Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

оньку мы заганяли в 27 чел ) ы

неф самый жосткий был до наксса )

можно переучить

кста )

мобы не ресетяться потому что у рейд инстов ресет пару дней )

у бвл 10 кажись

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кому не впадло виложіть на фтпсі WOW

шоб на ВНЕТі можна було гоцать

можна тільки патчі з 1.1

Опубліковано
Кому не впадло виложіть на фтпсі WOW

шоб на ВНЕТі можна було гоцать

можна тільки патчі з 1.1

ЛОЛ !! тобі вже його ніхто не викладе піздно вже, його 2 чє 3 раза вже викладали

мда в нас раніше в БВЛі було в мобів по 10-15к ХП , зараз зробили 250-400)))мальок вони перегнали

сього в БВЛі завалили всіх боссів крім нефа но нефа норм погоцали, нас просто вже було мало шось біля 30 чел +неф в нас на серваку мальок багнутий, його важко валити

а в каражан з 62 чє з 70 лвл ?

Опубліковано

бо це ВНЕТ ну нас багато шо багнуте і НЕФ теж в нас його важче завалити ніж на оффі

а скількі у нас в трешняків ХП?

о і ше одне питання: наприклад ти 60 лвл є шанс завалити елтного моба 60 лвл?

Опубліковано

смотря якого ...

звичайного трешака з інсту на 60й лвл ... не завалю .....

мага якогось вирву ...

зара 70 єліта мене лупить по 2000-4000 ХП ) в героіках ....

так шо тут жесть ваще)

бля .. вчора за 4.5 години вичистили каражан ... і блять як на зло нічо не випало (((

Опубліковано

ага а в нас на внеті місяць ходиш в БВЛ і нічого не падає

ех треба на оф переходити, може десь з весни і перейду, буду варом гоцать орком а то запарили багі , лагі і дісбаласн

Опубліковано

вчера ходили на босса нового ) в рейдовый 25 ппл инст ))

ппц ) 5 500 000 ХП ))) ыыы

пока сняли 40% тока ) седня новый заход )

доползу дамой скрины выложу )

Опубліковано

а вот и фотки )

З.Ы.

седня у нас Каражан )

могу тож поскринить )

правда там на 10 чел рейд ) не так интересно )

да и проще в 100 раз )

Опубліковано

мдаааа чел жесть повна, так треба було зібрати фул рейд і гоцати туда, а не як в нас деколи албанцы, назбирають 20 тел ы быжать в БВЛ ы ъх там горинеч(фыреман) валить як нюбі або у них буде танк 60 лвл паладін і без щіта і баз стамін і т.д.

я собі вибив з Т2 штани, круто виглядають)))) мдаа рагнарокс набагато легче ніж НЕФ, ех мені би його мейсік було би круто

закінув я собі збирати Т2 зараз став задротом на БГ хочю сет))))

завтра -післязавтра куплю собі желет а далі буду все скуплювати по черзі

Опубліковано

с нефа т2 чест ))) и чел вполне реальный ) нада просто оедться спецефически ) у половины .. т.е. у всех милишников должны быть накидки с оньки .... они имунят его огненное дыханье ) и тд ...

Опубліковано
с нефа т2 чест ))) и чел вполне реальный ) нада просто оедться спецефически ) у половины .. т.е. у всех милишников должны быть накидки с оньки .... они имунят его огненное дыханье ) и тд ...

хех, та знаю я про цю накідку, тільки на внеті немає оні, тобто вона, але з неї немає лута, но ми надіємся, що скоро буде і тоді нефа стане набагато легче валити, а то без цих накідок дуже важко валити

хрома то ми валим норм, він легкій босс

я тут з нета скачав ролік про Т5, тіпа призентація Тіра 5, мдаааа шмот там нічьо так, це з аутленда ?

покаж свій профіль, заценю в чьому ти бігаєш :blink:

Опубліковано

У мене ВоВ версії 2.0.5.6320 я не можу його дальше патчити, бо в мене Burning Crusade Closed Beta.

Підскажіть як його пропатчити або залийте нормальний

Опубліковано

У мене вискакує така помилка

The patch "WoW.exe" could not be applied. (Invalid source file size: expected 5120050, actual 5083186.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)

Шо це означає ?

Опубліковано

здається тобі треба спочатку відкатати до версії 2.0.0 а далі по новому патчіти,

юзни форум внета там має про це докладніше писати

Опубліковано

эй...

я седня впервые увидел в вовке

концерт

сцена около шатрах сити ... таурен барабанщик, 2 нежити гитпристы ..... троль вокал....

ваще (в игре 5.1 звук) у меня JBL акустика (700 ватт) ваще ... просто живое выступление... никогда такого не видел

Опубліковано
эй...

я седня впервые увидел в вовке

концерт

сцена около шатрах сити ... таурен барабанщик, 2 нежити гитпристы ..... троль вокал....

ваще (в игре 5.1 звук) у меня JBL акустика (700 ватт) ваще ... просто живое выступление... никогда такого не видел

ніколи таого не бачів,хех)))

скажи координати поточніше треба буде пошукати, але думаю врядче в нас на внеті вони є

Опубліковано

Центральный вход в Шатрах (Terrockar Forest; Shattrah City) ... там 3 ветки ... 1на из них выходит из ловер сити (Lower City) он так там в яме получаеться ... около города .... причем это сразу ПВП зоной становицца ) ну и там куча мяса постоянно )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...