Перейти до змісту

Грець Шоу

VIPuts

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хай Йому Грець Шоу

Всім привіт, втілюємо з друзями ідею такої прогарму українскьо... розумію що роботи багато, якість, текст і ще купа всього для вдосконаллен...

але цікавить думка загалом, якщо критика то відразу з порадами чи і деями виправлення помилки.

І кому не важко ставте лайк та підписуйтесь на канал, а ми будемо працювати для покращення :)

І головне хто знає, бачив якісь смішні українські ролики давайте про них знати

Опубліковано

Не хочу нікого образити, та схоже на плагіат (аналогічні програми вітчизняних телеканалів, з метою запобігання реклами перелічувати не буду)

Опубліковано
21 хвилин тому, veter сказано:

Не хочу нікого образити, та схоже на плагіат (аналогічні програми вітчизняних телеканалів, з метою запобігання реклами перелічувати не буду)

Та образ нема... таких прогарм в світі мільон.... в ютюбі російською близько 5...

От текст українською.... мало... дуже мало... а якби ще назбирати відео сюжетів укрїнських це було б круто

Опубліковано

недолуга передача.  нічого нового.  А матюки аля - павєл воля. Чи Тернопільський Сірий.

Про неадекватну дівчинку, що б'є тата пляшкою є ще відео. (постановка все. )

карочє шлак.

Опубліковано
10 годин тому, Zheny@ сказано:

недолуга передача.  нічого нового.  А матюки аля - павєл воля. Чи Тернопільський Сірий.

Про неадекватну дівчинку, що б'є тата пляшкою є ще відео. (постановка все. )

карочє шлак.

Та ні! Зовсім... зовсім не в тему і не в темі!

Який Воля, Який сірий...

Без жодних вагань і скромності... макс 100500, зіс іс харашо, і ще безліч аналогічних... шкода що ви їх небачили... а ще навіть ці багато мільонні блогери товаришують і навіть наголошують що це все одного поля ягоди, і відверто посилають тих хто їм про це нагадує... :)

Але мова не про те...

Пост створений не для треба чи не треба.... а для того щоб отримати поради для розвитку... або хочаб усунути недоліки... і йти далі...

Опубліковано
10 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

критикувати кожен може

ні. кожен може обісрати - критикувати - далеко не всі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...