Перейти до змісту

Где отполировать ИЗНУТРИ стекляное стекло фары под билинзу

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Где в Луцке могут убрать рельеф со стекляного стекла фары под би-линзу!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 роки тому то було дурне заняття. В Луцьку не було таких.

Та й сам процес "стрьомний" по результату. Невже нема аналогів, хай навіть і китайських....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні не так! Тут треба вияснити причину чому автор вирішив що треба саме полірувати фару з середини! Зазвичай полірують фари(зовні) від абразиву що працює від швидкості авто! Тобто під час руху авто летить бруд пісок маленькі камінці це все власне і портить зовнішній шар скла чи пластику!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, vagus сказал:

ні не так! Тут треба вияснити причину чому автор вирішив що треба саме полірувати фару з середини! Зазвичай полірують фари(зовні) від абразиву що працює від швидкості авто! Тобто під час руху авто летить бруд пісок маленькі камінці це все власне і портить зовнішній шар скла чи пластику!

людино, читай уважно, Тс хоче поставити білінзи, розжовую : лінзовану оптику. Щоб лінзована оптика світила нормально, скло фари має бути абсолютно прозорим й не мати рельєфу, який будь яким чином приломляє кути світла. Рельєф наносится зсередини

ІМХО то дурна робота полірувати, навряд чи вийде абсолютно відполірувати, краще пошукати аналог, як писали вище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На деякі маркі авто продають готові прозорі скелця. Або спробуй тут - http://vk.com/avtolinza

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадаю трошки Правила дорожнього руху України

31.3

Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством:

a)

у разі їх виготовлення або переобладнання з порушенням вимог стандартів, правил і нормативів, що стосуються безпеки дорожнього руху;

...

1pixel.png31.4.3 Зовнішні світлові прилади:

a)

кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;

б)

порушено регулювання фар;

в)

не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;

г)

на світлових приладах немає розсіювачів або використовуються розсіювачі і лампи, що не відповідають типу даного світлового приладу;

ґ)

на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часа назад, fedot сказал:

3 роки тому то було дурне заняття. В Луцьку не було таких.

Та й сам процес "стрьомний" по результату. Невже нема аналогів, хай навіть і китайських....

13 часа назад, MANJAK11 сказал:

людино, читай уважно, Тс хоче поставити білінзи, розжовую : лінзовану оптику. Щоб лінзована оптика світила нормально, скло фари має бути абсолютно прозорим й не мати рельєфу, який будь яким чином приломляє кути світла. Рельєф наносится зсередини

ІМХО то дурна робота полірувати, навряд чи вийде абсолютно відполірувати, краще пошукати аналог, як писали вище

1 час назад, Scorpio сказал:

На деякі маркі авто продають готові прозорі скелця. Або спробуй тут - http://vk.com/avtolinza

Альтернатива прозрачная есть, только цена не адекватна, материал не стекло а обычный плексиглас который щас модно называют экостекло, не пожелтеет ли оно за пару лет - гарантий не дают.

С отполированными стеклами дело имел, получается шикарно. В других городах есть, но на месте приятнее.

13 часа назад, vagus сказал:

ну что вы, свет идет же изнутри фары!!!! а если он идет из нутри то со временем замучивает ионами света стекло из середины, соответственно потому на всех старых машинах такой отвратительный и не сфокусированный свет! Мне уже доказывали что камни, песок, пыль!!!! НО вы ведь САМИ ПОДУМАЙТЕ!!!!  я любую пылинку или камень могу раздавить ногой а там ведь резиновая подошва. Так каким же образом какойто мягкий мусор сможет повредить сверхпрочное оригинальное стекло фары. Я думаю вы не правы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Саня сказал:

31.3

Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством:

a)

у разі їх виготовлення або переобладнання з порушенням вимог стандартів, правил і нормативів, що стосуються безпеки дорожнього руху;

...

1pixel.png31.4.3 Зовнішні світлові прилади:

a)

кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;

б)

порушено регулювання фар;

в)

не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;

г)

на світлових приладах немає розсіювачів або використовуються розсіювачі і лампи, що не відповідають типу даного світлового приладу;

ґ)

на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.

бла бла бла.... на чем сам-то ездишь!?  а фары отрегулировал? а корректором не забываешь пользоваться!? - что такое корректор? это штука которая регулирует угол наклона фар! - Зачем? нуууу друг, это тебе в автошколу ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене штатний ксенон, автоматичний коректор і омивач фар.

Перезував гуму, робив розвал-сходження і регулював світло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в інших комплектаціях вашої автівки передбачено ксенонові фари, то варто обміркувати штатні варіанти.

