Перейти до змісту

Порадьте миючий пилосос з аквафільтром

Рекомендовані повідомлення

Порадьте миючий пилосос з аквафільтром та де краще придбати. Саме сезон знижок )) Буду вдячний за допомогу у виборі.

Бюджет ~ 5тис. грн. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як Ви плануєте його використовувати, але я маючи функцію миючого ніразу за 6 років нею так і не скористався. Відверто кажучи, після сухого прибирання треба витратити хвилин до 15-ти на очистку самого аквафільтру, але воно того варте. Якщо вологе прибирання не є омновною причиною покупки, то варто взяти просто з аквафільтром і не переплачувати за непотрібну опцію. Користуюся Thomas Twin TT Aquafilter.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуємся вже декілька років THOMAS PRESTIGE 20S AQUAFILTER. Правда, купляли ще по ціні 2000+-.

Відверто кажучи, після сухого прибирання треба витратити хвилин до 15-ти на очистку самого аквафільтру,

ти його що, в стіралці миєш? Максимум 3-5!!хв, щоб розібрати, помити і поставити на місце весь пилосос з прибамбасами. Ну, в мене так))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти його що, в стіралці миєш? Максимум 3-5!!хв, щоб розібрати, помити і поставити на місце весь пилосос з прибамбасами. Ну, в мене так))

маю на увазі очистку самого контейнера, паралонових фільтрів і очистку від пилу внутрішньої частини кришки і корпусу куди контейнер вставляється. Якщо не протирати то забруднюється сильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримаю, Thomas Twin TT Aquafilter відмінно прибирає пил - рекомендований для аллергетиків,  але після прибирання його самого доводиться чистити хвилин з 15. Містить не дешеві витратні матеріали - фільтри, їх вистачає на пару років і бажано замінити. Саме їх і довотдиться ретельно і довго мити. Thomas досить громіздкий для малих квартир, але якість чистки справді висока. Спробував після нього вибити килими та доріжки на снігу - сніг лишивіся білим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримаю Skorpio76, користуюсь ZELMER 919.0 ST на 100% виконує свою роботу. 

ss24 почитайте відгуки. Мля, ну і ціна ж зараз  :0159: (((. Майже рік тому купував...

post-18237-0-63938100-1450219252_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до мінусів віднесу те, що він досить важкий.

ТС, врахуйте це, зважаючи на те, на кого покладені функції прибирання (діти, дружина і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однозначно Zelmer Aquawelt 919.0 ST

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zelmer 919.0 st, в луцькому інтернет-магазині domtehnika.net зараз коштує наприклад 3323 грн. http://domtehnika.net/products/zelmer-aquawelt-9190-st

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую. Фактично визначився з моделлю - Zelmer 919.0 st. 

Кортить взяти щось з Томасів, але різниця в ціні 1.5-2 рази...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

користуюсь ZELMER 919.0 ST на 100% виконує свою роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zelmer Aquawelt 919.0 ST +1

У нас тоже такой. Хороший. Немного тяжеловат... но убирает супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я - власник Thomas Bravo 20S Aquafilter (троха менший/легший за Thomas Престіж 20S).
Неприхотливий трудяга (не я, а полосос). Своє робить на 100%. Перше прибирання – це шок: скіко Г понасосив! Приємний жах.

Щодо хвірми (Томас, Зелмер...) , то тре див ситуативно по ціні девайсу.

Щодо ВОЛОГОГО ПРИБИРАННЯ. Попервах цікаво було, хоч і клопітно. Спочатку було раз в місяць, нині – аби раз в рік («на Паску» ;) Як набавишся з новою іграшкою, про вологе прибирання забуваєш. Тупо аквафільтр.

За опцію "вологого прибирання" переплачувати не став би. (тим більше таку ж опцію має моя люба жінка)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені "вертикалки" теж більше подобаються, менше місця займають. Всі професійні зроблені по цьому принципу, тільки там бак величезний. В мами є Thomas, стоїть без діла, надто важкий і громіздкий. Вологе чищення це взагалі елемент хімчистки килимів "на місці", типова послуга клінінгових фірм. Реально потрібне раз в рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж користуюсь таким понад 6  років, чудова річ.

Гарантія на нього 4 роки.

Єдине слабке місце це телескопічна труба, там ламається пластмаска в середині і погано складається, може в новіших щось вдосконалили.

Та й на зміну вроді є новіша модель Zelmer AQUAWELT PLUS VC7920.0 там на 100ват більша потужність і ціна майже така ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдине слабке місце це телескопічна труба, там ламається пластмаска в середині і погано складається, може в новіших щось вдосконалили.

Та й на зміну вроді є новіша модель Zelmer AQUAWELT PLUS VC7920.0 там на 100ват більша потужність і ціна майже така ж.

Якщо 919 можна знайти за 3300грн., то за 7920 просять майже 5000грн. Де така ціна, як ви пишете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Zelmer 829.0 ST, четвертий рік. Супер. Перед ним був звичайний Samsung з мішком. Коли купив, пройшовся ковра самсунгом двічі, потім Зелмер. Був в шоці від грязюки. Звичайний пилосос пил не збирає, а переганяє - однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо 919 можна знайти за 3300грн., то за 7920 просять майже 5000грн. Де така ціна, як ви пишете?

http://www.sanford.com.ua/index.php?productID=3356&from=ya

http://15bar.ua/pylesosy/moushhii-pilesos-zelmer-vc-79200-sp-zvc762spua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

829 зелмер с турбощеткой.

Сравните томас и зелмер в магазине на предмет легкости мытья внутренностей и вы увидите разницу в пользу зелмера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь в Луцьку можна знайти Zelmer 919.0 ST за 3300-3400грн.? http://hotline.ua/bt-pylesosy/zelmer-9190-st/prices/#1/0

так щоб взяти на місці, без пересилок?

якщо вибирати між Zelmer 919.0 ST та Zelmer AQUOS 829.0 ST, який краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

919 моющий,но тяжелый, 829 пылесос с аквафильтром,выбирать Вам.Отличие в наличии бачка с распыляемой жидкостью и системы распыления.

буквы означают комплектацию. берите с турбощеткой.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&bmatch=s0-ele-1-4-1214&search_scope=category-67416&string=%20829.0%20st&offerTypeBuyNow=1

в 2500грн может и уложитесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...