Перейти до змісту

Супутникове чи інтернет телебачення?

Dimaxa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 26.04.2016 at 11:50, Otto Kreer сказано:

Я спеціально не наголошував на халяві бо її насправді НЕМАЄ )))

Безкоштовно можна дивитись цей пакет якщо ви маєте хоча б один платний ))))))

А якщо не маєте платного то зможете дивитись футбол аж одну хвилину після чого картинка зависне

Не все так трагічно, сьогодні закінчився основний пакет, підключив тільки цей бесплатний і футболи показують!

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 часов назад, ChB сказал:

Не все так трагічно, сьогодні закінчився основний пакет, підключив тільки цей бесплатний і футболи показують!

всі хто мені ніби заперечували насправді тільки підтвердили мої слова - у всіх ваших маніпуляціях все рівно присутні грошики

Опубліковано

Це з їх форума:

Цитувати

Теперь у нас есть бесплатные пакеты!

Все эти пакеты с сегодняшнего дня предоставляются нашим сервисом абсолютно бесплатно!!
огромная просьба не флудить и не троллить!! просто наслаждайтесь!

Удалять старые подписки не будем не пишите и не засоряйте!! Как только закончится срок переходите на бесплатный!

Далее приводим пошаговую инструкцию для подключения этих пакетов:

Заходим в кабинет в биллинге, хочу обратить ваше внимание, остаток на счету может быть нулевой

Затем переходим в меню "Продукты" и выбираем нужный Вам бесплатный пакет (они для удебства выделены другим цветом) и нажимаете кнопку "Купить"

Далее выбираете "Купить дни"

Потом вводите в графе "Сроков" вводите то количество дней сколько вам нужно

Подключенный бесплатный пакет после этого вы увидите на главной странице кабинета.

Пакет активируется через 15 минут и будет готов к просмотру.

Далее проводите настройки в своем ресивере согласно вашего эмулятора:

Опубліковано

невже таки існує безкоштовний сир ? )))

спеціально зареєстрував нового користувача і дійсно халява працює - такого просто не може бути, нас хочуть підманути.

Доречі на днях Футболи почали транслюються ще з двох транспондерів, причому вже є в HD якості

Astra 4A/1E, SES-5, 4.8° в.д.

·  [28.04.16] 'Футбол 1 HD (Украина)', 'Футбол 2 HD' на 11747 V, sr 30000, fec 3/4, DVB-S2 / 8PSK, MPEG-4 / HD, Conax [frocus.net, Evron]

·  [28.04.16] 'Футбол 1 (Украина)', 'Футбол 2 (Украина)' на 12073 H, sr 27500, fec 3/4, Viaccess [frocus.net, Evron]

перевірив - відкриваються

Опубліковано
29 хвилин тому, Otto Kreer сказано:

невже таки існує безкоштовний сир ? )))

спеціально зареєстрував нового користувача і дійсно халява працює - такого просто не може бути, нас хочуть підманути.

Доречі на днях Футболи почали транслюються ще з двох транспондерів, причому вже є в HD якості

Astra 4A/1E, SES-5, 4.8° в.д.

·  [28.04.16] 'Футбол 1 HD (Украина)', 'Футбол 2 HD' на 11747 V, sr 30000, fec 3/4, DVB-S2 / 8PSK, MPEG-4 / HD, Conax [frocus.net, Evron]

·  [28.04.16] 'Футбол 1 (Украина)', 'Футбол 2 (Украина)' на 12073 H, sr 27500, fec 3/4, Viaccess [frocus.net, Evron]

перевірив - відкриваються

В мене  'Футбол 1 HD (Украина)', 'Футбол 2 HD'  не відкриваються ((( що може бути?

Опубліковано
1 час назад, yura-patriot сказал:

що може бути?

Це вже від шародавця залежить :) Там за посиланням написано, що роздає Xtra TV, а більшість популярних шародателів не хочуть з ними заморачуватись або дають плагін, що коли його запускаєш, то все інше починає глючити і вони самі попереджають про це! Там ще з плагінами "танцювати" треба... Ну в мене тюнер Openbox і плагіни MgCmd або Wiccard не відкривають Xtra TV, ну я і без HD цих каналів обхожусь, всерівно НТВ+ все дублює. Хочеш - пробуй мніпуляції з плагінами, інфи в неті вистачає.

P.S. А взагалі зараз ця частота навіть не сканується :( Мабуть лише тест в HD

Опубліковано
1 час назад, yura-patriot сказал:

В мене  'Футбол 1 HD (Украина)', 'Футбол 2 HD'  не відкриваються ((( що може бути?

у мого шародавача потрібно обов"язково два порта прописувати, у мене відкриваються по newcamd

to igorgame

Сканується частота , поставте замість sr 27500 -  30000 і все буде глянц

Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

Ну в мене тюнер Openbox і плагіни MgCmd або Wiccard не відкривають Xtra TV,

Ги і в мене Openbox, я то не шарю в цих справах,але також так подумав що просто плагіни не відкривають Xtra TV.

