Перейти до змісту

Переполох у Луцьку: чоловік підрізав кількох випадкових перехожих

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поліцейські затримали у Луцьку нападника, який з ножем поранив у різних районах міста щонайменше трьох людей.

Двоє постраждалих потрапили у лікарню, повідомили у прес-службі Націрональної поліції Волинської області.

У всіх трьох випадках, які зафіксували правоохоронці, нападник застосував ніж. Зловмисник просто нападав на перехожих і наносив їм удари.

Для затримання нападника у місті орієнтували усі наряди, які забезпечували в той час громадський порядок. Врешті чоловіка затримали — ним виявився 35-річний житель Луцького району.

Опубліковано

Один з постраждалих здається в реанімації, кажуть відняло частково ліву сторону, так як той неадекват наніс удар в голову.

Опубліковано

Читала, що постраждалих п'ятеро. Двоє у дуже важкому стані. Одному із постраждалих нападник встромив ніж у скроню. Жах!

Опубліковано

Читала, що постраждалих п'ятеро. Двоє у дуже важкому стані. Одному із постраждалих нападник встромив ніж у скроню. Жах!

Якраз про нього писав вище, це знайомий мого друга. Другий постраждалий отримав удар ножем в спину.

Опубліковано

Хтось же відповідає за те, аби шизофреніки були вчасно та надійно  ізольовані.

Хто його випустив?

Опубліковано

Хтось же відповідає за те, аби шизофреніки були вчасно та надійно  ізольовані.

Хто його випустив?

Та ніхто ні за що не відповідає. У нас на усілякі "були", "повинні" є залізний аргумент - немає грошей. Ні на те, ні на се, ні на що.

Опубліковано

Хтось же відповідає за те, аби шизофреніки були вчасно та надійно ізольовані.

Шизофреніки бувають різні. Я так зрозумів, що цьому діагноз поставили уже на Борді? Буйних і агресивних так просто не випускають.

Може він був під дією якихось речовин?

. У нас на усілякі "були", "повинні" є залізний аргумент - немає грошей. Ні на те, ні на се, ні на що.

Ну на Олику гроші виділяють. Інакше не можна. Як і на Маневичі і нші заклади де тримають тих, хто може заважати жити людям іншим.

Опубліковано

У мому будинку живе шизофренічка з "книжечкою" (раніше була відмінницею і в школі і в інституті), зараз людина хвора.

Нещодавно в неї померла мама, зараз хвора нікому не потрібна,син опікун раніше отримав "довідку про опікунство" щоб не йти в армію, про матір не піклується.

Мешканці  підїзду бояться  зустрічатись з хворою на вулиці і у підїзді.

Що є єдиним виходом для неї (хворої, маючи своє житло)?

Опубліковано

У мому будинку живе шизофренічка з "книжечкою" (раніше була відмінницею і в школі і в інституті), зараз людина хвора.

Нещодавно в неї померла мама, зараз хвора нікому не потрібна,син опікун раніше отримав "довідку про опікунство" щоб не йти в армію, про матір не піклується.

Мешканці  підїзду бояться  зустрічатись з хворою на вулиці і у підїзді.

Що є єдиним виходом для неї (хворої, маючи своє житло)?

Доречі шизофренікі можуть бути дуже розумні!

Опубліковано

Давним давно я працював деякий час санітаром у психлікарні.Відділення було на 200 хворих приблизно.

Кого там тільки не було.

Так коли одного разу один хворий втік-зміна, що це прогавила, ловила його по всьому Радянському Союзу.

Якщо псих стоїть на обліку, то є лікар, котрий відповідає за його дії і за те, аби псих знаходився в певний період там, де він має знаходитись.

Опубліковано

Давним давно я працював деякий час санітаром у психлікарні.Відділення було на 200 хворих приблизно.

Кого там тільки не було.

Так коли одного разу один хворий втік-зміна, що це прогавила, ловила його по всьому Радянському Союзу.

Якщо псих стоїть на обліку, то є лікар, котрий відповідає за його дії і за те, аби псих знаходився в певний період там, де він має знаходитись.

То при сесері було.... А зараз, "здорових" ніхто ловити не хоче, то що вже казати про людей дійсно хворих)))

Опубліковано

. У нас на усілякі "були", "повинні" є залізний аргумент - немає грошей. Ні на те, ні на се, ні на що.

Ну на Олику гроші виділяють.

Да ну? Серйозно? Забезпечені всі видатки? Не має жодних проблем з фінансуванням? Ва-у!

Інакше не можна. Як і на Маневичі і нші заклади де тримають тих, хто може заважати жити людям іншим.

Я можу навести цілий перелік закладів де "інакше не можна". Але всі вони страждають від хронічного недофінансування.

Опубліковано

Да ну? Серйозно? Забезпечені всі видатки? Не має жодних проблем з фінансуванням? Ва-у!

Проблеми були навіть за часів СРСР.  Я веду до того, необхідний мінімум для таких закладів таки є.

Я можу навести цілий перелік закладів де "інакше не можна"

Я також і що?

Може в нас в тюрмах чи дурках бунтують бо "голодні" чи "голі" чи ще щось?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...