Перейти до змісту

Sega, Dendy

pit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згадаємо дитинство(хто просто молоді роки)! Нові ігри потребують постійних витрат на нові комплектуючі + не завжди отримуєш те чого бажав.

Я маю емулятори до Sega Mega Drive(простий з мінімом функцій та просунутий) та на мою думку найкращі ігри до даної приставки! Так графіка слабенька але гемплей, продуманість і якість левелів вражає. Sonic, Earthworm Jim, TMNT, Dune, Streets of Rage, MK, Bomberman у оригінальному, найкращому виконанні - не зрівняти з Java версіями. Також є емулятор до Dendy + декілька ігр; Nintendo 64 та старіша і декілька ігр до них. При наявності бажаючих можу залити на фтп.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Я один раз скачав... вже там така страшна якість шо навіть і близько не похоже до якості яка була реально навіть на 8-бітних приставках!!!

Раджу НЕ КАЧАТИ!!!

Опубліковано

restart2 - чота ти гониш парніша

Ще десь навіть рік тому грав ігри звідти, парочку прошов отримуючи задоволення.

Кайф і прикол. В мортал комбат навіть з друзями рубались на цих емуляторах :smile3:

Опубліковано

Ти підбирай слова трошки для спілкування на форумі! А якщо забув то почитай правила ще раз!

Я не ГОНЮ, я кажу свою думку, бо я дуже добре пам"ятаю яка якість була на Dendy і на SEGA. Ніякі емулятори не зрівняються. Люди можуть спробувати одну гру скачати - то побачать результат!

Опубліковано

Якість 1н в 1н :) Ібо це повна копія програмного коду 1н в 1н :)

Просто раніше небо було вищим, сонце світило ярче, а дівчата були доступніші :smile3:;)

Підключи комп через ТВ аут до тєліка і і порівняй картинку, особої різниці ти не побачиш з оригіналом.

• 2 року потому...
Опубліковано
http://emu-russia.net/ru/ - тут купа rom'ів для Dendy, Sega, Super Nintendo, та ін., і емуляторів до них. Всі, хто не міг пройти свої улюблені ігри дитинства без сейва в будь-якому місці - тепер у вас є шанс! ;)
Опубліковано

Да прікольно пошпілити в ігрушки на емулях від денді нінтендо і т д...

Доречі якщо кого цікавить то в мене є рабочий емуль на Сегу Дрімкест... Можу залить на ФТП...

і ресурс один знаю де дофіга ромів на Сегу Дрімкаст...

:closedeyes:

• 9 місяців потому...
Опубліковано

post-10088-0-81033300-1303980103_thumb.j

Год выпуска: 1990-е (2011)

Жанр: Все

Разработчик: WHiTE

Издатель: WHiTE

Тип издания: Pack

Від себе:

Памятаєте добрі старі часи коли ми всі дружно перед школою, або після неї, сиділи перед телевізором та палили кінескопи граючи в мега приставку Dendy!

Робоком, маріо, танчикі, контра - були нашими улюбленими іграми! Є ще шанс згадати дитинство, та погратися в ці ігри заради спогадів! Школоті не зрозуміти!

Особенности сборки:

Наличие 5-ти эмуляторов Dendy для PC (Выбор эмулятора происходит через папку в меню "Пуск")

В сборке включено около 1 396 игр

Packed Emulators/Games by WHiTE

» Операционная система: Windows XP SP3/Vista SP1

» Процессор: Pentium 1

» Оперативная память: 64 МБ

» Видеокарта: 12 МБ

» Свободное место на жестком диске: 280 Mb

post-10088-0-97278700-1303980088_thumb.j

post-10088-0-24908700-1303980038_thumb.j

Скачати з torrent

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...