Перейти до змісту

Шрами - Рубці

Irina L

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт ! Люди, маю таку проблему на шкірі обличчя є сліди (ранки) від прищів. Також маю 2 шрами на тілі: одному кілька місяців, іншому вже близько 5 років. Не знаю що робити, як позбутися цих недоліків... Ще зовсім молода,  і як кожній дівчині, хочеться гарно виглядати. Можливо хтось з вас стикався з подібними проблемами і зможе мені чимось допомогти. Буду дуже вдячна за будь-яку вашу пораду!)

Опубліковано

На рахунок шрамів, залежно від розташування. Забийте татуюванням, часта практика, хороший майстер зробить їх непомітними. Якщо татуювання табу, тоді єдиний вихід йти в пластичне відділення. Але там просто тягнуть гроші... нажаль.

Опубліковано

Polehan,  Можливо й так.   Вже кілька днів  блукаю нетом, читаю про різні препарати(типу Солкосеріл гель, ферменколгель, димексид, і т.п., читала що розчин димексиду можна змішувати з солкосерілом), та хотілось би почути думку людей в яких були ,чи є схожі проблеми, чим саме вони лікували і чи дійсно допомогло.                                                                                                                                                                    

AnimaNoir , дякую вам за відповідь. Так, татуювання для мене не варіант, принаймні найблищим часом не планую) ,                                                      

Опубліковано

мезоролер (інша назва дермаролер чи скальпролер) + сироватки з секретом слимака чи колагену. Люди використовують і відгуки позитивні.

Опубліковано

http://www.bogomoletsclinic.com.ua/
дорого, зате стерильно і якісно.

лікувався там, кололи ін'єкції якогось препарату (чесно, не пригадую якого). Результат був просто чудовий.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

http://www.medcentre.com.ua/kontraktubeks-price

В мене колись на верхній губі було розсічення немаленьке (в боях заробив), думав буде "заяча губа". Використовував дану мазь, затянуло так, що нічого зараз не видно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...