Перейти до змісту

Куплю пивні та з під води залізні кришечки

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

купою сабж

головна вимога щоб було зображення та акуратно вскрита (не пошкоджене зображення, та сама кришечка)

не для колеції, тому можуть бути будь-яких виробників та років = ціна 0,10 грн.

за доставку вертаю вартість маршрутки 6 грн. ) при умові що привезете 100 штук, а так купую в районі модерн експо

Опубліковано

В чому їх така цінність? Як що не секрет?

:) а модерн ЭКСПО , Вам ничего не говорит?

Ну прикольная тема - например в каком нибудь баре захерачить эдакую прикольную стену ( а ля интерьерчик).

Кстати цена на пробку :) очень прикольная , учитывая что бутылку принимают по 10 копеек , то за пробку 40 - это золото :)

Опубліковано

В чому їх така цінність? Як що не секрет?

:) а модерн ЭКСПО , Вам ничего не говорит?

Ну прикольная тема - например в каком нибудь баре захерачить эдакую прикольную стену ( а ля интерьерчик).

Кстати цена на пробку :) очень прикольная , учитывая что бутылку принимают по 10 копеек , то за пробку 40 - это золото :)

Я хоч бутилки не здаю,але знаю,що зараз вони здесь від 50 коп/шт..

Опубліковано

Ну значит я отстал от жизни :) видимо давно не сдавал :) но в любом случае пробка по цене бутылки - это клёво.

Опубліковано

здайте точку де по такій ціні приймають :)

На Володимирському кільці,біля Дуета десь пів року тому бачив по 0.4 на ціннику,але яч не приглядався за які.

Опубліковано

здайте точку де по такій ціні приймають :)

На Володимирському кільці,біля Дуета десь пів року тому бачив по 0.4 на ціннику,але яч не приглядався за які.

бачили по 40 коп, а кажете, що від 50 коп приймають....нєпанятна...

Опубліковано

До тс: пошукай знайомих по кафешках і барах, попроси щоб відкладали. Здогадуюся що "оборот" кришечок в таких закладах непоганий

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...