Перейти до змісту

Пвх(пластикові) відкоси чи звичайні? Хто що скаже?

jb007

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт знов стоїть питання,Пвх(пластикові) відкоси чи звичайні? Більше схильний до пвх відкосів, тепліше, не чорніють не лущатся при умові не правильного встановлення вікна  і тд. Хотів би почути  аргументи в ту чи ін сторону, можливо в когось стоять і тд. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звичайний то який ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звичайний то який ?

- Тупо зашпаклювати

- гіпсокартон

- пінопласт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звичайний то який ?

просто відштукатурені і пошпакльовані))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після того як створив свою тему Шукаю пластикові відкоси   http://board.lutsk.ua/topic/188640-%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%8E-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%96-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B8/

побачив вашу майже ідентичну

Я за пластикові відкоси так як багато в інеті про них позитивного написано,

але проблема що в Луцьку їх не можу знайти.

http://www.youtube.com/watch?v=X9HY8_ZDag0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мій погляд:

- кінцевий кутник виглядає дикувато і дешево, але то діло смаку

- мінвата між пластиковою накладкою і стіною набере вологи (жодних мембран чи продух не побачив) і буде виконувати протилежну теплоізоляції функцію.

Ну і ще питання, чим ота конструкція відрізняєця від простої вагонки+утеплювач?

Наклейте пінопласту листок на відкіс і зашпаклюйте. Не самий ідеальний варіант, але веде себе більш прогнозовано і фунції буде виконувати аналогічні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно чи неправильно стоїть вікно, відкос залишається холодною поверхнею. Закрити відкос паронепроникною пластмасою ризиковано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після того як створив свою тему Шукаю пластикові відкоси   http://board.lutsk.ua/topic/188640-%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%8E-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%96-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B8/

побачив вашу майже ідентичну

Я за пластикові відкоси так як багато в інеті про них позитивного написано,

але проблема що в Луцьку їх не можу знайти.

http://www.youtube.com/watch?v=X9HY8_ZDag0

Леха Земсков нормальный чувак))) На вашей схеме использовано чуть ни ли пластиковую вагонку пустотелую, а надо как минимум сендвич панель вот можете посмотреть  http://1propaneli.ru/okonnye-sendvich-paneli

На мій погляд:

- кінцевий кутник виглядає дикувато і дешево, але то діло смаку

- мінвата між пластиковою накладкою і стіною набере вологи (жодних мембран чи продух не побачив) і буде виконувати протилежну теплоізоляції функцію.

Ну і ще питання, чим ота конструкція відрізняєця від простої вагонки+утеплювач?

Наклейте пінопласту листок на відкіс і зашпаклюйте. Не самий ідеальний варіант, але веде себе більш прогнозовано і фунції буде виконувати аналогічні.

Може замисть минвата повнистю пеною задути?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не розіпре?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не розіпре?

А може просто приклеити панель до видкосу?(вивести видкос штукатуркою пид панель и приклеити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж дане питання актуальне на сьогодні, надивився і начитався в тирнетах і теж загорівся бажанням робити відкоси з ПВХ сендвіча,
сурова реальність спустила на землю, все що зміг знайти в Луцьку це пвх панель (3м*1,5м товщиною 1 см, 450 грн)
про стартовий профіль, J-профіль або F профіль ніхто нічого не чув, ні базар, ні епіцентр, ні нова лінія. Замовити з іншого міста теж не знайшов, та й навряд чи хто буде морочитись з замовленням на пару вікон. 
В результаті буду робити штукатурка + шпаклівка (

3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоненький, але високої плотності пінопласт, посажений, як плитка, на клей. Пошпакльований і пофарбований (хоч в тон підвіконня) - виглядає дуже пристойно!

Буду в швагра - сфоткаю. Я спочатку не в'їхав що там. А потім він пояснив - і мене вразило.

А ще дешевизна і гнучкість у виборі матеріалів і кінцевий результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоненький, але високої плотності пінопласт, посажений, як плитка, на клей. Пошпакльований і пофарбований (хоч в тон підвіконня) - виглядає дуже пристойно!

Буду в швагра - сфоткаю. Я спочатку не в'їхав що там. А потім він пояснив - і мене вразило.

А ще дешевизна і гнучкість у виборі матеріалів і кінцевий результат.

Клацніть))але не люблю пінопласт як матеріал, для внутр робіт, він шкідливий при нагріві і тд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клацніть))але не люблю пінопласт як матеріал, для внутр робіт, він шкідливий при нагріві і тд....

тоді гіпсокартон... я так у себе робив... 

тепер подумав про пластикові, але такий геморой в нас.... 

тому й надалі буду робити гіпсокартоном... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пластікс Україна. якщо не мають в наявності, то привезуть. офіс в районі мрео.

там і метало-пластикові панелі і кутники і багато чого ще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вашей схеме использовано чуть ни ли пластиковую вагонку пустотелую, а надо как минимум сендвич панель вот можете посмотреть

jb007 не прив'язуйтесь до схеми так як було просто показано для зразку перше що видав Гугл

А не розіпре?

