taurus07 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 15:16 #1 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 15:16 На правах "реклами" закладу. Нагадаємо, минулих вихідних у луцькій ресторації «Брама», що по проспекту Соборності, травмувався 6-річний хлопчик. На дитину впав іграшковий будиночок і з пальця пішла кров. Разом з хлопчиком в закладі була 20-річна старша сестра та вагітна тітка. А адміністрація почала вимагати відшкодування збитків.Замість того, щоб надати першу допомогу дитині, каже мама хлопчика Тетяна Гвоздецька, адміністрація викликала спершу приватну охорону, а коли ті не захотіли встрявати в розбірки з дітьми, викликали поліцію. Кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини зв’язалися з адміністрацією ресторації і попросили їх прокоментувати інцидент. Директор закладу Вікторія спершу нарікала на недостовірні дані, вказані в матеріалі. (До слова, пані Тетяна пояснила, що таки насправді, вона на емоціях сплутала день, це була субота, а не неділя, і підтвердила, що поліцію викликала адміністрація).«Старша донька весь час спілкувалася зі мною телефоном. Річ у тім, що я приїхати до них не могла – у мене 2-місячне маля. А дітей адміністрація тримала в закладі 3 години. Разом з ними була дружина мого брата на 7 місяці вагітності, яка також розхвилювалася. Адміністрація ж почала вимагати в дітей 4 тисячі гривень збитків за пошкоджене майно. Як вони могли вимагати з дітей компенсацію – не зрозуміло. Ніхто не з’ясовував, де мама, не намагався зв’язатися зі мною», - каже пані Тетяна.Натомість адміністрація закладу, каже жінка, написала заяву в поліцію про пошкодження майна і тепер родина чекає повістки в суд. Але, каже Тетяна Гвоздецька, вона теж буде позиватися із закладом.«Річ не в травмі – вона не є суттєвою. Але мій син, коли повернувся додому, розповів, що він дуже злякався, що його заарештують. Після того випадку в обох дітей – психологічна травма, і в мене також. Принаймні, перед вагітною дружиною мого брата вибачилися, та й то після зауважень сторонніх людей. Такі дитячі куточки в закладах – це добре і зручно. Але, виявляється, ми не можемо бути впевнені в їх безпечності, адже жодних технічних документів, які б засвідчили безпечність ігрового обладнання, в закладу немає», - пояснює Тетяна Гвоздецька.Сам будиночок, каже жінка, прибрали лише вчора. До цього дня він так і стояв не прикріплений. http://www.volynnews.com/news/society/z-batkiv-dytyny-iaka-travmuvalasia-u-lutskiy-restoratsiyi-khochut-vybyt/
Ko3bMa Опубліковано 3 Березня, 2016 в 16:07 #2 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 16:07 Класична журналіздська практика - давити на емоції. Тут вам весь набір: кров, немовлята, вагітність, психологічна травма. Ба, дітей тримали 3 години та ще й грошей з них почали вимагати! Адміністрація. Прямо в дітей. "Впав будиночок"? Це отой, куди вони всередину залазять? Він під нього залазив? Думаю, не варто розказувати, як граються 6-річні хлопці, особливо в компанії з іншими під пильним наглядом свіжих мамочок. Де факти, блжад? Де огляд лікаря? Де відео з камер? Ну і для жінок, дітей та двох вразливих осіб з розділу "Відео": до сабжу відношення не маю, просто харить такий спосіб подачі інформації
taurus07 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 20:54 Автор #3 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 20:54 а нашо вам відео? крові хочете надивитись? читайте факти, без емоцій: незакріплена декорація впала на дитину. Адміністрація замість принести вибачення, вимагала відшкодування.
