Oli Опубліковано 12 Березня, 2016 в 10:16 #1 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 10:16 Прийму в дар/куплю макулатуру, в садік... самовивіз.
Ukrainec Опубліковано 12 Березня, 2016 в 10:52 #2 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 10:52 Не ведись! Це не обов"язково! Зняю з яким "позитивом" її збирають. Гроші за здачу все одно ніде не обліковуються тому це по суті хабар адміністрації!
yu2007 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 12:12 #3 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 12:12 1 hour ago, Ukrainec said: Не ведись! Це не обов"язково! Зняю... Ну раз ти 100% зняєш, то треба вірити тобі, а не побрехенькам від ПалицяНюз. http://www.volynnews.com/news/economics/usi-koshty-za-zibranu-makulaturu-shkoliari-lutska-peredaly-dlia-ato/ Бач но що придумали, кошти за макулатуру на АТО. До ТС - скільки кг тобі треба? В районі пластмасового ще буваєш?
Oli Опубліковано 12 Березня, 2016 в 12:17 Автор #4 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 12:17 так, це саме туда, нам ще в тому грамотку давали від садіка
Oksana04 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 12:37 #5 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 12:37 18 хвилин тому, yu2007 сказано: Бач но що придумали, кошти за макулатуру на АТО. При чому тут це? Ми теж брали участь у загальноукраїнській паперовій мобілізації. Але ж якось не логічно купувати макулатуру, потім нести її в /садочок/школу - здавати і знову отримувати за це кошти. Не простіше просто гроші принести волонтерам, які представляють садочок/школу??? Нести треба папір, який є вдома. Я от, наприклад, не викидаю змальований дітьми папір і ще купу всяких зошитів/рекламок/непотрібних нотаток, а складаю в коробку.
yu2007 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 13:08 #6 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 13:08 34 minutes ago, Oksana04 said: При чому тут це? Ми теж брали участь у загальноукраїнській паперовій мобілізації. Але ж якось не логічно купувати макулатуру... Навіщо купувати дітям розмальовки, потім здавати їх на макулатуру? Можна ж відразу віддати ці гроші волонтерам, а діти обійдуться. Оксана, моє репліка стосувалась допису Українця, який ось так взяв і викрив хитру корупційну схему і найбільших крадіїв в системі дошкільної освіти. Прочитайте ще раз: "макулатура - це хабар адміністрації". Щодо нелогічності. Дитину похвалили перед іншими дітьми в колективі, дали грамоту. В неї був гарний настрій, можливо це стало для неї ще одним мотиватором ходити в садок без ранкового плачу. Вона могла сказати: "тато, а ми можемо ще назбирати, мені так сподобалсь". Ну не знаю, я б в такій ситуації кожен місяць купував би макулатуру, якби це приносило радість моїй малявці.
Ukrainec Опубліковано 12 Березня, 2016 в 18:51 #7 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 18:51 Ну бачте не вкурсі був, що зараз збирають на ато, каюсь. поцікавтесь хоч на що саме? всяке буває... Моїх коли заставляли приносити тоді ще не було ато, а на всі мої питання "нашо?" вихователі відповідали, завідувачка так сказала і ми від цього ніц не отримуємо. Завідувачка в свою чергу кивала на вищі інстанції і казала що це не обов"язково. Тому моє дитя не приносить, якщо не маємо. Цитувати Ну не логічно купувати макулатуру, щоб потім здати! Ну бач yu2007 я не такий чудовий як ти, я не хочу дарити радість в такий спосіб. На мою думку дитині краще отримувати радість за свої вміння і вчинки, а не з дитинства привчатися "пабєда любой ценой". Дитину треба привчати збирати папір, якщо не сама вона це робить то ви при ній маєте це робити і пояснювати з якою ціллю і нащо, (в мене так при наймі робиться і завше є що здавати) щоб потім було що здавати, при цьому дитина вже почне потроху сама усвідомлювати, що перемога це її заслуга, а не обов"язок батьків!
yu2007 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 21:33 #8 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 21:33 2 hours ago, Ukrainec said: Ну бачте не вкурсі був, що зараз збирають на ато, каюсь. поцікавтесь хоч на що саме? всяке буває... Моїх коли заставляли приносити тоді ще не було ато, а на всі мої питання "нашо?" вихователі відповідали, завідувачка так сказала і ми від цього ніц не отримуємо. Завідувачка в свою чергу кивала на вищі інстанції і казала що це не обов"язково. Тому моє дитя не приносить, якщо не маємо. Ну бач yu2007 я не такий чудовий як ти, я не хочу дарити радість в такий спосіб. На мою думку дитині краще отримувати радість за свої вміння і вчинки, а не з дитинства привчатися "пабєда любой ценой". Дитину треба привчати збирати папір, якщо не сама вона це робить то ви при ній маєте це робити і пояснювати з якою ціллю і нащо, (в мене так при наймі робиться і завше є що здавати) щоб потім було що здавати, при цьому дитина вже почне потроху сама усвідомлювати, що перемога це її заслуга, а не обов"язок батьків! Молодець. В барахолці немає плюсиків, то я плюсану якийсь твій інший допис, окей?
Ukrainec Опубліковано 12 Березня, 2016 в 22:22 #9 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 22:22 Навіщо в іншій темі, можеш в цій; маркером по дисплею, щоб не було бажання...
yu2007 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 22:24 #10 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 22:24 2 minutes ago, Ukrainec said: Навіщо в іншій темі, можеш в цій; маркером по дисплею, щоб не було бажання... Дотепно. Просто мені подобаються люди, які визнають свою "неправоту". А ти як завжди в своєму репертуарі.
Ukrainec Опубліковано 12 Березня, 2016 в 22:40 #11 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 22:40 15 хвилин тому, yu2007 сказано: Дотепно. Просто мені подобаються люди, які визнають свою "неправоту". А ти як завжди в своєму репертуарі. А мені що з того?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.