Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

на 30 дней )

потом можно проплатить дальше ) а чуть шо ) продаеться тайм карта за голд ) 1000 голды )) ыы

Якщо можна будь-ласка ссилочку !

А то в лом шукати )

за голд проплачиваеццо нелегально ... тбо голд это собственность Близарда .. а он ниче не продает ... так что бан сразу ... если начнешь всплывать ...

а кредиткой .. с управления аккаунтом ..

wow-europe.com/accaunt

ы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь

а йакщо так толкати голд то скількі коштує 1к ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

средняя цена +/- 5 у.е.

30$-1000g

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З блізами шуткі плохі, кожен місяць пару тисяч банів, так що тут три рази подумать варто перед тим як толкать голд ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йакшо десь находиш місце для норм фарму голди .... пару раз туди приходиш .. то через пару днів .. там ставлять Єлітняка ) якій вириває тебе з пари ударів ) ЫЫЫ

кароч голд це жесть ) тяжко дається ...

З.І.

в мене єпік флай маунт ) за5к ... + вже майже набив репутацію драконам ) буде незердрейк )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в нас раніше було багато багів з фарму голдів а зараз всі прикрили і стало тяжно жити=)

но мені на 70 лвл грошей майже не треба, бабкі кідаю тількі на почінку шмота+хавку (і ту роблять магі ібо влом купляти) а бутилкі на ману, хп і т.д. мені варить чювак з гільди "БЕСПЛАТНО :) " так що мені круто живеться , йакщо треба гроші то в гільди позичю а потім йакось набю (або вони мені подарують)

тільки в нас на 70 лвл майже немає що робити, останім часом завісаю в БФі і ШЛі + б'ю репу

оо, недавно перекачався в холі, зараз всіх уриваю в какаху :) ібо в нас холі це йад (ну крім рог), да і чюв що на оффі холі пали рулять

DefJamaica ти зараз по йакім данжах ходиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну у меня экзальтед почти везде .. http://eu.wowarmory.com/character-reputati...l&n=Khargar

есть конечно мега задроты типа .. http://eu.wowarmory.com/character-reputati...&n=Idindril

в свободное время .. добиваю Экзальтед у Незердрейков )

буду на драконе летать через недельку ) 310%

ну и рейды ..

Фласки мне как танку выдает гильдия ...

бутылки покупаю ..

из за крутости шмота .. после проб убить нового босса (пару смертей) ... попадаю на 70-100г ремонта ... а если поламать 2-3 комплекта шмота (резистового .. или на дамаг + постоянный танкошмот) за ремонт мона и 150 вывалить )ыыыы

как я говорил деньги фармить тяжело ... в день мона примерно по 100 мутить .. это если не сильно напрягаться ...

1000 голды тупым фармом (как в линейке тупо гасить мобов) мона набить за часов 10 ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каражан зачищен! (иногда фан рейды по выходным)

Груль и его кент Мулгар убиты (иногда ходим)

злой дядька Магтеридон убит .. фармим .. т4 чест с него ...

счас сидим в ССК убиваем 4 босса .. пробуем пройти весь ...

в Темпест Кип ходим .. убиваем пока 1ного босса .. но упор на сск ... там полезнее лут ...

вот так ))

а в простых инстах 100 лет небыл ....

сча нада будет сходить за примал незером ) хочу рожке ножик скрафтить )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+

счас проходит ивент !

Хелоувин !

и в Скарлет Монастыре ! для 70х лвлов есть сумонный бос ) прикольно сделали оч )

+ куча ивентов ) типа альянс спаливает чучуло около нашего Андерсити )

+ Маунты в виде метлы есть! акау ведьмы прям ) ыыыы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А обязательно покупать диски с игрой чтоб потом на оффе полобать. Или можно просто скачать игру, а потом купить ключи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет ) достаточно иметь копию игры ... с нужным патчем )

З.Ы.

