Перейти до змісту

Угринів tax free

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть чи поляки на Угринові оформляють tax free?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Везли бойлери 2 місяці назад то оформляли. Мабудь і зараз оформляють. Тільки грузовики там не йдуть. Грузопас. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, причому на пункті пропуску є Wifi, і на сайті - granica.gov.pl, прямо з телефона\планшета, можна оформити оперативно електронне tax free, це зекономить час полякам на вбивання позицій вручну, глянуть на фейс, поштампують і вперед, додом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і полоси окремі для такс-фрі і для тих, хто "порожняком"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і полоси окремі для такс-фрі і для тих, хто "порожняком"

не завше, буває що в одній колєці всі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене питання таке. Як там відносяться до норм на людину. 50 кг/500євриків. Бо на Ягодині з цим нормально. Я про 2 одиниці однотипного товару.

Це я вже про нашу сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, причому на пункті пропуску є Wifi, і на сайті - granica.gov.pl, прямо з телефона\планшета, можна оформити оперативно електронне tax free, це зекономить час полякам на вбивання позицій вручну, глянуть на фейс, поштампують і вперед, додом :)

так,я вже в курсі,беру планшет з собою.Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як там відносяться до норм на людину. 50 кг/500євриків. Бо на Ягодині з цим нормально. Я про 2 одиниці однотипного товару.   Це я вже про нашу сторону.

якщо упаковки\банки\коробки одного асортименту\найменування не стоять штабелями - проблем не буде, ліпше перемішати туди-сюди, частину речей в салон покласти...

І да, наші чомусь цікавляться на предмет наявності корму для собак, таку категорію товарів радив би поки не брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з чергами зі сторони польщі там як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корм для собак возив разів 15-20 може і більше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто скаже чи хороша дорога з Угринова до Любліна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мене це цікавить. Чи їхати на Красністав чи на Хелм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мене це цікавить. Чи їхати на Красністав чи на Хелм?

Їхав туди через Краснистав-жах.Назад чере Хелм-супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вчора їхав тудою в 2 сторони.

Черг на Угринові немає майже взагалі 2 години в Польщу зайняла митниця, 1,5-2 год назад.

З такс-фрі проблем ніяких у поляків(15 хв і проїхав до нашої буди), наша митниця звичайно довше ну не хочуть вони там шивелитися. Можливо тому що там їм ніхто як на Ягодині не дає на лапу, людей мало везуть всі по нормах.

Мене заставили все вигрузити показати, покрутила носом і поїхали ми на Україну.

Дорога це питання окреме. Луцьк-Володимир - це просто жопа, особливо в сторону Луцька. Таку яму зловив (було темно), думав шо погнув переднього диска(нада ше це перевірити). 

Діло було так: поїхав з Хелма на Дорохуск, думав а вдруг нема черги великої. Приїхавши побачив десь метрів 500 до світлофора (ну це десь 1-1,5 год шоб в'їхати на польську сторону, а далі годинки 4 шоб пройти поляків). Ну вирішив краще вернутися в Хулм далі на Уринів. Так і зробив.

На наступний раз даже незнаю що краще постояти 2-3 лишніх години на Ягодині, чи гробити машину по тих ямах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж вчора їхав тудою в дві сторони зранку-ввечері, але навіть не рипався на ягодин :)

Черга, справді, прийнятна. Туди через перезмінку ранішню зайняло 3 години, назад до двох.

Згоден, дорога Володимир - Луцьк це жах, але якщо їздити регулярно, то ями вивчаються. Та й гнати не потрібно. Нормально доїхав затемна зі швидкістю 80\100 (населений\ненаселений).

Дуже б хотілося, щоб поновили розмітку, бо затемна дуже погано видно повороти дороги без розмітки, особливо коли немає можливості ввімкнути дальнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...