Перейти до змісту

[Продам] Принтер HP DeskJet F2483 3в1. Терміново!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! Продам Принтер HP DeskJet F2483 3в1, усі характеристики можете глянути тут: Характеристики

Можливо комусь на запчастини, або на користування, продаю, тому що потрібні терміново гроші.

Принтер робочий, але без картриджів, буває через раз зажовує папір, зовнішній стан на 4,8/5. Трошки припав пилом.

Комплект: принтер, USB кабель, та кабель живлення. ТЕРМІНОВО! Ціна: 350 грн+можливий аргументований торг(не більше 50грн)

ФОТО:

Spoiler

IMG_1155.JPGIMG_1157.JPGIMG_1160.JPGIMG_1161.JPGIMG_1162.JPGIMG_1158.JPG

Опубліковано

Не хочу Вас розчаровувати, але без картриджів він задарма мало кому потрібен... нажаль вартість комплекта картриджів до струйника, зазвичай, перевищує вартість нового апарата...

Запитував у майстрів, що займаються ремонтом принтерів, - на запчастини також не хочуть брати. Навіть задарма :-)

пс. спробуйте окремо ЮСБ кабель продати.

Опубліковано
5 годин тому, Yrkesh сказано:

Не хочу Вас розчаровувати, але без картриджів він задарма мало кому потрібен... нажаль вартість комплекта картриджів до струйника, зазвичай, перевищує вартість нового апарата...

Запитував у майстрів, що займаються ремонтом принтерів, - на запчастини також не хочуть брати. Навіть задарма :-)

пс. спробуйте окремо ЮСБ кабель продати.

ну ще за невеличку суму можна придбати картриджа чорного тут

і беручи до уваги що такий апарат наразі коштує в 1500+грн, можливо комусь та й пригодиться в господарстві)

тому думаю знизити трохи ще ціну, нова ЦІНА: 200грн!

п.с. на кабелі багато не заробиш, а потрібні дуже гроші

номер: О95ЗЗЗ598О

Опубліковано

за 160 гривень його ніхто не купить. Зробіть так як написано вище продайте юсб кабель. І будете мати хоч якусь корисить. від цього принтера. (і як в принтері який не має картриджів може зажовувати папір. Чи я щось не розумію.) :)

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...