УРА у меня собственный дракон ) ы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда той чел ТРУ задрот (да і ти теж ;) )

в нас теж недавно проходив крутий івент і все було би чьотко йакщо йа там був би але мене небуло (((

йа вже перекачався в холі зараз рву всіх (крім рог) реген мани просто ацкій так що вона в мене зараз безкінечна=)))

а що це в тебе за шапка така крута ?=)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шапка за хелоувін )

З.І.

той мега задрот ) шприст ) нею грає дівчина ...

З.І.

холі пал ) це аццкій чувак ... весь його прікол в великому мана пулі (багато мани) багатєнно кріта хілового ...

і самий короткий флеш хіл (1.5сек каст)

т.е. мене (танк) в рейді мінімум 3 чєла лічіть ... пал(коротеньким хілом з величенною скоростью .. і великим кріт шансом... ) пріст(довгими хілами+реньюшки+щіт) і ше один пал .. або друль ...

Клас лідєр паладінів .. наш ...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...aul&n=peyba

З.І.І.

в нас паладін тікі для хіла ... і все ... ретро мясо .. урона 0 .. прот хороший .. але шоб танчіти те шо танчу я .. треба одіватись в 3 раза круче ...

P.S.

ftp://ftp:[email protected]/Morogrim_1.avi

ftp://ftp:[email protected]/Morogrim_2.avi

це мувік .. знятий паладіном ... тут мона глянути те .. шо робитьцця в нашому рейді ... і шо саме .. там робить паладін ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в нас в бвлі холі пали так само флешкой хілять

у нас тут на внеті свято відкрили новий бг EYE OF THE STORM то в нас зараз там всі хаї завісають=))

ще десь мають відкрити Арену тоді взагалі буде кул :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера ходили на Солярку !

пока до 30% довели ...

седня идем убивать )

З.Ы.

дома есть собственные скрины .. выложу чуть пожже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

убили )

скрины )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось з лута намутив ?=))

мда шось ваші ходять в ацтойному шмоті йа вже думав, що на оффі не ходять з Соніком (полеарм з Мура)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто не везет ) не падает нашей корофке Легаси с каражана ) ы

а Соник ) имба полеарм ) топ синька ) ы

+ на оффе не 1000 чел онлайн .... в рейде большая конкуренция .. попасть в рейд тяжело ...

+ есть система ДКП (за каждого босса убитого даються очки ... за них потом "покупаеться" шмот)

я с лута не взял ниче ..

выпало:

Тринкет

Пояс

Перчи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в нас 2к онлайн а не 1к=))

слу а наф ви берете хантів в рейд ? з них нійакої користі взагалі немає )))в нас хантів майже нікуда не буруть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слух дай мені плз силочку щоб можна було зарегатись і халявно погоцать 10 днів =)))

хочю в вас на арені позавісати (вона здається з 10 лвл)

а то щось неможу знайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слу а наф ви берете хантів в рейд ? з них нійакої користі взагалі немає )))в нас хантів майже нікуда не буруть

эээ не надо гнать, у меня гном хантер, любого догонит и сделает решето со своей ружбайки :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

эээ не надо гнать, у меня гном хантер, любого догонит и сделает решето со своей ружбайки ;)

ти ще гоцаеш ?о_О

пиши мені в пріват Largo можу помогти покачати і т.д.=)) всеодно немає що робити

кста мій дварф (хант) на 20-29 БГ всіх зараз рве :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

wow-europe.com

там сразу увидишь 10 дей триал ... бла бла бла ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вопервых хант пулит ...

вовторых ... хант может прикинуться мертвым ... этим он выходит из боя .. и может пить ) у нас наруту в 3ке по дамагу постояно ) ы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йа тут намутив собі тріалку на офф

скажи сервак там де ти гоцаєш.....

блін там щоб погоцать треба версію 2..2.3 а в мене 2.0.5 ппц а йа так хотів побігати по арені рогой=))

а можна йакось на 2.0.5 погоцать ? ібо в мене з трафом панти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...