Перейти до змісту

російський літак прпав? в Єгипті

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хотілось би, щоб політику і філософію обговорювали у відповідних розділах.

Ось доречі Українська розробка для порятунку пасажірів літака:

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чем вы тогда лучше ватных идиотов? Если всех русских теперь считаете врагами и злорадствуете над смертью ни в чем не повинных гражданских людей (среди которых дети). Давайте будем оставаться людьми, а не будем становиться озлобленными животными.

Не ми на них напали і не ми у них території віджимали. Різницю відчуваєш? Вони чогось не залишились людьми, а стали "озлобленными животными". За що їх 89% любити? Що ці підараси нам за останні 100 доброго зробили? А за 300? Нічого.

Кто они???Какой то собирательный образ, обычный, среднестатистический житель как Украины, так и России, живет себе своими бытовыми проблемами и о них думает, а не о том, как изничтожить другую нацию...скорее гдя взять на кусок хлеба с маслом...и в самолете из Египта таких, скорее всего было большинство. А если кто то от недалекого ума, посмеивался над войной в Украине, то их можно только пожалетья ж говорю, недалекий ум и окружающее их малоумие...Но радоваться гибели таких людей, это только опускаться до такого же уровня, который осуждаете.

Опубліковано

Чем вы тогда лучше ватных идиотов? Если всех русских теперь считаете врагами и злорадствуете над смертью ни в чем не повинных гражданских людей (среди которых дети). Давайте будем оставаться людьми, и не будем становиться озлобленными животными.

Ох ці ваші пацифістські штучки... років 2 я теж би так сказав...

Чим ми кращі? Ми інші. Просто намагаємось вижити в цьому світі, а різноманніття думок, вона присутня кожній людині.

Злоба кажете? - ні просто пам"ять, бо коли з діяльності чи бездіяння тих "інших" (типу тих які загинули в тому літаку) ми починаючи 1,5 року назад і по сей день були змушені втрачати наших побратимів і сестер, то знаєте їх смерті зараз виглядають як просто статистика, не шкода, не радісно...

Ми не тварини, бо тварини статистику не ведуть...

Опубліковано

Обнародован список жертв разбившегося в Египте российского самолета

В распоряжении «Комсомолки» оказался предварительный список жертв авиакатастрофы российского самолета в Египте. Лайнер летел из популярного египетского курорта Шарм-Эш-Шейха в Санкт-Петербург и пропал с экранов радаров в субботу утром.

Список экипажа:

1. Валерий Немов, капитан

2. Сергей Трухачев, второй пилот

3. Валенитна Марцевич, стюардесса

4. Андрей Беломестнов, стюард

5. Ирина Олару, стюардесса

6. Станислав Свиридов, стюард

7. Алексей Филимонов, стюард

СПИСОК ПАССАЖИРОВ:

· М. Акимов

· А. Алексадров

· А. Алексеев

· А. Амосов

· М. Аникеева

· В. Анисимов

· П. Баглаев

· Н. Башкова

· А. Багданов

· Г. Беспалова

· Д. Богданов

· Богданова А.

· Богданова В.

· Булеева Ю.

