leonon Опубліковано 7 Березня, 2008 в 07:37 Поділитися #1 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 07:37 Любі, ніжні, чарівні і безмежно обожнювані жіночки, офіційно вітаю Вас з святом весни і днем торжества жіноцтва над мужицтвом, свіжості і чистоти підсніжника, щирих і вірних подруг, веселих в меру упітаних і не жадних мужчин та простого жіночого щастя з наступаючим Святом ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chill Опубліковано 7 Березня, 2008 в 07:54 Поділитися #2 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 07:54 Опа... Я проспал 7-е марта? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jimi Hendrix Опубліковано 7 Березня, 2008 в 07:56 Поділитися #3 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 07:56 Опа... Я проспал 7-е марта? походу не только ты! я тоже! Верните 7 марта! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 7 Березня, 2008 в 08:15 Поділитися #4 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 08:15 Дайте день пожити спокійно :-D Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
leonon Опубліковано 7 Березня, 2008 в 08:21 Автор Поділитися #5 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 08:21 содосковики шо так кіпішувать, шо вам шкода привітати жінок з святом і сьогодні і завтра і навіть, можливо післязавтра Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 7 Березня, 2008 в 08:50 Поділитися #6 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 08:50 Дякуємо! І ваших половинок теж із святом. Хай вас оточують, тільки хороші жінки! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tani4ka Опубліковано 7 Березня, 2008 в 09:19 Поділитися #7 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 09:19 leonon, дякую за привітання і продовження свята! Підтримую святкування починаючи з рану 7 Березня! Я переконана, що в переважної більшості форумчан гарний, святковий настрій присутній і 7-го числа! Приєднуюсь до всіх привітань і особисто від себе бажаю ВАМ, ДОРОГІ ЖІНКИ, Весни на вулиці і в душі - КВІТУЧОЇ, СОНЯЧНОЇ! Гаааарних, теплих, сонячних днів протягом усього року! Гарного настрою, море радості, щирих і привітних посмішок! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Березня, 2008 в 09:22 Поділитися #8 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 09:22 Дайте день пожити спокійно :-D Саня, а ты женщин только один день в году любишь? милые дамы! с наступающим вас праздником! мы вас еще и "завтра поцелуем, если захотите" (с) почти дословно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 7 Березня, 2008 в 10:26 Поділитися #9 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 10:26 В предверии праздника......Я бываю така разная,то капризная,то прекрасная,то страшилище опупенное,то красавица,мисс Вселенная,то покладиста,то с характером,то молчу,то ругаюся матерно,то в горящие избы на лошади, то отчаянно требую помощи,дверью хлопну - расставлю все точки,то ласкаюсь пушистым комочком,то люблю и тотчас ненавижу,то боюсь высоты,то на крышу выхожу погулять темной ночкой, то жена,то примерная дочка,то смеюсь,то рыдаю белугой,то мирюсь,то ругаюсь с подругой.Не больна я, не в психике трещина, просто я- стопроцентная ЖЕНЩИНА!!Передаю по цепочке:сегодня начинаем отмечать Международный день Зверски Привлекательных и Чертовски Умных Девушек!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jimi Hendrix Опубліковано 7 Березня, 2008 в 11:25 Поділитися #10 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 11:25 В предверии праздника......Я бываю така разная,то капризная,то прекрасная,то страшилище опупенное,то красавица,мисс Вселенная,то покладиста,то с характером,то молчу,то ругаюся матерно,то в горящие избы на лошади, то отчаянно требую помощи,дверью хлопну - расставлю все точки,то ласкаюсь пушистым комочком,то люблю и тотчас ненавижу,то боюсь высоты,то на крышу выхожу погулять темной ночкой, то жена,то примерная дочка,то смеюсь,то рыдаю белугой,то мирюсь,то ругаюсь с подругой.Не больна я, не в психике трещина, просто я- стопроцентная ЖЕНЩИНА!!