Перейти до змісту

Куплю студійну парасольку

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купи звичайну і зроби. Ти ж інжинєр! :)

Я серйозно - професійний за сотню баксів тобі явно не потрібен, а дешевий, той що за 12-15 доларів можна легко зробити самому за 3 долара.

Опубліковано

Забув сказати, потрібна біла парасолька на просвіт.

3 часа назад, difoto сказал:

Купи звичайну і зроби. Ти ж інжинєр! :)

Я серйозно - професійний за сотню баксів тобі явно не потрібен, а дешевий, той що за 12-15 доларів можна легко зробити самому за 3 долара.

Типу взяти на ринку звичайну парасолю?

Опубліковано
1 година тому, HWman сказано:

Забув сказати, потрібна біла парасолька на просвіт.

почалось... 

що ти хочеш зняти? Чувак, зонт-на-просвіт використовують фотохудожники, які не можуть тягнути на місце з"йомки софтбокс.

Тому ще раз: ЩО ТОБІ ПОТРІБНО?

І да - в Луцьку дешево ти не знайдеш.

Опубліковано

Наразі стоїть завдання організувати хороше освітлення для зйомки роликів.
Я думав взяти світлодіодну матрицю, ват так на 50 і лупити нею в парасольку на просвіт, з іншої сторони отримую рівномірне освітлення і мягкі тіні. А то не комильфо виходить з того, що у мене є в наявності.

Опубліковано

маю набір з двох софтбоксів, користувався, це саме те що вам піде,

купіть щось на зразок такого http://olx.ua/uk/obyavlenie/softboks-photex-ms-170-IDevAlO.html#db7e1e3ab6

всередині світіть 2-4 люмынысцентними, не памятаю які там лампи по температурі, дивіться в інтернеті, вроді 5500,

у мене в оригінальному 4 штуки в центрі, звичайно, можна менше, там важливим є сумарна потужність десь 100-150 Ватт

Reveal hidden contents  
Hide  

і памятайте, що воно усе грієтьс, і може підпалити тканину софтбокса.

всетаки краще купити, економії великої не матимете, а от возні багато.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

У Фуджи центрі біля собору продаються... Я брав там місяців 3-4 тому 150 грн, наскільки пам'ятаю...

Опубліковано

Парасолька, кріплення, штатив, світлодіод, радіатор блок живлення... Скільки всього для світла.
А купити нове з такими цінами жаба давить...
Чорт забирай!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...