Перейти до змісту

Хлорка у порошку, наскільки шкідливо дихати?

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне ситуація така. На роботі зберігають "хлорку" - називають цю смердючу фігню в мішках. Як знаходжусь на роботі - не замічаю, що щось смердить, але коли приходжу додому все смердить цією фігнею, кофта, футболка... Он зараз кофта від мене знаходиться за 1 метер, чую тягне трохи.

Я тут що подумав, чи не шкідливо воно? Тобто може то сходити до начальника і висловити своє незадоволення умовами праці? Йому ж начхати на моє здоров'я, виходить так?

1452354118148567450.png

Опубліковано
  Цитувати

Хлор є причиною захворювань серцево-судинної системи, сприяє виникненню атеросклерозу, анемії, гіпертонії, алергічних реакцій. Хлор руйнує білки, негативно впливає на волосся, шкіру, підвищує ризик захворювання на рак. Хоча хлор міститься в побутовій хімії в малих кількостях, але все таки він шкодить з кожним разом, коли використовуються засоби з ним, і навіть тоді, коли ці засоби не використовуються, усі, хто знаходяться поруч, постійно його вдихають.

Показати  

Опубліковано

Колись в лікарні старша медсестра пояснювала: якщо чуєш запах хлору, то це вже отруєння. Це вона говорила про воду, якою мили підлогу в палаті і про запах після прибирання. А от чи будуть наслідки залежить від концентрації і часу, протягом якого травитися.

Опубліковано
  В 29.01.2016 в 17:23, HWman сказав:

На роботі зберігають "хлорку" - називають цю смердючу фігню в мішках.

Показати  

HWman, а можна жменю чи дві "смердючої фігні" взяти?

Опубліковано
  В 29.01.2016 в 18:18, nickel сказав:

Колись в лікарні старша медсестра пояснювала: якщо чуєш запах хлору, то це вже отруєння. Це вона говорила про воду, якою мили підлогу в палаті і про запах після прибирання. А от чи будуть наслідки залежить від концентрації і часу, протягом якого травитися.

Показати  

Ну скажем так, на коридорі лежить мішків 6 цієї фігні. А час - 8 годин, стандартний роб. день.

Опубліковано
  В 29.01.2016 в 21:46, HWman сказав:

Ну скажем так, на коридорі лежить мішків 6 цієї фігні. А час - 8 годин, стандартний роб. день.

Показати  

Ти в коридорі працюєш? :)

А взагалі хлопаки ви там на пороховій бочці сидите. Який хоч район міста?

Почитай і порахуй скільки порушень в твого роботодавця.

Опубліковано

Погуглив по ключовим словам та картинках і знайшов з цим мішки - Хлорне вапно. Ото точно такі ж мішки:

23950910_w640_h640_hlorkaruminskasm.jpg

Опубліковано
  В 29.01.2016 в 17:23, HWman сказав:

На роботі зберігають "хлорку" - називають цю смердючу фігню в мішках.

Показати  
  В 29.01.2016 в 18:44, sss381 сказав:

HWman, а можна жменю чи дві "смердючої фігні" взяти?

Показати  

Чи купити.

Опубліковано
  В 31.01.2016 в 22:15, Oli сказав:

дезинфекція7 чи пранням7

Показати  

Я не знаю для чого це використовують. Але факт у тому, що воно лежить коло майстерні, і сквозняком несе до нас, в майстерню той хлор.

Опубліковано

Краще віднести десь на склад. Бо крім того, що адсорбуєтся на одежі та впливає на органи дихання, сприяє корозії металів та деструкції пласмас.

ГОСТ Р 54562-2011 Известь хлорная. Технические условия

Показати контент

• 1 місяць потому...
Опубліковано
  В 01.04.2016 в 08:47, nickel сказав:

Щось ти часто втікаєш. Яка це вже в тебе робота і за який проміжок часу?

Показати  

Це моя перша офіційна робота. Скільки я там пропрацював можна прочитати тут.

Я скажу що хлорка це ще квіточки, от покашляти тонером недільку оце я розумію весело. Тільки не питайте яким боком тонер до медтехніки, все одно не скажу.
А саме смішне - за цю всю хєрню ніхто навіть не думає доплачувати чи нарощувати ЗП котра до НР стала на рівні 100 доларів і не мінялась.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...