Перейти до змісту

Проблеми з підключенням до електромереж

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Є проблема можливо хто допоможе вирішити.

Є земельна ділянка на дачному масиві "Світанок" (за ас №2). Цільове ппизачення землі під садівництво та огородництво, і змінити його нереально.

Суть проблеми наступна:

Хочу провести електроенергію 8-10 Кв, для будівництва житлового будинку. Волиньобленерго каже, раз дачний масив вали в коператив, там був, потужностей нема. Колись в планах купити новий трансформатор...

Волинь обленерго може підключати коли є тільки юридична адреса( ну прийнанні так кажуть). 

Як мені вирішити дану проблему. Фізично підключити я думаю в них не виникне проблем. По вулиці трутовського права частина житловий масив, ліва дачний масив.

post-15132-0-73330900-1451474997_thumb.j

post-15132-0-73330900-1451474997.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приватизувати землю щоб не бути членом кооперативу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому масиві вже побудовано декілька двохповерхових будинків. Запитайте в них, як вони це питання вирішували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Земельна ділянка приватизована з цільовим призначенням ведення садівництва.

3 будівлі на 1-й лінії змінили цільове призначення, в мене виходить до вулиці 5 лінія, десь 100м до вул. Трутовського, із за цього мені ніхто незмінить цільове призначення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене виходить до вулиці 5 лінія, десь 100м до вул. Трутовського, із за цього мені ніхто незмінить цільове призначення.

Це не може бути офіційною причиною відмови в зміні цільового призначення.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є генплан території - то ще й як може :(

якщо генплану немає - то змінити можна, але ніхто не зобов'язаний змінювати цільове, і може називати будь-які причини відмови

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причина в ширині проїзду, для зміни цільового була пропозиція від архітектури розробити пдп всього масиву і вилучати частину ділянок на дорогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приватизувати землю щоб не бути членом кооперативу

Нічого не дасть. там мережі кооперативу а не Волиньобленерго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то не хватає потужностей мережі чи взагалі електроенергії немає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то не хватає потужностей мережі чи взагалі електроенергії немає?

На дачному масиві електроенергія - є. Але потужностей 0. В них навіть немає свого трансформатора, вони остання точка підключення, і там напруга 180-190 Вольт, ніфіга з приладів працювати не хоче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тянути 10ку(або можливо десь близько іде) і  КТП ставити... більше варіантів немає 

П.С. пройдуть свята я в одного дядька спитаюсь мо він Вам допоможе в вирішенні даного питання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy, буду вдячний за допомогу.

А що таке ктп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба щоб кооператив побудував електромережі (ПЛ 0,4 кВ і якщо треба додаткове КТП 10/0,4 кВ і до нього ПЛ 10 кВ).

Дьоргайте голову кооперативу хай пише в обленерго заяву на приєднання, скидайтеся  грошами і буде ваам радість. Для окремої ділянки будівництво ПЛ 10 і КТП ніхто не дасть дозволу. Тільки для всього масиву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Питання вирішено. Підключаюсь до мереж коперативу. До кінця року має бути встановлений трансформатор потужністю понад 200 кв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не секрет,ціна підключення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, SALE сказано:

Якщо не секрет,ціна підключення.

1500 грн в коператив, + 5 тис, сусіду який провів лінію (він її тянув далеко за свій кошт). Ну і технічні роботи (стовб, кабель , лічильник і тд)

Разом короче виходить десь до 20 тис.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки кіловат ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну кабель сіп 25 ка кидається. З початку буде невелиаа потужність. Але до осені обіцяють новий трансформатор на масиві. Ну мені нада 10 кв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас на кооперативу ціна електрики була 1.03 грн зараз буде іще дорожща до осені виросте на 50% крім того від того що у мене буде 10 кв нічого не зміниться тому що трансформатори ставлять без запасу пару таких підключиться і усе світла немає по пару годин горить загальний автомат. Як на мене згідно нового закону обл енерго повино підключати до мережі або аргументовано давати відповідь чому непідключить коли буде відповідь можна в суд і через суд примосово підключитися. Буду сам так робити зараз приватизовую ділянку. Але іще треба щоб було пару абонентів з відмовою про підключення тоді легше і підклютися і суд виграти.

Надіслано від мого TAB730, використовуючи Tapatalk

Іще цікаво в основному на кооперативу дають 4кв

Надіслано від мого TAB730, використовуючи Tapatalk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...