Перейти до змісту

Чи часто з Вас глузують через домашніх улюбленців?

fishka87

Чи часто Ваші улюбленці стають причиною насмішок зі сторони  

40 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

В світлі деяких епізодів з мого життя, вирішила з цікавості відкрити тему і поцікавитися в усіх хто має домашніх улюбленців: а чи часто вони стають причиною глузування з Вас, дорікання і т.д. ?

Цікаво чи то мені з оточуючими так повезло, чи можливо це так усюди прийнято :)

Наприклад, коли люди сміються що тварину водили до лікаря з проблемами зубів, нирок, лапи  і т.д.

Обговорюють трати на тих же тварин, і "рекомендують" що то задорого/непотрібно і т.д.

Опубліковано

О_о

Це типу, коли тобі 40, а в твоєму ліжку спить не чоловік, а 13 кішок?)

судячи з ніку ще не 40 :)

Наприклад, коли люди просто ржуть почувши що собаку водили до лікаря полікувати зуби :)

хто рже, що за люди?

Опубліковано

Ага. В нас колись були хомячки джунгарики... Сам хомячок на той час коштував 10-15 грн. А коли захворів, то прийом у лікаря коштував 15 грн. + ліків ще на 30 грн...

Опубліковано

О_о Це типу, коли тобі 40, а в твоєму ліжку спить не чоловік, а 13 кішок?)

Ну я думаю кішки не штурмом беруть ліжко, тому це акт добрової волі від хазяйки ))) (якщо в когось така ситуація)

хто рже, що за люди?

Знайомі, колеги, родичі.

Всіх по троху є 

Опубліковано

З мене глузують, я взяв з вулиці додому дорослого кота, а виявилося, що це вагітна кішка.

Вже майже пів року з мене сміються.

Опубліковано

Тю! Зуби собаці лікували)))

Ви розкажіть їм, що в вас є знайома на форумі, яка на День Незалежності купила спеціально котику вишиванку, щоб, як справжній українець

8079337.jpg

А ще вона з ним в унісон в купається

8080361.jpg

І вони разом готують

8081385.jpg

Опубліковано

З мене глузують, я взяв з вулиці додому дорослого кота, а виявилося, що це вагітна кішка. Вже майже пів року з мене сміються

Це реальна ситуація ?, бо я не зрозуміла чи то сарказм ))

Опубліковано

Я сам сміюсь з дружини коли вона робить котярі всілякі косметичні процедури :D

Опубліковано

Тю! Зуби собаці лікували))) Ви розкажіть їм, що в вас є знайома на форумі, яка на День Незалежності купила спеціально котику вишиванку, щоб, як справжній українець

Кльова вишиванка!!!

Опубліковано

перший раз чую щоб у собак зуби псувалися...

А чому Ви вважаєте що вони можуть не псуватися? :)

Опубліковано

fishka87,

як то кажуть в народі : меньше беріть дурного в голову й тяжкого в руки. Ті всі звертання на те, хто що скаже чи з чого смієтся, то все від власної невпевненності й комплексів. В кожного своє життя й свої цінності , оточуючі або сприймають ваш світогляд, або йдуть лісом. Затямте собі це. Звичайно, в тій чи іншій мірі, приходится рахуватись з оточуючими, але від більшості кепкувань можна вдало морально захищатись та не звертати уваги, тим більше воно того не варте. Це стосуєтся не тільки тварин, а життя в принципі 

Опубліковано

перший раз чую щоб у собак зуби псувалися...

А чому Ви вважаєте що вони можуть не псуватися?

Десь я чув,що у тварин немає зубноі емалі,яка може пошкодитись і викличе карієс.У них зуби суцільні і можуть лише стертись або зламатись.Принаймні ні разу не бачив собак з карієсом.

Опубліковано

Не розумію, як можна сміятися з того, що піклуєшся про хвору тварину. її що викинути вмирати, бо лікувати дорого?

А смішно мені буває з міні-собачок, які гламурні жіночки носять на руках як прикрасу :), одягають в різні комбінезончики і т.д., але сміюсь я звісно про себе)

Опубліковано

Це реальна ситуація ?, бо я не зрозуміла чи то сарказм ))

Нажаль реальна, спершу думав, що кормлю добре, але коли зрозумів, що до чого, то стало жаль виганяти назад на вулицю.

Опубліковано

MANJAK11, я впринципі не звертаю уваги. Просто дивлячись на те як люди розділяються на 2 табори, стало цікаво яка концентрація таких людей навколо бордівчан.

Не розумію, як можна сміятися з того, що піклуєшся про хвору тварину. її що викинути вмирати, бо лікувати дорого?

нажаль такі пропозиції також від людей лунають.

Цікаво чому вони з таким успіхом не лишать свою бабусю/дідуся/внука просто пересидіти хворобу?! А раптом самі одужають...

Нажаль реальна, спершу думав, що кормлю добре, але коли зрозумів, що до чого, то стало жаль виганяти назад на вулицю.

Ну тоді вони можливо просто посміювались з того що вине помітили що то хлопчик.))) Все таки хоч маленький але "нюанс " там є ))

А за Ваш вчинок пожимаю Вам руку! 

Опубліковано

Ага. В нас колись були хомячки джунгарики... Сам хомячок на той час коштував 10-15 грн. А коли захворів, то прийом у лікаря коштував 15 грн. + ліків ще на 30 грн...

Тю. Мій кошак вже давно перевалив свою собівартість і якщо додати все, що на нього витрачено за 7 років, то можна певно мотоцикла купити. Але ж любов не купиш...

Опубліковано

Скажу я вам тако, взяв я під школою мале чмо, шкода стало, воно голодне було і в лишаях. А ще діти йому підпалили бік лапу і вуса. До ветеринара возили рази 4, мазі потім уколи. І в сраці я мав хто там шо казав і шо про це думає. Он зараз виросло чмо в 7 кг, жерти хоче тільки корми з дорожчих і серце свиняче. На руки не йде і не ласкаве, зате за 2 роки мимо каси ніде не наробило, вазон раз гризла, насварили(не били) і кицька до вазонів більше немає діла, періодично купуєм насіння, продається в лоточках, поливаєш його і росте трава, з вулиці приношу також. Зробили їй "котоматрицю" спить з задоволенням, нігті точить тільки на ній. 2,5 роки тварині, а перед сном приходить і смокче мої пальці)

А за людей які не розуміють як можна носити кота до ветеринара...ну є така штука, кіт вам для чого? в мене то тварина яка живе в квартирі і приносить радість. В когось кіт то як кінь, беруть його на хазяйство шоб мишей ловив, якшо не ловить - в ліс. То розхідний матеріал. Від того й реакція на ветеринара. Велика різниця кіт домашній чи вуличний.

HHFEZNHPH8Y.jpg

Zaq_7td9dUQ.jpg

9PcjSO1HUDM.jpg

se6HvXyNtXE.jpg

bSOeHESn7K4.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...