Zevs_Isver Опубліковано 3 Березня, 2016 в 20:59 #4 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 20:59 3 хвилин тому, taurus07 сказано: а нашо вам відео? крові хочете надивитись? кров з пальця це страшно ..... 5 годин тому, taurus07 сказано: На дитину впав іграшковий будиночок і з пальця пішла кров. ото вже пишуть
taurus07 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 21:18 Автор #5 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 21:18 не знаю, кожному своє напевно. я б не хотів шоб на моїх дітей ричала якась тьотка, не пускала кілька годин додому (дітей, їм як набридне то й 20 хвилин задовго чекати) ще й міліцію до них викликала.
Vadimm Опубліковано 4 Березня, 2016 в 05:38 #6 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 05:38 "Адміністрація закладу не відповідає..." все вони добре там відповідають, а подібні написи біля ігрових куточків чи камер схову - для телят які не знають своїх прав.
Zheny@ Опубліковано 4 Березня, 2016 в 13:01 #7 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 13:01 15 годин тому, Zevs_Isver сказано: кров з пальця це страшно ..... А ти знаєш. Це страшно. ХЗ чим поранилася дитина. І впевнений, що ніфіга там не дезинфіковано і чим та дитина могла заразитися! Санстанцію туди - під пильним наглядом поліції з автоматами. Щоб ніхто нічого не пропустив. Декорація травмувала дитину - і це факт ,а не дитина її пошкодила. Якби так боялися за "пошкодити декорацію" то не ставили б їх там. Бойкот "брамі". Хоча в ту ригаловку і так не ходжу. Всю просрочку з там-там-а там на кухні збувають!
Zevs_Isver Опубліковано 4 Березня, 2016 в 13:31 #8 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 13:31 27 хвилин тому, Zheny@ сказано: Бойкот "брамі". Хоча в ту ригаловку і так не ходжу. Всю просрочку з там-там-а там на кухні збувають! вже бойкотую - я там ні разу і не був за весь час існування і всілякі такі заклади ми відвідуємо на свій страх_і_ризик - і зайшовши в середину погоджуємося ризикувати своїм життям здоров'ям
difoto Опубліковано 4 Березня, 2016 в 17:03 #9 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 17:03 3 годин тому, Zheny@ сказано: А ти знаєш. Це страшно. ХЗ чим поранилася дитина. І впевнений, що ніфіга там не дезинфіковано і чим та дитина могла заразитися! Санстанцію туди - під пильним наглядом поліції з автоматами. Щоб ніхто нічого не пропустив. А я в дитинстві без шолома на "Україні" під рамою їздив. А ще (прастігоспаді) - в столовці шкільній харчувався. Як вижив - не знаю, але тут мені кажуть, що я зовсім і не вижив, а моє перевтілення зараз з вами говорить.
Zheny@ Опубліковано 4 Березня, 2016 в 17:25 #10 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 17:25 19 хвилин тому, difoto сказано: А я в дитинстві без шолома на "Україні" під рамою їздив. А ще (прастігоспаді) - в столовці шкільній харчувався. Як вижив - не знаю Кожен дорослий чоловік - це чудом виживший хлопчисько! Столовки в школах регулярно перевірялися сантанцією, і було не відкупитися. Не те, що зараз - запахло баблом і все. І під рамою і на рамі, і сидячи на багажнику крутив педалі свого "орлёнка". Всяке було ! Колись і не було блакитніше, і люди добріші. І взагалі я твоєї позиції ніфіга не зрозумів. Ти захищаєш браму?
MOTOROLLLA Опубліковано 4 Березня, 2016 в 17:25 #11 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 17:25 http://volyn.tabloyid.com/skandal/brama-pro-skandal-na-igrovomu-maydanchyku-dytyna-ne-stikala-krovyu-selfylas-z-policeyskymy
difoto Опубліковано 4 Березня, 2016 в 18:40 #12 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 18:40 1 година тому, Zheny@ сказано: Столовки в школах регулярно перевірялися сантанцією, і було не відкупитися. ЛОЛШТО??????????????? бля... я мовчу. PS при совку "санстанції" не було. ваабщє. Була одна велика служба, яка... але пофіг. Я РЖУ!!!!!
