Перейти до змісту

GTA Lviv

Гість TifostUA

Рекомендовані повідомлення

У мене вобще не запускаєтся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю шо в вас за проблеми, в мене все запускається нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вложіть фото!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі їхні сайти закриті, разрабів знайти ніхто не може і чи буде дема, також ніхто не знає :)

Неправда пробуй цей http://gtalviv.org.ua/

Демка номер 2 скачується тут http://upload.com.ua/get/900130473

Ну так хто може скачайте демку2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фотки ацтой! И наверное игра такая же! Кем играете хоть? Вуйком с полоныны??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені в GTA Lviv Demo2 подобається , що там є автобус ЛАЗ. :)

Народ качайте другу демо версію на файлобміннику :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ є ще і GTA Berlin :)Ось офіційний сайт http://www.gtaberlin.de/

Може хтось скачає і закине на фтп :) Будь-ласка :)

Ось фотка IMG3610-1204806760.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ЛАЗ із ГТА Лвів

IMG3610-1204813650.jpg

Народ, що ніхто не може скачати GTA BERLIN? Дуже прошу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нецікаво. Я можу теж саме зробити. Тільки треба - час, підтримку,команду і необхідні матеріали. Я ще не такі моди для Half-life робив (half-life - the last alians, half-life - S.T.A.L.K.E.R). А це можна забиндити на moo mapper. Тільки движок буде GTA 3. Ось і все. Самий + що вони зробили - картографію. ТОчність вимірювана будинків. Правда деякі надписи недороблені (на англійській). А так - середня модифікація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нецікаво. Я можу теж саме зробити. Тільки треба - час, підтримку,команду і необхідні матеріали. Я ще не такі моди для Half-life робив (half-life - the last alians, half-life - S.T.A.L.K.E.R). А це можна забиндити на moo mapper. Тільки движок буде GTA 3. Ось і все. Самий + що вони зробили - картографію. ТОчність вимірювана будинків. Правда деякі надписи недороблені (на англійській). А так - середня модифікація.

Так це ж тільки "ДЕМО ВЕРСІЯ" -_- Коли вийде повна версія тоді і будеш щось говорити. А зараз пока зарано ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До недавнього часу мод робили лише 2 людини, як зараз не знаю...

А ГТА Берлін, повна лажа. Її поставити, то легше свій мод зробити, та і модельки авто там не дуже -_-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До недавнього часу мод робили лише 2 людини, як зараз не знаю...

А ГТА Берлін, повна лажа. Її поставити, то легше свій мод зробити, та і модельки авто там не дуже -_-

Ну якщо ти маєш - то виложи на фтп. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тіфост - ти про берлін? А що? Мало стрелялок про 2 світову? Просто там райночик і машини - і все? Нічого цікавого. А в Львів ніхто грати небуде, тому, що вийде скоро GTA 4.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тіфост - ти про берлін? А що? Мало стрелялок про 2 світову? Просто там райночик і машини - і все? Нічого цікавого. А в Львів ніхто грати небуде, тому, що вийде скоро GTA 4.

Що до того, що ти кажеш, що не будуть грати GTALviv це неправда. Я впевнений, що і в 4-ту ГТА і в Львів будуть грати тому, що ці ігри є досить цікавими. Львів тим, що це українська ігра, українське місто, атвтомобілі там також ті що їздять по містам України, та і місії нові мають бути. А GTA 4 це продовження вже досить популярної ігри ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема берліна в мене.

Не тримаю різний там не потріб на вінті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно вроді робиш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось вже виложив демо2 на фтп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже давно лежить тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На коли заплановано Офіційний реліз ГТА: Львів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На коли заплановано Офіційний реліз ГТА: Львів?

На кінець літа :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, буде третя демка, чи будимо ходити негром в Львові (представляю як це буде :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм.. тре скачати.. якщо крім Сихова там є хоча б рідний політех... ууууу. завжди мріяв завтітати в деканат з гранатометом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що за пароль вводити я неврубаюсь ;):)

Гра супер!Хтось закине на фтп нормальну 2 демку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...