Перейти до змісту

Поможіть оцінити ПК

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Запостив тут не знав чи законно це робити в розділі Куплю/Продам... Загалом не так важливо...

Системний блок:

Intel Pentium®4 CPU 2.40GHz;

ЖД: 80Gb; Відео карта: Radeon 9200 PRO AGP, 128Mb;

Звукова карта: інтегрована Intel®AC'97;

Оперативна память: 768Mb; Приводи: CD/RW,DVD/RW;

Два мережевих адаптера, інтегрований і не інтегрований:)

(Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC);6 USB-портів;

Недавно замінений БЖ і кулер.

Монітор LG Flatron ez T711B

Цьому всьому(за невеликим виключеням) два роки. Ваші ціни!? :) Питаю з метою дізнатись скільки прийдеться докласти на більш відповідну часу розвитку техніки "машину" :)

ЗІ вибачте якщо щось не коректно написав у характеристиці, я старався написав все і більш менш зрозуміло

ЗІІ не судіть строго це ж флейм всетаки ;):smile3:

Опубліковано
А куплявся він за 700у.о. невже настільки знецінився?.. Він, як працював так і працює добре!

півтора-два роки і знецінюється в 2 рази приблизно...

ще через 2-3 віддають за пиво...

Опубліковано

Саме через це такі компи залишаються стояти і пилитись роками, замість того щоб допомогти людям з скромним бютжетом працювати, або вчитись.

Опубліковано

Tum@n таки прав.

исключительной причиной большей стоимости такого компа - какой-нить бренд.

у меня сейчас на работе что-то весьма подобное, но от НР

если честно, я бы свой рабочий комп домой забрал бы на роутер.

Опубліковано

Свій перший комп (Р4 1,8, RAM 256, Radeon 9200, HDD Samsung 40 Gb) + ЖК монік LG 17тка роки 4-5 тому назад придбав в діавесті, на той час я замовляв все найкраще, що було. Обійшлось це мені приблизно в 4,5-5 тис грн.

Подумав якось продать, але реальна вартість цього барахла тепер 400-500 грн, тому я його трошки проапгрейдив (Р4 3,0, RAM 1024, Radeon 9200, HDD 160 Gb) + той самий LGшний монік і подарував сестрі, яка працює вчителькою у школі, але заробітна плата не дозволяє їй купить комп, хоч для роботи вчителю він просто необхідний.

Опубліковано
А куплявся він за 700у.о. невже настільки знецінився?.. Він, як працював так і працює добре!

оооо, ты бы знал за сколько те IBM или Compaq системники в свое время стоили, которые сейчас за 50 баксов продают :)

Опубліковано

Ще варіант, щоб не возитись з продажею і купівлею(особо принаймі), загнати монік за пару рублів :( купити щось пристойне... І проапгерйдити, як було сказано вище :( Поступово поміняти всі "внутріності"...

Або ще авріант. Поїхати в саме мало відоме село і замутити йому презентацію на 5(без вказання строків праці) і загнати все за 400вмз

Не забувайте це флейм :(

Опубліковано
Не забувайте це флейм :(

Ти краще в газети оголошення дай ,ну там про цифрову вселєную ,Інтел -фарева , слова ПЕНТІУМ ЧОТИРИ , для ламерів і чайників ще не втратили магічну силу, і на них діють як на кота вялерянка. :( , а через форум продати , то тобі назвали реальну ціну.і с кожним днем вона тільки зменшується.

Опубліковано
Не забувайте це флейм :)

Ти краще в газети оголошення дай ,ну там про цифрову вселєную ,Інтел -фарева , слова ПЕНТІУМ ЧОТИРИ , для ламерів і чайників ще не втратили магічну силу, і на них діють як на кота вялерянка. :( , а через форум продати , то тобі назвали реальну ціну.і с кожним днем вона тільки зменшується.

:( і я про те ж :)

На форумі я передумав продавати ще після поста №2 :(

Опубліковано

Село кажеш саме глухе.. :( ги..

ну-ну .. там в людей супутниковий нет .

І таким калькулятором за 400 у.о. ти їх налякаєш ..а не здивуєш..

Пост №2 - теж зависив ціну.. :0

ти власне нічого не сказав..

Яка Материнка, який вінт, фірма, стан..

і ще хочеш 300 у.о...... ?

Опубліковано

Думаю дальше продовжати щось постити немає смислу, принаймі для мене :( А якщо вам охота погнати ібо це флейм завжди велкам :( Уж повірте я найду клієнтів :(

Опубліковано
Село кажеш саме глухе.. :( ги..

Чайник бурлящий і ламер обикновєний водиться ,повсеместно не залежно від географії. :(

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Помню, помню... 286-й комп с EGA монитором за $12,000 был куплен одной из больниц области... Я подключал, устанавливал, настраивал :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...