· Т.Федорова

· А.Гайдамак

· Е.Гайдамак

· Е.Галанова

· А.Гавриков

· Ю.Герасина

· В.Герасина

· Д.Гирин

· Д.Глидаев

· В.Голенков

· Д.Голенкова

· В.Голенкова

· Н.Голубева

· Л.Гомечко

· А.Горбатенко

· Л.Гордин

· А. Буткевич

· А. Чернова

· Н. Данилова

· Т. Дементич

· А. Добрица

· Р. Добрица

· Е. Домашняя

· Е. Дудченко

· С. Дудочкина

· А. Дунаев

· Н. Дунаева

· В. Душечкина

· Е. Евграфова

· М. Федорков

· Ф. Федоров

· Е. Федорова

· Т. Чечкина

· Д. Григорьева

· Е. Григорьева

· Н. Григорьева

· А. Громов

· Д. Громова

· Т. Громова

· Д. Яцкова

· Е. Явсин

· Е. Явсина

· А. Илларионов

· Е. Йоргенс

· И. Ищенко

· Г. Иванчук

· И. Иванова

· М. Ивлева

· М. Ивлева

· Е. Калинина

· О. Калинина

· В. Кантсерова

· Л. Казак

· Л. Харитонов

· А. Харитонова

· О. Харитованова

· Д. Хмелевский

· Е. Хусаинова

· Л. Ким

· О. Кириллова

· А. Киселев

· А. Лочков

· С. Лочкова

· А. Кочкин

· А. Кондрашков

· О. Павлова

· Н. Пяточенко

· И. Пикалева

· А. Пилип

· М. Подлевских

· Н. Пономарева

· Е. Пряников

· С. Прусакова

· Е. Пухкаева

· Р. Пулянов

· А. Радлевич

· А. Радлевич

· Е. Родина

· Н. Ростенко

· В. Сачук

· Н. Сагдатуллина

· А. Саяпин

· Н. Саяпина

· И. Сакерин

· В. Сакерина

· Д. Салахбеков

· Д. Салахбекова

· П. Савелев

· А. Семаков

· О. Семакова

· А. Семенов

· Р. Серадзински

· А. Сергеев

· Г. Сергеев

· Е. Сергеева

· С. Сергеева

· В. Севрюкова

· Н.Лаишева

· В.Лапшина

· Н.Лущенко

· А.Максимов

· М.Максимова

· Ю.Масленникова

· Е.Мельникова

· В.Михайлюкова

· И.Михайлов

· Т.Миллер

· Л.Мнацаканов

· А.Моисеева

· Т.Мокиевская

· В.Мовчанов

· Л.Мовчанова

· А.Мозгина

· Л.Мозгина

· Е.Мурашова

· Н.Даниленко

· М.Найок

· Е.Николаева

· К.Огородова

· И.Орлеанская

· Д.Орлеанский

· И.Осипов

· З.Осипов

· Н.Осипова

· А.Пахарь

· А.Панина

· Т.Панина

· И.Павлова

· И. Шарова

· Ю. Шеин

· А. Шеина

· О. Шеина

· Е. Шихина

· Д. Шиллер

· М. Шишкина

· Е. Шульгинов

· К. Шульгинов

· О. Шульгина

· Н. Шурко

· М. Симанова

· В. Скородумов

· Л. Скородумова

· Ю. Смирнов

· И. Смирнова

· В. Смирнова

· Т. Смоленкова

· И. Соколова

· Е. Сологубова

· Т. Соболева

· А. Статская

· А. Тарасов

· Л. Тарасова

· Г. Терехина

· А. Тихомиров

· А. Тихомирова

· А. Тимошенко

· А. Тишинская

· Е. Томина

· К. Усатов

В российском посольстве в Египте сообщили, что на борту пропавшего российского самолета, находились только граждане России. Всего - 217 пассажиров и семь членов экипажа.

Выясняют обстоятельства произошедшего и в российском МИДе. Представитель ведомства Мария Захарова сообщила, что как только дипломаты получат какие-либо данные, их тут же предоставят СМИ.

МЧС открыло горячую линию для родственников пассажиров разбившегося в Египте самолета: 8–800–100–20–01, 8 (812) 299–99–99.

Опубліковано

Чем вы тогда лучше ватных идиотов? Если всех русских теперь считаете врагами и злорадствуете над смертью ни в чем

де ти прочитав в написаному мною "злорадство"

Опубліковано

карма! 10000% карма.

Тому як 99% росіян бажають смерті українцям.

повернулося.

Давайте все ж ми не будимо такими ідіотами як вони, Бог їм суддя.
Опубліковано

Чем вы тогда лучше ватных идиотов? Если всех русских теперь считаете врагами и злорадствуете над смертью ни в чем

де ти прочитав в написаному мною "злорадство"

Він наперед це написав! Бо в акурат ми в цій темі якраз і залишилися ще людьми. :)

Опубліковано

А кудою збирався летіти цей літак? Читав, що ніби над Україною. Тоді теоретично він міг розбитись в нашому повітряному просторі. Якби це сталось, про наслідки годі писати. Думаю ви самі здогодаєтесь.

П.С. Пробуджую модера для редагування даної теми і блокування срачу.

Опубліковано

Кто они???Какой то собирательный образ, обычный, среднестатистический житель как Украины, так и России, живет себе своими бытовыми проблемами и о них думает, а не о том, как изничтожить другую нацию...скорее гдя взять на кусок хлеба с маслом...и в самолете из Египта таких, скорее всего было большинство. А если кто то от недалекого ума, посмеивался над войной в Украине, то их можно только пожалетья ж говорю, недалекий ум и окружающее их малоумие...Но радоваться гибели таких людей, это только опускаться до такого же уровня, который осуждаете.

я коли думаю де взяти кусок хліба з маслом, то в Єгипет не літаю.

а якщо й маю лишні пару гривань, то даю їх на допомогу бійцям і не тільки... а знаєш чому я допомагаю бійцям? чи підсказати?

Опубліковано

а якщо й маю лишні пару гривань, то даю їх на допомогу бійцям і не тільки... а знаєш чому я допомагаю бійцям? чи підсказати?

бо президент і уряд,яких ви вибрали, не можуть навести ладу ні в одній сфері

хоча ні,пробачте, вони і в цей час вміють себе збагачувати

більше нічого

тому й допомагаєте бійцям

Опубліковано

більше нічого

Помиляєшся! Ми всі вибирали... І це не важливо голосували ви, я, він за нього чи ні. ;)

Опубліковано

Я все більше починаю підтримувати заборону польотів російських літаків над Україною. От розвалиться в небі літак якоїсь російскої Колимагаавіа і такий інформаційний штор проти України почнеться, що наслідків мало не покажеться.

