится в ближайшие 1-2 года. Чисто субъективное мнение - в 17-ом году, хотя события могут набрать оборот уже в конце или середине 16-го.

Опубліковано
3 годин тому, MrFirst сказано:

Да не будет. Не будет никакого Донбасса, ни расеи, ни, что самое обидное и грустное, Украины, по крайней мере, такой, какой на есть сейчас. От ЕС тоже мало что останется. Единственное, что останется, в лучшем случае, континенты с теми названиями, которые есть сейчас. Точно, чего уже не будет - всего этого дерьма в головах, через призму которого сейчас дают оценку тому или иному событию. Все решится в ближайшие 1-2 года. Чисто субъективное мнение - в 17-ом году, хотя события могут набрать оборот уже в конце или середине 16-го.

Ну і на що спираєшся, раз вже почав? Всі ж щось планують, євробачення-2017, наприклад)

Опубліковано
7 минут назад, romaxa11 сказал:

Ну і на що спираєшся, раз вже почав? Всі ж щось планують, євробачення-2017, наприклад)

На свій світогляд і на людей, такими, якими я їх бачу. Планують... ) Сумно... (((

Опубліковано

@MrFirst, назвався татом то лізь в маму

ну тобіш або розповідай відкіля така достовірна інфа :) або не фантазуй в цьому розділі бо то оффтоп

для "ми всє умрьом" є розділи з релігією та філософією

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...