Перейти до змісту

Луцькі попрошайки

LaMeRiLKiN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зайшов в ЦУМ погрітись, взяв каву. Підходить старшого віку "пані", просить. Даю 3 грн, вона призирливо на них глянула, каже "то шо ви даєте, шо на них купиш. Мені хоча б 20..." Не знайшов шо відповісти крім "вибачте". Взамін отримав "бог простить". Напевно я не на тій роботі працюю, якщо для мене 3 грн ще гроші, а для бомжа - ні.

Опубліковано
12 minutes ago, Соромітник said:

невже так часто даєш попрошайкам, що аж 20 грн шкода ? :) жмидло

І то правда.

А скоро треба буде в валюті подавати, бо гривні не захочуть брати.

Опубліковано

Краще взагалі не давайте, ні 3, ні 20. В основному ті, хто просить, насправді такої допомоги не потребують. Не потрібно їхнього бізнесу підтримувати... Якщо хочете допомогти, то є багато зборів, де офіційно організоване фінансове питання. То там краще щось допомогти, замість 20 разів попрошайкам дати пару гривень... 

Опубліковано
34 хвилин тому, LaMeRiLKiN сказано:

Мені форум каже таке:

"Ця тема доволі стара. Не піднімайте будь-ласка старі теми. Краще відкрити нову. "

Крім говорящого форуму ще ж є думаюча голова))) Три місяці тому - не так вже й давно.

Опубліковано

Колись мужик на АС 2 попросив 5 грн на 0,25 Л 40% розчину С2Н5ОН! ) Дав, бо правду сказав!:)))

Опубліковано

В мене раз мужик попросив 5 грн - дав, не питав на що, відійшов від нього на 100 метрів, дивлюсь валяється на дорозі 7 грн.

Опубліковано
14 minutes ago, alexvvv said:

В мене раз мужик попросив 5 грн - дав, не питав на що, відійшов від нього на 100 метрів, дивлюсь валяється на дорозі 7 грн.

наступного разу давай з тисячу хоча б :)

Опубліковано

Як правило 1000грн люди значно більше бережуть, тому ймовірність просто згубити дуже мала. Але я не забороняю це перевірити Вам.

Опубліковано
1 hour ago, alexvvv said:

Але я не забороняю це перевірити Вам.

Не практикую подачки людям на вулиці ібо 99 зі 100 випадків то галіме наі*алово. Ну і тут або давати всім або нікому. Варіант "нікому" видається більш логічним.
Зовсім інша справа – допомогти адресно сім'ї/закладу/фонду. Но це вже оффтоп.

Опубліковано
5 часов назад, LaMeRiLKiN сказал:

Зайшов в ЦУМ погрітись, взяв каву. Підходить старшого віку "пані", просить. Даю 3 грн, вона призирливо на них глянула, каже "то шо ви даєте, шо на них купиш. Мені хоча б 20..." Не знайшов шо відповісти крім "вибачте". Взамін отримав "бог простить". Напевно я не на тій роботі працюю, якщо для мене 3 грн ще гроші, а для бомжа - ні.

На.уй надо было послать, и потребовать назад 3 гривны !!!!

Опубліковано
1 hour ago, DarkMonk said:

На.уй надо было послать, и потребовать назад 3 гривны !!!!

Вона гроші так і не взяла, а я від такої наглості і розгубився.

Опубліковано
5 годин тому, Serty сказано:

Колись мужик на АС 2 попросив 5 грн на 0,25 Л 40% розчину С2Н5ОН! ) Дав, бо правду сказав!:)))

Той лобуряка вічно на горілку просить. Міг би і заробити. Але ж не хоче.

Не даю йому на горілку. Краще дитині яблук куплю.

Опубліковано
12 хвилин тому, veter сказано:

Хто їх в ЦУМ пускає, охорони море, а толку 0

мабуть охороні йде відсоток якийсь і явно більше 3 грн за внесок :)

Опубліковано

Кожної неділі годуєм бомжів під мостом біля варшавки, хто має бажання до милосердя приєднуйтесь. Грошей не даєм,лише їжу, беруть і не викидають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...