Zheny@ Опубліковано 4 Березня, 2016 в 20:14 #13 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 20:14 1 година тому, difoto сказано: PS при совку "санстанції" не було. ваабщє. точно?
difoto Опубліковано 4 Березня, 2016 в 21:10 #14 Опубліковано 4 Березня, 2016 в 21:10 Зуб даю! При союзі перевіряли, щоб в каструлі з написом "пєрвоє" був борщ, а не чай. А якщо в борщі були таракани, то в спіцальну авоську для злої тьоткі клали два кіло вирізки і півкіло масла - і таракани прєвращались у вкусну і полєзну піщу. Доречі - зара модно підняти кіпєш, коли тобі недоклали 20 грам терамісу, а в свєтлиє савєцкіє врємєна ти був щасливий, якшо в "картошкє з мясной подлівой" була хоча б картошка без лушпайок, а загальна стєпєнь "нєдовєса" коливалась від 30 до 50%. Ну а якшо вернутись до наших баранів, то я так скажу: наші журнашлюхі з порізаного пальчика можуть льохко зробити всьо, вплоть до реанімації і лікування в Ізраілі.
veter Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:21 #15 Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:21 On 03.03.2016 at 01:10, difoto сказано: Зуб даю! наші журнашлюхі з порізаного пальчика можуть льохко зробити всьо, вплоть до реанімації і лікування в Ізраілі. Шикарно сказано! Треба запам'ятати
Zheny@ Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:27 #16 Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:27 On 04.03.2016 at 23:10, difoto сказано: Зуб даю! При союзі перевіряли, щоб в каструлі з написом "пєрвоє" був борщ, а не чай. Гм. Застав я колись таку перевірку в лікарні. Лежав у дитинстві. А це була ну ніяк не самостійна Україна. Щось типу горезвісний квітень 1986. Тоді ще не інфекційна лікарня. Спочатку у відділенні був кіпіш! Бігали всі! Поголовно - від прибиральниць, що вимивали із хлоркою усе, до зав. відділенням. Яка давала команди на ліво і направо. Усіх повиганяли із палат, а в палатах наводили шмон! Мили-драяли підлоги, тумбочки. Постіль міняли. Що сі стало? Санстанція! перевіряли такі щілини, куди навіть ніхто і подумати не міг заглянути! Ходила "тьотя" в білосніжному халаті і з білосніжною носовою хустинкою. І перевіряла на пилюку усі неосяжні простому розуму прибиральниці місця. І знаходила. І щоразу, коли вона тицяла під ніс брудну хустинку зав. відділенню, остання біліла і червоніла одночасно. А ще, я добре пам'ятаю, як ходили регулярно тьоті по класам, і перевіряли на "педикульоз". Регулярно брали мазки на гострики. Це не просто медсестри чи лікарі із поліклініки. Також прекрасно пам'ятаю і перевірки в школах. Зокрема в тій, де я вчився. В столовці навіть фартушки видавали для учнів! Щоб ті розставляли тарілки по столам. І самі працівниці, одягали парадно-вихідні білі халати. Ді, те, про що ти говориш, також мало місце, але схоже на якусь задрипану губернію у російській глуші. Або ми з тобою таки росли у різних містах.
veter Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:35 #17 Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:35 Щойно, Zheny@ сказано: Саставя Дивне слово, ще не чув))) Щойно, Zheny@ сказано: А ще, я добре пам'ятаю, як ходили регулярно тьоті по класам, і перевіряли на "педикульоз". Регулярно брали мазки на гострики. Це не просто медсестри чи лікарі із поліклініки. Таке теж пригадую. І це точно не тітки із поліклініки були
Zheny@ Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:44 #18 Опубліковано 21 Березня, 2016 в 09:44 8 хвилин тому, veter сказано: Дивне слово, ще не чув))) ну очєпятка, ну от чого доколупуватися.
Гість Vergil Опубліковано 21 Березня, 2016 в 11:28 #19 Опубліковано 21 Березня, 2016 в 11:28 Ігрорька нема, а справа його міцніє
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.