Перейти до змісту

моя автомайстерня 2

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, lanima сказал:

тій таке не допоможе).тій твльки болгарка в допомогу.

чоловік собі загорівся стапеля поставити. скоро в гості заїдемо на консультацію)

Перед тим як болгаркою махати, авто витягується максимально можливо.

Стапелів мало, потрібно володіти п'ятим виміром)).

• Відповідей 293
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Паталогоанатом сказав, що власники того металобрухту стільки не заробляють, щоб його піднімати.

Опубліковано
5 хвилин тому, fedot сказано:

Паталогоанатом сказав, що власники того металобрухту стільки не заробляють, щоб його піднімати.

я зробила вільний переклад))

власники то заробляють.. але на хз? аби гроші викинути?

Опубліковано
10 хвилин тому, lanima сказано:

аби гроші викинути?

я їм можу показать, куда їх нада викінуть

Опубліковано

Робочий момент, зробили з Мерса кабріолет)). 

Світуль, вибач, що в твоїй темі, я не часто роботу фоткаю, тому не хочу свою тему створювати... Якщо тобі не подобається, тільки натякни і я щезну. До речі, той Дастер, що ти мені показувала, можливо зробити, але точно можна сказати після огляду. Ціна питання від 1,5.

tmp-cam--1899234921.jpg

tmp-cam--540857256.jpg

Опубліковано
6 минут назад, Юріч сказал:

зробили з Мерса кабріолет

в мене інфаркт був би, побач я свою машину в такому стані. недарма батько не схотів дивитись на гольфа без четвертухи)

Опубліковано

@Polehan , це ще не все, завтра-післязавтра будемо його пополам різати)). Рядом донор стоїть, з нього задню половину будемо ліпити до рідного передка.

Опубліковано
2 годин тому, Юріч сказано:

Робочий момент, зробили з Мерса кабріолет)). 

Світуль, вибач, що в твоїй темі, я не часто роботу фоткаю, тому не хочу свою тему створювати... Якщо тобі не подобається, тільки натякни і я щезну. До речі, той Дастер, що ти мені показувала, можливо зробити, але точно можна сказати після огляду. Ціна питання від 1,5.

tmp-cam--1899234921.jpg

tmp-cam--540857256.jpg

не треба нікуди щезати))

дастера до вас відправити?)

Опубліковано
15 часов назад, Polehan сказал:

жесть) цікав у вас робота) конструктори збирати)

Ага, а потім пише "не бит не крашен" )))...

Опубліковано
5 минут назад, Nikitamega сказал:

Ага, а потім пише "не бит не крашен" )))...

ай, ну це вже на совісті власника) майстри з гівна кунхвєтку ліплять, і ліплять доволі професійно) а шо з тими конхвєтами потім роблять то вже друге діло))

Опубліковано
14 минуты назад, Polehan сказал:

ай, ну це вже на совісті власника) майстри з гівна кунхвєтку ліплять, і ліплять доволі професійно) а шо з тими конхвєтами потім роблять то вже друге діло))

Так отож, добре що Юріч хоч файно і добре робить, а є такі "майстри", що зварять а воно потім боком їде ))))

Опубліковано

Сорі за питання,  але для чого в мерсі було відрізати задню частину?  Із-за помнятого лівого крила?  

Опубліковано

@vrm , по перше, там не тільки заднє крило було пом'яте, там і криша була палаткою, відповідно і стойки криши були зміщені. Навіть рамки дверей загубили свою геометрію, змістившись в двох площинах. Мало того, тільки що прийшов на роботу, то взнав, що передня панель (вся площина) зміщена відносно дніща на 2 см, зараз будемо ламати на місце...короче покрутило мерса непогано. А по друге, так легше, швидше, дешевше і правильніше робити. Клієнту потім мінімум шпаклівки, тільки пару швів на порогах і на передніх стійках. Повірте, робим машини з 1991-го року, і знаємо, що робимо. Таких перерізок, поперек, повздовж, буквой "Г", з трьох, чотирьох кусків, зробили сотні.

Опубліковано
48 минут назад, Nikitamega сказал:

Так отож, добре що Юріч хоч файно і добре робить, а є такі "майстри", що зварять а воно потім боком їде ))))

Дійсно. Скільки ми після таких майстрів перероблювали. Гіршого немає, краще б вони взагалі не брались, набагато краще робити авто з "нуля", так хоч відразу все бачиш, який удар, що куди пішло і знаєш, що робити. А після таких майстрів ще треба голову поламати... Імхо.

Опубліковано

Забрал свой заказ.

Очень доволен результатом и отношением к заказчику.

Большое спасибо Петру и Свете.

Успехов.

20161024_145413.jpg

KIMG0028.JPG

KIMG0029.JPG

KIMG0030.JPG

KIMG0031.JPG

KIMG0034.JPG

KIMG0037.JPG

KIMG0050.JPG

KIMG0051.JPG

Опубліковано

Я недавно побачив в інтернеті як із жигуля двійки зробили причіп. А тут теж шикарно вийшло. Майстри.

e2a6ba4s-960.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...