Перейти до змісту

Можливість заміни hdd на sdd на HP ProBook 4530s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю ноут HP ProBook 4530s (A1D18EA). Цікавить, чи можлива на ньому заміна HDD на SSD, a ДВДром на HDD. Чи прибавить цей ноут в швидкості? І в скільки це може обійтись..

Опубліковано

Маю ноут HP ProBook 4530s (A1D18EA). Цікавить, чи можлива на ньому заміна HDD на SSD, a ДВДром на HDD. Чи прибавить цей ноут в швидкості? І в скільки це може обійтись..

Приріст відчутний - навіть візуально.

Мжливість є - потрібен спеціальний "брекет" - optibay. ціна в районі 200-250 грн. (За кусок пластмаси фактично).

Ну і ССд - в залежності від об'єму. ще від 1200-1500 до - поки вистачить грошей:)

Опубліковано

Думав вже списувати свого "старичка" Lenovo G555, але SSD перетворив його на цілком пристойну машину.

Так що сенс є в будь-якому випадку, значна кількість потужностей комп'ютера просто впирається в низьку швидкість HDD

Опубліковано

Думав вже списувати свого "старичка" Lenovo G555, але SSD перетворив його на цілком пристойну машину.

Так що сенс є в будь-якому випадку, значна кількість потужностей комп'ютера просто впирається в низьку швидкість HDD

також недавно приносили ноут, далеко не саму нову модель

вразило на скільки шустро на ньому працювала 7-ка

як виявилось, причина тому SSD

Опубліковано

Правда при SSD+HDD батарея буде худшати швидше. Я поставив SSD в штатне місце, а при необхідності великого об'єму резервних данних використовую карман із знятим HDD

Опубліковано

Правда при SSD+HDD батарея буде худшати швидше. Я поставив SSD в штатне місце, а при необхідності великого об'єму резервних данних використовую карман із знятим HDD

я свого вінта привчив до павербанка шоб незаймав лишній порт usb

ssd - сила, поки теж зуб точу в ту сторону

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...