Перейти до змісту

Допомога ГО "Волинське товариство захисту тварин" - 2

laser

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже попередня тема хоч і зафіксована але полетіла в небуття архів. http://board.lutsk.ua/topic/56769-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%83-%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80/

тому відкрию тут нову.

якщо вдарить грім серед ясного неба і раз на 100500 років появиться модератор на борді, то може розархівувати попередню тему а цю грохнути

Я не належу до волонтерів та співробітників притулку, чесно кажучи я навіть не долюблюю собак, але люблю котів.

Але тим не менш у мене була нагода особисто побувати в притулку, знімав фільм до дня захисту тварин, який, доречі, був тиждень тому... 

з того часу минув уже рік, і хороші люди втілили мрію - збудували вольєр для котів. http://vk.com/public7545250?w=wall-7545250_10224

X7B0CB1qaso.jpg

чесно кажучи - бажання допомогти було завжди, але катастрофічний брак часу не дозволяє реально нічого зробити.

в цьому випадку доводиться лише винувато знизувати плечима...

Отже в даній темі обговорюємо допомогу тим, кого ми лайкаєм кожен день в стрічці новин на фотках і проблеми пов'язані з тваринами, які залишилися без опіки.

Опубліковано

Які конкретно потреби на сьогоднішній день?

у мене було бажання завезти хавки котам, я зв'язався волонтерами і працівниками притулку. мені повідомили що медикаменти є більш необхідніші на даний час ніж їжа.

ну що ж, хай буде так.

мені скинули наступний список:

Необхідніше

— шприци №5, №2

— ручкавички не стерильні s та m

— марля

інші пункти я так зрозумів менш важливі:

—аскорбінова кислота

—В12 (ціанкомбаламін)

—тіотриазолін

—глутаргін

—муколван (лазолван)

—сироп ніфоруксазид

—кофеїн-бензоат натрію

—метаклопромід (церукал)

чесно кажучи я в цьому всьому повний 0, пішов до друзів аптекарів, виявляється більшість ліків то звичайні протиінфекціїні та протизастудні. так, коти і собаки теж хворіють на кашель, грип і срачку як і ми =)

отже заскочив в аптеку і прикупив такого:

post-3982-0-57934800-1447171612_thumb.jp
зліва - шприци і марля, справа - рукавички. завтра буду віддавати волонтерам
побачимо що з цього вийде.
доречі телефони:
Сергій ветиренар притулок 097 804 79 75
Сергій зам притулок 050 141 83 20

Опубліковано

віддав. в розмові з волонтером дізнався що у них вже є такий-сякий вет-кабінет. в основному там роблять стерилізацію.
навіть якісь забугорні спонсори трохи помагали, але на ліки і розхідники не вистачає.
як кажуть "дасть бог" то буде щось повноцінніше, де можна буде лікувати тваринок.
чесно кажучи за ці пару років прогрес помітний, я думав все буде гіршати і притулок загнеться або його просто спалять/постріляють.
враховуючи що багато що тримається і робиться на чистому ентузіазмі небайдужих, то це дуже непогано.

загалом вся актуальна інфа викладається на сторінці ВК https://vk.com/lutskvtzt
там же можна і обрати собі котика/собачку додому безкоштовно з стерилізацією в подарунок.

що ще сказати? тваринок утримують багато. цілу армію. з того що я знаю, то кожен день йде БАГАТО їжі для них. ясна річ ніхто не в змозі стільки купити. кормлять за рахунок меценатів і різних підприємців, які віддають підпорчені продукти (крупи/ковбаса тощо).
може хто працює на складі/магазині/супермаркеті могли б теж напрявляти туди списані продукти, які придатні для годування тварин.

В собачок закінчується крупа. Зимою завжди скрута. 
Просимо також Вашої допомоги для закупівлі пшеничної крупи на зиму! 
Будемо вдячні за мішки з крупою або кошти на них. На один день в нас іде один мішок пшеничної крупи. 

Рахунок, отримувач: Приват банк р/р 26003055504518, МФО 303440, ЕДПОУ 35868067.

P.S.: по кілограму купувати не варто. підприємство бере крупу по оптовим цінам

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Як офтоп зауважу, що вражений спілкуванням Макса українською. Рівнем знання мови, а не в загальному "АААА Макс українською говорить!!!"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...