Фари з лінзованою оптикою відрізняються від галогенок. При використанні ксенону коректор має бути автоматичний. В мене стоять датчики на важелях передньої і задньої підвіски. Також обов'язковою є наявність омивача фар.

Навіть якщо дотриматись всіх вимог, то самостійне переобладнання всерівно не зовсім законне, але це краще ніж колгоспний "тюнінг".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Саня сказал:

дивись, Саня, такі вброси дєлать ;), а то можуть дати таку відповідь, цитую:

"іди воняй в інших темах, людині потрібна порада, а не твої правила."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, paksivatova сказал:

ну что вы, свет идет же изнутри фары!!!! а если он идет из нутри то со временем замучивает ионами света стекло из середины, соответственно потому на всех старых машинах такой отвратительный и не сфокусированный свет! Мне уже доказывали что камни, песок, пыль!!!! НО вы ведь САМИ ПОДУМАЙТЕ!!!!  я любую пылинку или камень могу раздавить ногой а там ведь резиновая подошва. Так каким же образом какойто мягкий мусор сможет повредить сверхпрочное оригинальное стекло фары. Я думаю вы не правы.

1. про ионы света - можно поподробнее, цікава теорія

2. про какой-то мягкий мусор..

на одном заводе есть установка, в народе наз. "косточка", тот же пескоструй, только, "какой-то мягкий мусор" (косточки от ягод и т.п.) обрабатывает поверхность металла

хоть корыто озвуч, на котором "апгрейд" делается

та и кто у нас там за "свет" штрафует, за стоянки в неположеном месте, страховка - вот  это дело ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, volker78 сказано:

дивись, Саня, такі вброси дєлать ;), а то можуть дати таку відповідь, цитую:

"іди воняй в інших темах, людині потрібна порада, а не твої правила."

Та ну, ти що? Який це "вброс". Лише хочу застерегти людину від протизаконного вчинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колгозпний тюненХ, це коли на Диво чи Жагулятора чи ще краще Москвича 412 вліпити ксенон без лінзи, а чоловік хоче зробити по феншую з лінзою і без "рифльонки". От наприклад на тому ж Т4 "нерифлених" фар просто небуває)))  ну окрім "туненХгових" І  оце.... того - скільки у нас в місті машин з тонованими фарами? Багато оштрафували? Я взагалі фігею від людей в яких на део наприклад тоновані передні фари - воно і так фіговато світить а тут щей тонування......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 21.01.2016 11:14, Саня сказал:

Якщо в інших комплектаціях вашої автівки передбачено ксенонові фари, то варто обміркувати штатні варіанти.

Фари з лінзованою оптикою відрізняються від галогенок. При використанні ксенону коректор має бути автоматичний. В мене стоять датчики на важелях передньої і задньої підвіски. Також обов'язковою є наявність омивача фар.

Навіть якщо дотриматись всіх вимог, то самостійне переобладнання всерівно не зовсім законне, але це краще ніж колгоспний "тюнінг".

Сань, я все прекрасно понимаю :) спасибо за вытяг с ПДР. Оглянись вокруг... тонировка, колхозный ксенон, лысая резина... и этот список бесконечен к сожалению.  Нет комплектаций с ксеноном в этом виде транспорта. Да что ксенона, кондера блин нет :( 

Родные фары вроде как и светят, но паршиво, рассеивателю хана, лампы без силовых реле :(

Можно купить за 400 грн колхозный ксенон и манал я вас всех :)  но так не по феншую

В 21.01.2016 11:36, volker78 сказал:

1. про ионы света - можно поподробнее, цікава теорія

2. про какой-то мягкий мусор..

на одном заводе есть установка, в народе наз. "косточка", тот же пескоструй, только, "какой-то мягкий мусор" (косточки от ягод и т.п.) обрабатывает поверхность металла

хоть корыто озвуч, на котором "апгрейд" делается

та и кто у нас там за "свет" штрафует, за стоянки в неположеном месте, страховка - вот  это дело ;)

не молодой человек, вы слишком взрослы и слишком серьезны.... что бы осознать стеб :)))) водой тоже металл режут :)

корыту уже 17 год минае, а он как молодой бегает :)  сказать, что за машина - люди не поймут зачем ей линзы :) а вот моим глазам линзы необходимы :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 час назад, VovkleV сказал:

колгозпний тюненХ, це коли на Диво чи Жагулятора чи ще краще Москвича 412 вліпити ксенон без лінзи, а чоловік хоче зробити по феншую з лінзою і без "рифльонки". От наприклад на тому ж Т4 "нерифлених" фар просто небуває)))  ну окрім "туненХгових" І  оце.... того - скільки у нас в місті машин з тонованими фарами? Багато оштрафували? Я взагалі фігею від людей в яких на део наприклад тоновані передні фари - воно і так фіговато світить а тут щей тонування......

