isf Опубліковано 2 Березня, 2008 в 16:36 #1 Опубліковано 2 Березня, 2008 в 16:36 А хто підкаже де вони в Луцьку знаходяться і на чому спеціалізуються (крім "Формули")Хочу замінити всі робочі рідини (масло двига, коробки, антіфріз і т.д.) але не хочу натрапити на підробки.
Adeon Опубліковано 2 Березня, 2008 в 17:05 #2 Опубліковано 2 Березня, 2008 в 17:05 Для машин советского автопрома есть практически все в магазинах: - "Ольга" (сразу за мостом, если ехать со стороны Варшавского рынка); - "Искра" (на Ровенской, напротив автосалона Subaru), рядом с ним находится магазин "Автозапчасти" (детали для машин иностранного производства);Масла я покупаю на Волынь-Авто.
alex1973 Опубліковано 2 Березня, 2008 в 19:40 #3 Опубліковано 2 Березня, 2008 в 19:40 А хто підкаже де вони в Луцьку знаходяться і на чому спеціалізуються (крім "Формули")Хочу замінити всі робочі рідини (масло двига, коробки, антіфріз і т.д.) але не хочу натрапити на підробки.Заїдь на СТО в район ДПЗ перехрестя об'їзна з вул.Мамсурова.Там і магазин і заміну зроблять (якщо потрібно то й діагностику/ремонт)
chopped Опубліковано 6 Березня, 2008 в 08:41 #4 Опубліковано 6 Березня, 2008 в 08:41 А хто підкаже де вони в Луцьку знаходяться і на чому спеціалізуються (крім "Формули")Хочу замінити всі робочі рідини (масло двига, коробки, антіфріз і т.д.) але не хочу натрапити на підробки.Ласкаво просимо і до нас "Експрес Авто" http://www.buss.lutsk.ua/Shema.html Шиномонтаж, заміна мастил, геометрія коліс, магазин запчастин.Але запчастини більше Mercedes та деякі іномарки..
Grekus Опубліковано 15 Липня, 2009 в 12:11 #5 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 12:11 Я вже наверно раз 10 їздив на Дукат-Ойлшо на вул.Стуса,9Там купляеш витратні матеріали (масло,фільтри і т.д.) і вони БЕЗКОШТОВНО роблять заміну.і скоро знову поїду залишилось наїздити 1500км до планового ТО.Рекомендую, мені якість виконання робіт подобаеться.
ScorpionYurka Опубліковано 15 Липня, 2009 в 12:39 #6 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 12:39 всі масла і фільтра можна купити та замінити на "Максимусі", сам там обслуговуюсь, рекомендуюЕлектроапаратна 4
fedot Опубліковано 15 Липня, 2009 в 19:19 #7 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 19:19 Магазин - СТО "Автодімсервіс". Продаж запчастин, великий асортимент, мастила, фільтра і т.д., і т.п. Здається, пи купівлі на комплексне ТО (мастила+фільтра) - заміна безкоштовна. Знаходиться на вул. Дубнівська, на кільці справа.Є магазинчик по азіатам. Знаходиться на вул. Кафедральній /якщо не помиляюся. Точніше - перший поворот наліво, якщо їхати з площі Злуки у напрямку ЛПЗ/ метрів за 200 після повороту, справа. Оскільки особисто не стикався - оцінювати не можу. За словами людей - досить пристойний асортимент по японських/корейських автівок, можливість замовлення потрібної з/ч, стислі строки доставки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.