Перейти до змісту

Продам 1 гривню (металеву) 2500 шт.

Тарас3214

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

й за шо тут платити 500 грн.?

за участь в лотереї :)

там є мінімум одна монета "60 років визволення", яка коштує трохи дорожче номіналу... а раптом там таких монет багато (1/3, як на фото), а раптом там є монети із "заводським" браком карбування, чи ще щось рідкісне ;)

Опубліковано

Колись працював у банку, нам чоловік приніс 23 000 таких монет (на автоматах виграв) він ще заплатив нам 500 грн, щоб ми йому на бумагу поміняли))

Опубліковано

Ой я вас умоляю. Не смешите мои тапочки.

Он на ОЛХ 5-ти копійкову монету придурок продає за кілька тисяч гривень, бо хтось йому нарозказував, що вона чимось там рідкісна.

таких гривень в маршрутчиків можна наміняти в кінці зміни за 2 тижні тисяч 5. При бажанні.

там ще й не такі рідкісні повилазять.

Крім того, (а я більш, ніж впевнений), що автор давно смі цінні монети повиникував і попродавав нумізматам. І там самий звичний номінал лишився.

У мене є цікава монета номіналом 2 грн. В маршрутці дали.  Вона вважається рідкісна. Але не настільки щоб за неї 100 грн переплачувати. Вона може 60 грн вартує. може.

Опубліковано

Ой я вас умоляю. Не смешите мои тапочки.

Он на ОЛХ 5-ти копійкову монету придурок продає за кілька тисяч гривень, бо хтось йому нарозказував, що вона чимось там рідкісна.

таких гривень в маршрутчиків можна наміняти в кінці зміни за 2 тижні тисяч 5. При бажанні.

Крім того, (а я більш, ніж впевнений), що автор давно смі цінні монети повиникував і попродавав нумізматам. І там самий звичний номінал лишився.

У мене є цікава монета номіналом 2 грн. В маршрутці дали.  Вона вважається рідкісна. Але не настільки щоб за неї 100 грн переплачувати. Вона може 60 грн вартує. може.

Якщо не секрет чим рідкісна монета 2 грн., яку в маршрутці дали?

Опубліковано

Якщо не секрет чим рідкісна монета 2 грн., яку в маршрутці дали?

2 грн монета не така вже й часта. :) на ній щось там намальовано, випущено було до якоїсь там події.

Не згадаю зараз. Колись раз цікавився - потім цікавість пропала.

Опубліковано

теорія далеко не завжди підтверджується практикою :)
Опубліковано

в даному випадку 1гривневий номінал йде як розмінна монета для всякого роду кексо/каво/кондо... і т д. ...матів. А так як розмінка в банках все таки купується, а не обміюється по номіналу, то все правильно. Кому треба, той купить.

Опубліковано

в даному випадку 1гривневий номінал йде як розмінна монета для всякого роду кексо/каво/кондо... і т д. ...матів. А так як розмінка в банках все таки купується, а не обміюється по номіналу, то все правильно. Кому треба, той купить.

А я что-то думал что гавноматы уже давно принимают бумагу :(

Опубліковано

а решту видають копійками, в т.ч. 1 гривнею. :-)

Прикольно!!!! Прогрессссс, раньше на них писало "автомат сдачи не даёт" :)

Опубліковано

Продам українські гривні (металеві) різних років, є 2500 шт. ЦІНА 3000 грн.

Сьогодні у тролейбусі дали здачу трьома металевими гривнями. Продам! Нема дурних.. За три прошу п"ять! Ні, десять гривень.. А раптом серед них саме та.. Єдина.. 

а раптом там таких монет багато (1/3, як на фото), а раптом там є монети із "заводським" браком карбування, чи ще щось рідкісне

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...