потрібна просто піна яка мінімально розширюється в об'ємі,  а не монтажною дути

ось для зразку мужик утеплює всі відкоси так,  відео див. з 2.30хв. https://www.youtube.com/watch?v=Skrt3KnsoR8

сурова реальність спустила на землю, все що зміг знайти в Луцьку це пвх панель (3м*1,5м товщиною 1 см, 450 грн) про стартовий профіль, J-профіль або F профіль ніхто нічого не чув, ні базар, ні епіцентр, ні нова лінія.

ось і я про те.

Правильно чи неправильно стоїть вікно, відкос залишається холодною поверхнею. Закрити відкос паронепроникною пластмасою ризиковано.

а з надвору ви відкоси коли утеплюєте паронепроникним пінопластом то ж нічого не стається.

RomaBoma ну ми ж не обговорюємо якесь ноу-хау яке хтось видумав з нас тут присутніх, це реальна технологія яка давно вже використовується, чи ви по принципу, все що невідоме нам - то погано.   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відкоси робив сам, за технологією якою користувався Женя, правда тепловізором не перевіряв але вже 4  роки стоять без тріщин, саме вище приведена технологія виглядає не дуже акуратно з середини кімнати а ось для кімнати обшитою пластиковою вагонкою більш підходить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з надвору ви відкоси коли утеплюєте паронепроникним пінопластом то ж нічого не стається.

RomaBoma ну ми ж не обговорюємо якесь ноу-хау яке хтось видумав з нас тут присутніх, це реальна технологія яка давно вже використовується, чи ви по принципу, все що невідоме нам - то погано.

Знадвору обклеювати стіну пінопластом взагалі вважаю жорстоко, в мене цегла - продуха (мінвата+повітря) - цегла. Герметична стіна + герметичні вікна = міцний імунітет мешканців, хоч і відносно недорого.

fotlav, як Ви помітили, тут ніхто нікому технологій не нав'язує, кожен ділиться своїми думками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з надвору ви відкоси коли утеплюєте паронепроникним пінопластом то ж нічого не стається

вище казали, що мінвата під паронепроникним ПВХ якойсь не феншуй, а так - діло смаку і бажання то все робити. Де взяти ПВХ я писав вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пластикові відкоси замовляв у ЕВЕРЕСТІ 0990758044..

Виходять дорожче ніж звичайні.

Ми пробували перейти на них, та через нерозвинений ринок - так і не перейшли.. Ще й люди в нас не розуміють що це таке..

Про піну - ми використовуємо піну-клей ГЕРКУЛ , а не пінопласт чи щось інше. Підвіконня нанеї теж садимо. Відкос ГКЛ з склосіткою. Примикання до вікна замазуємо герметиком білим - тоді відкос не тріщить.

Сирість  і чорнота (грибок) - це проблема вікон - погано утеплені, не працюють як треба... Також точки роси. Багато про це взагалі не думає... 

Вхідні двері завжди закриваємо добірними планками від міжкімнатних дверей.

Варто це робити і на дверях метелопластикових, інакше відкос відійде від профілю через вібрації.

Також доборами оформлюємо портали, арки .. 

І ще плінтус завжди вибирається в колір міжкімнатних дверей а не підлоги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж дане питання актуальне на сьогодні, надивився і начитався в тирнетах і теж загорівся бажанням робити відкоси з ПВХ сендвіча,

сурова реальність спустила на землю, все що зміг знайти в Луцьку це пвх панель (3м*1,5м товщиною 1 см, 450 грн)

про стартовий профіль, J-профіль або F профіль ніхто нічого не чув, ні базар, ні епіцентр, ні нова лінія. Замовити з іншого міста теж не знайшов, та й навряд чи хто буде морочитись з замовленням на пару вікон. 

3.jpg

майте а увазі, що сендвіч з часом жовтіє і це неповоротне явище.

Маємо відкоси з ПВХ, вагонки та "звичайні" - шкодую за вагонку. ПВХ дорого, але гарно перших 5 років. І все таки звичайні є звичайні - завжди можна перефарбувати, перешпаклювати, вирівняти і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну во вже якусь більш менш картину склали)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вхідні двері завжди закриваємо добірними планками від міжкімнатних дверей. Варто це робити і на дверях метелопластикових, інакше відкос відійде від профілю через вібрації.

Платформа, а можливо є фото відкосів з добірними планками від міжкімнатних дверей.

Просто у мене самого металопластикові вхідні двері з вулиці,

і з внутрішньої  сторони дверей в тамбурі не розумію чим можна оздобити відкоси

щоб дійсно вони не відходили і т.д.

майте а увазі, що сендвіч з часом жовтіє і це неповоротне явище.

не розумію чому  профіль на вікнах залишається білий, а сендвіч з якогось дива повинен жовтіти

вони ж з одного і того ж пластику зроблені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Примикання до вікна замазуємо герметиком білим - тоді відкос не тріщить.

ну а якщо ви ставите утеплений пластиковий відкос, я вас правильно розумію

то навіщо замазувати герметиком.

Всюди ж на ілюстраціях схем вказано про стартовий профіль /внутрішній кутник/

який прилягає до відкосу і віконного профілю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...