Перейти до змісту

Порадьте материнку на775

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купляти материнку на 775сокеті. є проц Е2160.Материнку треба для розгону(не екстремального).Порадьте шо можна купити за такі гроші.

Опубліковано
Хочу купляти материнку на 775сокеті. є проц Е2160.Материнку треба для розгону(не екстремального).Порадьте шо можна купити за такі гроші.

Я вибрав би або GigaByte P35 DS3, або ASUS P5K!

Правда вони десь 500-700грн.

Опубліковано

под s775 стоит брать мать на чипсете nForce 630 только если в жизни не хватает секса, imho. за $100 можно взять младший Asus P5B

Опубліковано

Саня, поправлюсь. если предполагается сборка офисной "печатной машинки" (никакого разгона, все штатное), то выбранная мать вполне неплохой выбор.

Опубліковано

Є ще одна не погана "мамка", теж GigaByte (GA P35 DS3L), яка використовує ту ж PCB, що і GigaByte P35 DS3, GigaByte P35 DS3R, але трішки спрощена (менше елементів)

Опубліковано
под s775 стоит брать мать на чипсете nForce 630 только если в жизни не хватает секса, imho. за $100 можно взять младший Asus P5B

Чим поганий даний чіпсет під Intel? Cамому стикатися не доводилося, цікаво було б знати з практичної сторони справи.

По ціні получається непоганий бюджетний варіант. На платформі AMD показує хороші результати. З Intel проблеми?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...