Перейти до змісту

Переполох у Луцьку: чоловік підрізав кількох випадкових перехожих

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поліцейські затримали у Луцьку нападника, який з ножем поранив у різних районах міста щонайменше трьох людей.

Двоє постраждалих потрапили у лікарню, повідомили у прес-службі Націрональної поліції Волинської області.

У всіх трьох випадках, які зафіксували правоохоронці, нападник застосував ніж. Зловмисник просто нападав на перехожих і наносив їм удари.

Для затримання нападника у місті орієнтували усі наряди, які забезпечували в той час громадський порядок. Врешті чоловіка затримали — ним виявився 35-річний житель Луцького району.

Опубліковано

Один з постраждалих здається в реанімації, кажуть відняло частково ліву сторону, так як той неадекват наніс удар в голову.

Опубліковано

Читала, що постраждалих п'ятеро. Двоє у дуже важкому стані. Одному із постраждалих нападник встромив ніж у скроню. Жах!

Опубліковано

Читала, що постраждалих п'ятеро. Двоє у дуже важкому стані. Одному із постраждалих нападник встромив ніж у скроню. Жах!

Якраз про нього писав вище, це знайомий мого друга. Другий постраждалий отримав удар ножем в спину.

Опубліковано

Хтось же відповідає за те, аби шизофреніки були вчасно та надійно  ізольовані.

Хто його випустив?

Та ніхто ні за що не відповідає. У нас на усілякі "були", "повинні" є залізний аргумент - немає грошей. Ні на те, ні на се, ні на що.

Опубліковано

Хтось же відповідає за те, аби шизофреніки були вчасно та надійно ізольовані.

Шизофреніки бувають різні. Я так зрозумів, що цьому діагноз поставили уже на Борді? Буйних і агресивних так просто не випускають.

Може він був під дією якихось речовин?

. У нас на усілякі "були", "повинні" є залізний аргумент - немає грошей. Ні на те, ні на се, ні на що.

Ну на Олику гроші виділяють. Інакше не можна. Як і на Маневичі і нші заклади де тримають тих, хто може заважати жити людям іншим.

Опубліковано

У мому будинку живе шизофренічка з "книжечкою" (раніше була відмінницею і в школі і в інституті), зараз людина хвора.

Нещодавно в неї померла мама, зараз хвора нікому не потрібна,син опікун раніше отримав "довідку про опікунство" щоб не йти в армію, про матір не піклується.

Мешканці  підїзду бояться  зустрічатись з хворою на вулиці і у підїзді.

Що є єдиним виходом для неї (хворої, маючи своє житло)?

Опубліковано

У мому будинку живе шизофренічка з "книжечкою" (раніше була відмінницею і в школі і в інституті), зараз людина хвора.

Нещодавно в неї померла мама, зараз хвора нікому не потрібна,син опікун раніше отримав "довідку про опікунство" щоб не йти в армію, про матір не піклується.

Мешканці  підїзду бояться  зустрічатись з хворою на вулиці і у підїзді.

Що є єдиним виходом для неї (хворої, маючи своє житло)?

Доречі шизофренікі можуть бути дуже розумні!

Опубліковано

Давним давно я працював деякий час санітаром у психлікарні.Відділення було на 200 хворих приблизно.

Кого там тільки не було.

Так коли одного разу один хворий втік-зміна, що це прогавила, ловила його по всьому Радянському Союзу.

Якщо псих стоїть на обліку, то є лікар, котрий відповідає за його дії і за те, аби псих знаходився в певний період там, де він має знаходитись.

Опубліковано

Давним давно я працював деякий час санітаром у психлікарні.Відділення було на 200 хворих приблизно.

Кого там тільки не було.

Так коли одного разу один хворий втік-зміна, що це прогавила, ловила його по всьому Радянському Союзу.

Якщо псих стоїть на обліку, то є лікар, котрий відповідає за його дії і за те, аби псих знаходився в певний період там, де він має знаходитись.

То при сесері було.... А зараз, "здорових" ніхто ловити не хоче, то що вже казати про людей дійсно хворих)))

Опубліковано

. У нас на усілякі "були", "повинні" є залізний аргумент - немає грошей. Ні на те, ні на се, ні на що.

Ну на Олику гроші виділяють.

Да ну? Серйозно? Забезпечені всі видатки? Не має жодних проблем з фінансуванням? Ва-у!

Інакше не можна. Як і на Маневичі і нші заклади де тримають тих, хто може заважати жити людям іншим.

Я можу навести цілий перелік закладів де "інакше не можна". Але всі вони страждають від хронічного недофінансування.

Опубліковано

Да ну? Серйозно? Забезпечені всі видатки? Не має жодних проблем з фінансуванням? Ва-у!

Проблеми були навіть за часів СРСР.  Я веду до того, необхідний мінімум для таких закладів таки є.

Я можу навести цілий перелік закладів де "інакше не можна"

Я також і що?

Може в нас в тюрмах чи дурках бунтують бо "голодні" чи "голі" чи ще щось?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...