Перейти до змісту

Підтримайте ідею з допомогою

sasha0240

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, бордівці. Вчора стикнувся з проблемою яку потрібно було вирішити швидко, але була одна загвоздка, зараз розповім що та як. Звернулася до мене знайома з проханням знайти трьох донорів для її сина (2,5роки) який лягав на операцію у львові, але батькові і родичам не давали змоги здати кров, так як в них прописка з Луцька, а потрібно було зі Львова. Обзвонивши знайомих, знайти людей які б могли здати кров на плазму(хто не вкурсі там група крові не має значення головне щоб не хворів на бодкіна) звернувся до спільноти в Фейсбуці ЛЬВІВСЬКА ДОНОРСЬКА СОТНЯ (https://www.facebook.com/groups/299728753545352/)  в якій погодились мені допомогти, і сьогодні вранці троє людей здали по 300 грамів крові яка швидко відновиться. так ось в чому полягає думка, можливо варто зробити аналогічну групу в фейсбуці чи в інших соціальних мережах, щоб люди з інших областей змогли також звернутися до містян за допомогою

Опубліковано

розумієш, я коли шукав на сайтах Львову не міг знайти, ідея полягає в тому, щоб могли звертатися з інших областей, ну і звісно тут також можна створити профільну тему

Опубліковано

А давайте зробимо сайт загальний для всіх. Звичайно з прив'язкою до соц. мереж. З реєстрацією донорів по всій Україні.

Така собі глобальна пошукова система для пошуку донорів в Україні.

Опубліковано

Я тільки за, але не знаю яким чином це зробити, ніколи не було подібних проектів, все ж таки мені здається що сайт це затратне діло.

Спільнота у Львовівирішила питання досить швидко.

Опубліковано

Все залежить від бажання. Гроші - це діло десяте. Для початку опишіть, який це має бути ресурс для Вас як для користувача сайту. Я трохи далекий від цього і не знаю всіх нюансів.

Для початку треба визначити задачу та керівника.

Почати пошук небайдужих людей, що можуть допомогти в цьому та можливо зібрати кошти для залучення програміста і т. д.

По собі скажу, що гроші ніколи не були основною проблемою в вирішені питань. Тільки наполегливість людей дає результат а платити "дурню" нічого не змінить.

Опубліковано
17 минуту назад, Кирило сказал:

Все залежить від бажання. Гроші - це діло десяте. Для початку опишіть, який це має бути ресурс для Вас як для користувача сайту. Я трохи далекий від цього і не знаю всіх нюансів.

Для початку треба визначити задачу та керівника.

Почати пошук небайдужих людей, що можуть допомогти в цьому та можливо зібрати кошти для залучення програміста і т. д.

По собі скажу, що гроші ніколи не були основною проблемою в вирішені питань. Тільки наполегливість людей дає результат а платити "дурню" нічого не змінить.

був свідком як популярний форум Львова загнувся через вимушений переїзд на платний хостинг. Гроші дійсно, діло десяте.... поки ТИ не змушений його оплачувати.

Опубліковано
5 минут назад, taurus07 сказал:

був свідком як популярний форум Львова загнувся через вимушений переїзд на платний хостинг. Гроші дійсно, діло десяте.... поки ТИ не змушений його оплачувати.

Це моя суб'єктивна думка і з реаліями не завжди співпадає, але скоріше за все форум був штучно накручений (популярність від реклами чи ін. факторів). Або власник не мав бажання його розвивати. Для мене в принципі нонсенс, що не хватило грошей на хостинг він не є дорогий. Якщо він популярний давайте викупимо форум(ідею) і будемо ще й заробляти на ньому. Напишіть в приват.

Я не остання інстанція в цьому світі і можу помилятись. Але якщо не має грошей, то це погана "відмазка" відмовлятись працювати. Хочете об'єднатись і працювати ласкаво просимо.

В додачу. Простий приклад. Мені подобається "борда" і якщо треба я можу без вагань оплатити послуги хостингу для неї.

Опубліковано
7 часов назад, Кирило сказал:

Ідея хороша, але навіщо іти в "фейсбук", якщо можна це зробити на "борді".

Вже давно періодично здаю кров, тому сам хотів створити на Борді подібну тему, щось на зразок "Добровільна здача крові". Де можна було б обговорювати цю тему і при потребі шукати донорів-добровольців. Також, при бажані цих донорів, створити список по групах крові. Якщо комусь потрібна кров, вона потрібна терміново і така тема допомогла б в пошуку донорів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...