Опубліковано

більше нічого

допомагаю тому, що якесь уйло напало на мою країну, а жителі країни уйла їдуть в мою країну воювати

Опубліковано

НАРОД! ВАМ МАЛО ПОЛІТИКИ В ІНШИХ ТЕМАХ?!

Що ти маєш на увазі? :_09:

блин, и тут срач устроили

кто рад, кому пох, для кого трагедия. пускай каждый при своем останется, смысл ругаться?

Опубліковано

НАРОД! ВАМ МАЛО ПОЛІТИКИ В ІНШИХ ТЕМАХ?!

Що ти маєш на увазі? :_09:

блин, и тут срач устроили

кто рад, кому пох, для кого трагедия. пускай каждый при своем останется, смысл ругаться?

І як це стосується нашої дискусії?

Тобто якщо не пускаєш соплі в цій темі то автоматично ображаєш інших? :blink:

Опубліковано

Пилот рейса 9268 пытался дотянуть до аэропорта эль-Ариша. Перед этим он сообщил о технических неполадках. Технические проблемы , по предварительным итогам совещания и стали причиной падения лайнера. Версия с терактом и обстрелом самолета ракетами почти исключена . Поисково-спасательные команды, в том числе 45 машин скорой помощи достигли места крушения. Ведется поиск речевых и параметрических самописцев. Тела погибших будут доставлены в Каир. Россия высылает свои поисково-спасательные бригады самолетами МЧС.

Опубліковано

Звичайно прикро, що загинули невинні люди і зловтішатись не можна з того. Тим більше загинули діти. Але я на цю катастрофу дивлюсь через призму подій в Україні. МН17 був збитий, і тепер, на мою думку, піде розгін через рашаЗМІ та їхніх посіпак, що "ета катастрофа нє спроста". І опа - рашка жертва тероризму. Це все в дусі рашки. Аналогії будуть з МН17 і зроблять з себе жертву тероризму, не для світу, а для власного вжитку. Чекаємо на подібне.

І щодо карми. Ви гадаєте, що тіко ми одні згадуємо карму? Я пройшовся по європейським сайтам і там аналогічний "срач": поляки згадують ТУ під Смоленськом, голландці - МН17. Кацапи отримали т.зв. фідбек - ніхто їм не винен. Бо путлер - це породження їхнього суспільства.

Опубліковано

Звичайно прикро, що загинули невинні люди і зловтішатись не можна з того. Тим більше загинули діти. Але я на цю катастрофу дивлюсь через призму подій в Україні. МН17 був збитий, і тепер, на мою думку, піде розгін через рашаЗМІ та їхніх посіпак, що "ета катастрофа нє спроста". І опа - рашка жертва тероризму. Це все в дусі рашки. Аналогії будуть з МН17 і зроблять з себе жертву тероризму, не для світу, а для власного вжитку. Чекаємо на подібне.

І щодо карми. Ви гадаєте, що тіко ми одні згадуємо карму? Я пройшовся по європейським сайтам і там аналогічний "срач": поляки згадують ТУ під Смоленськом, голландці - МН17. Кацапи отримали т.зв. фідбек - ніхто їм не винен. Бо путлер - це породження їхнього суспільства.

Тобто якби не путлєр то і цей літак не спав би?
Опубліковано

Тобто якби не путлєр то і цей літак не спав би?

Я так розумію, це було слово "впав"? Якщо виходити з того, що це слово "впав". то рекомендую прочитати ще раз мій допис більш уважно. ))))
Опубліковано

[ Тобто якби не путлєр то і цей літак не спав би?

може й так, не впав би. а знаєш чому? тому, щоб країна б тратила гроші не на війни, а на розвиток. літаки б вчасно ремонтувались, а не падали через технічні причини

Опубліковано

[ Тобто якби не путлєр то і цей літак не спав би?

може й так, не впав би. а знаєш чому? тому, щоб країна б тратила гроші не на війни, а на розвиток. літаки б вчасно ремонтувались, а не падали через технічні причини

москалі зараз гадають що їх літак збили, українці думають що літак впав із-за путіна... Скажу вам що все набато простіше
Опубліковано

Три украинца были на борту упавшего A321

31 октября 2015, 14:34

В соцсетях нашли несколько человек из Украины, которые летели из Египта.

Три украинца погибли в катастрофе самолета "Когалымавиа", который упал сегодня в Египте.

Об этом пишет Reuters со ссылкой на заявление правительства Египта. 214 остальных пассажиров были русскими.

Двое из них - это Кирилл Усатов и Ирина Усатова. Судя по их аккаунтам в соцсетях, они из Северодонецка. Еще одна украинка, судя по всему, - Лилия Мовчанова, родом из Сокирян (Черновицкая область). Кроме того, в списке есть Владимир Сачук, чье имя написано указано как Volodymyr Sachuk.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...