Передаю по цепочке:сегодня начинаем отмечать Международный день Зверски Привлекательных и Чертовски Умных Девушек!!!!! гдето я уже это слышал! но все равно классно! С наступающим дорогие и любимые женщины и девушки! Все остальные поздравления ждите завтра! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 7 Березня, 2008 в 12:00 Поділитися #11 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 12:00 а що їх ждать?ну тицьнуть якийсь віник а-ля "на-тобі-і-радуйся"і це свято??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jimi Hendrix Опубліковано 7 Березня, 2008 в 12:05 Поділитися #12 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 12:05 а що їх ждать?ну тицьнуть якийсь віник а-ля "на-тобі-і-радуйся"і це свято???а поцеловать? обнять? еххххх рамантика! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 7 Березня, 2008 в 12:58 Поділитися #13 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 12:58 а що їх ждать?ну тицьнуть якийсь віник а-ля "на-тобі-і-радуйся" і це свято??? судьба ваша тяжела....замість симпатичних і гарних букетиків від душі вам діставались лиш "віники-на-тобі-радуйся"....замість посмішок хтиві оскали...замість погляду теплого масні розглядання....Іва, ти така гарна кобітка, невже світ завжди недобрий до тебе? ось вам весняний вірш СОТВОРІННЯ САДУ ...ми сад в якому виросли дерева уста в уста мов білий подих саду де слива ледь волога і рожева цвіте крізь нас даруючи усладу уста в уста і тільки так спасемся і чистий вдих кущем росте по жилах а наших тіней зламані пасемця уже летять і зносяться на схилах углиб углиб де зіткана з ефіру ледь жевріє душа болюча й пружна хай з мокрих пліч немов дірява шкіра спадає оболонка осоружна ми стали соком непідлеглі часу невловні наче промінь між дзеркал ми сік що потече за мить у чашу ми сік що мов розплавлений метал... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:11 Поділитися #14 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:11 Подвядшая мимоза. Поникшие тюльпаны.Уставшие мужчины столпились как бараны.И мнут в руках подарки, и комкают обертки,И думают, когда же возьмут подарки тетки.А вот еще, ведь жопа! И речь толкать придется.А может, чмокать в щеку? Ну вот, сейчас начнется?Но невдомек беднягам, что теткам то же гадко,Кому он, на фиг, нужен, восьмое это, марта?2 Tolik_lt кто сказал?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:12 Поділитися #15 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:12 Іва, ти така гарна кобітка, невже світ завжди недобрий до тебе? А якось по іншому висловитися неможна було? Слово "кобітка" в мене асоціюється тільки з поганою стороною дівчини. Я знаю, що на львівській говірці це дівчина, але я всеодно не сприймаю такого слова в бік дівчини Всіх дівчат і жінок з наступаючим святом. Кохайте і будьте коханими Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jimi Hendrix Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:19 Поділитися #16 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:19 to Forever Autumn - а ты случайно не эмо?? извини если что просто позитива от тебя вообще не видно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iriuss Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:24 Поділитися #17 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:24 Спасибо мужчинки за поздравления! 2 Forever Autumn - супер!! Поддерживаю во всем. Особенно 7го марта оно так и бывает Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:27 Поділитися #18 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:27 Юрік, я маю орієнтуватись у своїх висловленнях на твої смаки??ізвіні, мілий, але мені твої лінгвістичні уподобання ... Іва, насправді класний вірш, і у мене подібне ставлення до 23-го лютого і 6-грудня таке саме є і на восьме березняале для мене це просто початок весни, початок цвітінняа весна- це жінка...це цвіт, це свіжість, це тепло... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:27 Поділитися #19 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:27 Что Женщине нужно на самом-то деле,Мы более-менее, вроде бы, знаем!И все, что себе пожелать вы хотели б -Мы именно этого вам и желаем!Успехов - в работе! Погоды - приятной!Любви - чистой, нежной и неоднократной!