имел я ланоса, о машине только приятные воспоминания, и ксенон колхозный имел, году так в 2007 когда это было круто :))) и как его не регулируй, все равно слепит.... 2-к-та ламп сьездил на том ксеноне, а затем линзы поставил- разница была координальная, в россию ездил, в польшу ездил с линзами и никто ни разу не моргнул, что мол слеплю.

Сейчас на новой машине меня головной свет более, чем устраивает, родной галоген светит превосходно, посещали мысли о линзах, но смысл?

а вот рабочая машинка все же за 17 лет свет подсадила. Чем приобретать новые фары или восстанавливать отражатель, по бюджету линза выходит так же само, а эффект на порядок лучше.!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, paksivatova сказано:

Сань, я все прекрасно понимаю :) спасибо за вытяг с ПДР. Оглянись вокруг... тонировка, колхозный ксенон, лысая резина... и этот список бесконечен к сожалению.  Нет комплектаций с ксеноном в этом виде транспорта. Да что ксенона, кондера блин нет :( 

Родные фары вроде как и светят, но паршиво, рассеивателю хана, лампы без силовых реле :(

Можно купить за 400 грн колхозный ксенон и манал я вас всех :)  но так не по феншую

Так що за автівка? Чи це секрет?

тонировка, колхозный ксенон, лысая резина - це все до пори до часу. Що ти зробив для того, щоб цього не було? Навпаки прагнеш приєднатися до когорти порушників. Розказуєш мені про коректор, а сам займаєшся колгоспом. Пишеш про феншуй, а робиш всерівно по-своєму.

Поліроване скло фар - це лише одна з умов правильного ксенону. Світловий пучок формується лінзою, розсіювач не потрібен.

Також обов'язковим є наявність омивача скла фар і автоматичного коректора. В твому проекті це передбачено?

Нема комплектації зі штатним ксеноном - приведи в порядок свої фари. Заміни розсіювач, встанови релюшки, постав нові лампи і світло стане значно кращим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки в темі кидаються тапками, рекомендую шукати цю послугу на http://2108.kiev.ua/forum/111-оптика/ В Луцьку цього немає, сам шукав. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в натуре стеб, хоть бы "знак стеба" поставил рядом, типа ;)

вместо стебаться, уже б давно сам снял стекла, купил круг, наждачку, тазик с водой, дрель и пошел, за три вечера отпида  отполировал, сэкономил (на материалы тока) и новое/старое дело осилил ;) мануал на ютубе

а, Саня, как видишь, более серьезен, чем я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Саня сказал:

Так що за автівка? Чи це секрет?

тонировка, колхозный ксенон, лысая резина - це все до пори до часу. Що ти зробив для того, щоб цього не було? Навпаки прагнеш приєднатися до когорти порушників. Розказуєш мені про коректор, а сам займаєшся колгоспом. Пишеш про феншуй, а робиш всерівно по-своєму.

Поліроване скло фар - це лише одна з умов правильного ксенону. Світловий пучок формується лінзою, розсіювач не потрібен.

Також обов'язковим є наявність омивача скла фар і автоматичного коректора. В твому проекті це передбачено?

Нема комплектації зі штатним ксеноном - приведи в порядок свої фари. Заміни розсіювач, встанови релюшки, постав нові лампи і світло стане значно кращим.

Машина мастер 99г с квадратными фарами. Омывателя НЕ будет и автокорректора НЕ будет! нет в нем необходимости. Был опыт использования авто с установленым омывателем специально для этого.

Я считаю, что билинза светит эфективнее и безопаснее, чем заводская оптика 17-ти летней давности. Я понял твою позицию, мне она нравится :) 

Имел бы возможность, просто взял бы 3-го мастера в фулле!!! и о ЧЕРТ!!!! даже в топовом варианте третьего мастера НЕТ линзованной оптики :(

хотя омыватель можно и поставить :)

http://olx.ua/obyavlenie/omivach-far-omyvatel-far-dlya-vaz-2108-2109-2199-IDeAjGv.html#1239f65f3d

2 часа назад, vnuchok сказал:

Оскільки в темі кидаються тапками, рекомендую шукати цю послугу на http://2108.kiev.ua/forum/111-оптика/ В Луцьку цього немає, сам шукав. 

Да я нашел уже где полирнуть, хотелось бы в Луцке!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, paksivatova сказано:

Омывателя НЕ будет и автокорректора НЕ будет!

Феньшую не НЕ БУДЕ. А вся ось так писанина про коректор - то аби пальці позагинати.

Дякую за підтвердження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...