Перейти до змісту

Обміняю відеокарту

Рекомендовані повідомлення

В звязку з бажанням апгрейду обміняю свою робочу Asus Geforce EN7950GT 512 Mb, 256 Bit з охолодженням Zalman на відеокарту з підтримкою DirectX 10 в районі  Geforce 9800 або краще 200 серії 1024 Mb, 256-512 Bit З МОЄЮ ДОПЛАТОЮ! Розгляну будь-які пропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам треба брати із підтримкою DirectX 11, бо брати Geforce 9800  - це шило на мило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам треба брати із підтримкою DirectX 11, бо брати Geforce 9800  - це шило на мило.

Віддаю перевагу серії 2хх, а для 11 треба більш серйозний апгрейд робити, який зараз не актуальний для мене... Але дякую за відповідь.

І взагалі схиляюся до Geforce 250. А з приводу шило на мило, то моя підтримує тільки 9 DirectX, а 9800 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що саме Вам дасть DirectX 10?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що саме Вам дасть DirectX 10?

для деяких цяцьок і програм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж не бачу сенсу міняти на 8xxx серію. З власного досвіду, взяв тут на борді 4870 за >400грн що на рівні +-gtx260. Для 11dx потрібні вже інші гроші і інші комплектуючі. Дозбирайте до gtx460, все що нижче вже морально і технічно устаріло років як 5.
P.S була 9800gt. Там dx10 для галочки. Фремрейт(fps) дуже маленький. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для яких цяцьок якщо не секрет? Бо щось не можу згадати де треба directx10?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для яких цяцьок якщо не секрет? Бо щось не можу згадати де треба directx10?

З того що памятаю ненапрягаючись Just Cause 2 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж не бачу сенсу міняти на 8xxx серію. З власного досвіду, взяв тут на борді 4870 за >400грн що на рівні +-gtx260. Для 11dx потрібні вже інші гроші і інші комплектуючі. Дозбирайте до gtx460, все що нижче вже морально і технічно устаріло років як 5.

Ну якщо знайдеться така за адекватну ціну то взяв би...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AnimaNoir, Та навіть і 450 би вистачило - вона десь на рівні із 9800/8800/250

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо знайдеться така за адекватну ціну то взяв би...

Трохи змінимо оголошення:

Обміняю свою відеокарту на більш-менш сучасну, але щоб вистачило блока живлення на 480 Вт, при процесорі Q6600

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gtx550ti / gts450

А конкретніше? Є у Вас чи пошукати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або ati 5770/6770

High Voltage, обмін навряд чи буде - Вам треба стару продати і купити іншу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або ati 5770/6770

High Voltage, обмін навряд чи буде - Вам треба стару продати і купити іншу.

Такий варіант я розглядаю також, хай народ пропонує....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А конкретніше? Є у Вас чи пошукати?
По

шукайте.

1) Дірект 11.

2) БЖ з головою вистачить

3) доступна ціна (в районі 1500 грн)

4) Якби була, як б запропонував ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не так давно був практично в такій же ситуації як ТС. БЖ також маю 450 Вт. Взяв за 1,5 кілогрн GTX 560, цілком вистачає блоку живлення. Принаймні якщо у вас чесний бж

ЗІ. Доречі зняв я з компа практично таку карту як ви шукаєте: 9600 з 1 Гб оперативи і діректХ10. Поки що лежить на полиці з невирішеною долею, але я точно не бачу сенсу обмінювати її на ще простішу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GTS 250 вам вистачить. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя вам порада. Хоч сам любитель nwidia, але - візьміть гривень за 700 hd4870, можна навіть на 512mb, просто fps буде на пару (2-5) кадрів нижче за гігову версію. І нетреба тратитись поки, а там потихеньку збирайте на щось сучасне.

Ось тести для наглядності. З останнього що грав це Lara Croft 2013 року, розрішення 1600x1200 майже все на максимумі крім дибільніх ефектів типу TressFX, якщо не помиляюсь навіть зглажування тягнула. Кадрів з 50 точно було, з рідким просадками в дуже насичених місцях. Skyrim теж на максі. Але так, якщо хочеться щось потужніше тоді приєднуюсь до постів вище - 560 саме те.
http://www.overclockers.ru/lab/33808/Shvatka_neravnyh_Radeon_HD_4870_512_Mbajt_vs_GeForce_GTS_250_1024_Mbajt.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя вам порада. Хоч сам любитель nwidia, але - візьміть гривень за 700 hd4870, можна навіть на 512mb, просто fps буде на пару (2-5) кадрів нижче за гігову версію. І нетреба тратитись поки, а там потихеньку збирайте на щось сучасне.

Ось тести для наглядності. З останнього що грав це Lara Croft 2013 року, розрішення 1600x1200 майже все на максимумі крім дибільніх ефектів типу TressFX, якщо не помиляюсь навіть зглажування тягнула. Кадрів з 50 точно було, з рідким просадками в дуже насичених місцях. Skyrim теж на максі. Але так, якщо хочеться щось потужніше тоді приєднуюсь до постів вище - 560 саме те.

http://www.overclockers.ru/lab/33808/Shvatka_neravnyh_Radeon_HD_4870_512_Mbajt_vs_GeForce_GTS_250_1024_Mbajt.html

Послухавши поради бордівців зараз схиляюся до варіанту Zeny@ gtx550ti / gts450

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lara Croft 2013 в мене працювало на FullHd і на 8800 :). hd4870 брати не варто - вона дуже багато споживає і для неї треба потужний блок живлення. Як варіант краще новіше і менш прожорливе - radeon 5770/6770 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розглядаючи різні відеокарти на ОЛХ та аукро хотілося б спитати у форумчан, що рубаються в цяцьки чи вистачить ширини шини в 128 біт для комфортної графіки в іграх при памяті GDDR 5, для відеокарт 400-500 серії, виробника Geforce

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розглядаючи різні відеокарти на ОЛХ та аукро хотілося б спитати у форумчан, що рубаються в цяцьки чи вистачить ширини шини в 128 біт для комфортної графіки в іграх при памяті GDDR 5, для відеокарт 400-500 серії, виробника Geforce

вистачить головне щоб була GDDR 5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або 1 або 3.

Хоча 3-й варіант - це обрізок.

Тоді перший. Вона і не гаряча. І продуктивна. Класика!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...