Детей - разнополых! Пальто - по фигуре!Соседей в купе - что не пьют и не курят!Волос - шелковистых! Зубов - белоснежных!Мужей - состоятельных! спонсоров - нежных!Любовников - умных! Супругов - в законе!Свекровей - живущих в другом регионе!Невесток - покорных! Тарелок - помытых!Мужей - не храпящих и на ночь побритых!Коллег - не зацикленных только на бабах!Врагов - слабосильных! Врагов - сильно слабых!Обедов - в постель! Впечатлений - полярных!И... этих... ну... в общем, того... регулярных!Чулок - без затяжек! Ни дня - без обновки!Мужей - в очень длительной командировке!Любви - обжигающей, как в сериале!....По пять сериалов - на каждом канале!Романов - курортных! Порывов - безумных!Соседей и снизу и сверху - бесшумных!Поездок - не на огород, а на море!Пироженок - вкусных, но чтоб без калорий!Машин - иностранных, но руль чтобы слева!Духов - от Диоpа! Цветов - ежедневно!Намерений - разных, но лучше серьезных!Жилищ - пяти-комнатных и пяти-звездных!Заслуженный отпуск - на пляжах и волнах!Троллейбусов - вовремя и неполных!Билетов в автобусах - только счастливых!Друзей - не занудных! Подруг - не ревнивых!Мужей - состоятельных! (Как говорится,Раз сильно желаешь - не грех повториться!)Любви - чтобы воспламенялась, как порох!(Когда это важно, не жалко повторов)Стиральных машин, пылесосов, комбайнов -И функциональных, и стильных дизайнов.Страстей - изнурительных! Трудностей - кратких!Брильянтов - не меньше, чем 40 каратов!Сантехники - импортной! Родов - без боли!Проблем - никаких! Шифоньеров - без моли!И... кажется... что-то еще мы забыли...А-а-а, ясно! Любви!!! И сервантов - без пыли!!!И сбыться - мечте стать великой артисткой!!!И Женского Дня - в год хотя бы раз 300!!!А у нас: зранку прихожду на роботу, а на клавіатурі лежить свіженька троянда... дрібниця, здається, а так приємно..... а потім наші чоловіки нам подарували зонтики і тюльпани..... ввечері буде корпоратив.... і тільки спробуйте сказати, що така увага нікому не подобається.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:33 Поділитися #20 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:33 кому ж он нужен, этот васьмой марта, кроме как женщинам.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:38 Поділитися #21 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:38 to Forever Autumn - а ты случайно не эмо?? извини если что просто позитива от тебя вообще не видно!а ти мене бачив, щоб відчути флюїди мого позитиву??? кажу так, як думаю.а буш багато говорити, зроблю емо з тебе гггггг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:44 Поділитися #22 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:44 кому ж он нужен, этот васьмой марта, кроме как женщинам.... тібє Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:47 Поділитися #23 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:47 кому ж он нужен, этот васьмой марта, кроме как женщинам.... Хто б казав 2 Tolik_lt я не кажу щоб ти орієнтувався на мої смаки у своїх висловлюваннях Може це тільки у мене таке сприйняття цього слова, то я вже якось привикну, а якщо ще в багатьох, то це вже гірше, бо можуть нете подумати, але то не настільки важливо, як кажуть: "На вкус и цвет фломастеры разные". Так що сорі якщо щось нетак, всетаки тема про жіноче свято, а не про правопис для тебе і для дівчат і жінок Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:52 Поділитися #24 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 13:52 Юрік, я маю орієнтуватись у своїх висловленнях на твої смаки??ізвіні, мілий, але мені твої лінгвістичні уподобання ...Іва, насправді класний вірш, і у мене подібне ставлення до 23-го лютого і 6-грудня таке саме є і на восьме березняале для мене це просто початок весни, початок цвітінняа весна- це жінка...це цвіт, це свіжість, це тепло... а для мене початок весни -- це сонце Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 7 Березня, 2008 в 14:26 Адміністратори Поділитися #25 Опубліковано 7 Березня, 2008 в 14:26 кому ж он нужен, этот васьмой марта, кроме как женщинам....Малчи пострадафший имениннег =) ыыыыыыы Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.