В мене все просканувалося HD маю на увазі,а прості Футбол1,2 і так є,але ж мля хочу HD картинку:unsure:, бо саме ці канали найбільше і дивлюся,а скоро Євро!

Опубліковано
11 час назад, Otto Kreer сказал:

Сканується частота , поставте замість sr 27500 -  30000 і все буде глянц

Я у курсі і в мене чогось на цій частоті повний голяк, а все інше на цьому супутнику гуд. Да там усього три канали, English і два футболи і в мене нуль :(

• 2 місяця потому...
Опубліковано
14 часа назад, AlinaSoko сказал:

Інтернет тв цікавіше буде ніж супутникове

Та ну? :) Аргументуйте і особливо з приводу якості :) а можливості це що? :)

Опубліковано
On 19.07.2016 at 22:23, AlinaSoko сказано:

Інтернет тв цікавіше буде ніж супутникове і якість караща і можливостей більше, але потрібно, що інтернет був нормальний

не згідний! наведіть приклад андроїд-приставки яка працює бездоганно.

всі вони мають велику кількість недоліків... в SAT - єдина проблема " хмара стала... гроза... масивний сніг" але це швидко минає

і інтернет може бути зовсім повільним.

Опубліковано
On 23.07.2016 at 12:53, Savoy сказано:

наведіть приклад андроїд-приставки яка працює бездоганно.

Google Nexus Player, Nvidia Shield Android TV, ...

Не впевнений, що існують DVB-Sx рішення які працюють бездоганно.

Стороні чинники, які впливають на сигнал, є і там і там.

Опубліковано
On 23.07.2016 at 11:53, Savoy сказано:

не згідний! наведіть приклад андроїд-приставки яка працює бездоганно.

всі вони мають велику кількість недоліків... в SAT - єдина проблема " хмара стала... гроза... масивний сніг" але це швидко минає

і інтернет може бути зовсім повільним.

використовую сабж U2C задоволений зі слів головного користувача (дружини) на 110%

Опубліковано
On 29.07.2016 at 17:57, Jack сказано:

використовую сабж U2C задоволений зі слів головного користувача (дружини) на 110%

користуюсь VU+Solo2  задоволений на 220%

Опубліковано
On 29.07.2016 at 07:36, r3T5 сказано:

Google Nexus Player, Nvidia Shield Android TV, ...

не юзав... не скажу ... але , думаю,  з торент ТV і

YouTube

у них також будуть баги!

от в мене i68G RK 3368 Android TV BOX (firmware Zidoo_r68_gigabit_v7)

ніби все і добре ... але деколи  так і хочеться "влупити" ним в стіну:D

а от

VU+Solo2   реально  няшка )

Опубліковано
6 годин тому, Savoy сказано:

VU+Solo2   реально  няшка )

ціна також няшна в 6000 грн, при курсі 8 я б з радістю також взяв би його, але брав тоді uno, бо solo2 ще не було :) 

Опубліковано

Formuler F3 взяв і ніразу не пошкудував, за свої гроші просто бомбезний тюнер

P.S. Також маю Imito MX1 то даже вже не включаю так, як різниця з супутниковим тв і онлайн просто кардинальна! Даже якщо рівняти HD канали з сервісу OLL TV і той жеш самий канал тільки з супутника з даним тюнером розумієш, що онлайн тв поки ще до якості прямої трансляції зі спутника не доросло. Імхо

P.S.S. Мій вибір однозначно супутникове тв.

Опубліковано
17 годин тому, Savoy сказано:

от в мене i68G RK 3368 Android TV BOX (firmware Zidoo_r68_gigabit_v7)

ніби все і добре ... але деколи  так і хочеться "влупити" ним в стіну:D

Тому що не треба було брати на RK3368, а треба було взяти на Amlogic і все було б добре 

Опубліковано
7 годин тому, Yurik сказано:

Тому що не треба було брати на RK3368, а треба було взяти на Amlogic і все було б добре 

дуже раджу уважно пречитати всі  239 сторінок по посиланню тут  і тільки тоді про щось аргументувати !

P.S.....  а у вас яка конкретно модель Amlogic 905 ?

Опубліковано
16 годин тому, Savoy сказано:

дуже раджу уважно пречитати всі  239 сторінок по посиланню тут  і тільки тоді про щось аргументувати !

P.S.....  а у вас яка конкретно модель Amlogic 905 ?

Там не 239, а 120 сторінок. І читати про приставку яка мені не цікава не бачу сенсу. Якщо там є щось важливе, то киньте ссилку на пост або скопіюйте сюди. 

P.S. Приставка на Amlogic 905, Mini M8S 

Опубліковано
5 годин тому, Yurik сказано:

Mini M8S 

сорі... і що  не "глючить" взагалі? звук...? "підторможування"  картинки..? "вибивання" під час програвання важкого контенту?

чесно - не вірю!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...