Перейти до змісту

Зимова прогулянка

Dr.Martenz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вчора небезізвестний нам всім Андрюха скористався таким файним деньком і зганяв до Рівного і назад

от попросив трохи статистики викласти

сер. швидкість туди - 32,5

сер.швидкість назад - 22 (вітер в харю то вам не хухри мухри)

заг. сер. швидкість - 27,5

пройдений шлях - 145

затрачений час - 5:16

максималка 54,2

це вам така затравочка, мол вот куди треба рости

Опубліковано

А как с гипогликемией? Жрать когда захотелось? И как очучения по приезде?

145 км это вам не 400.

Опубліковано

нафіг питаеш як в Андрюхи зі здоровьям, лось однако

а за наші 400 км не переживай, на горбу повезу еслі шо ;-), а лекс веліка, він вміє

будемо їхати і по дорозі хрумати сало, мля

ЗІ. те це скоріше інфа для тих хто зимою дома відсижуеться, треба ж працювати над собою

Опубліковано

Прикольно з КМД вийшло...

Він виходить, а вела нема... B)

Купляйте легкі вели їх легше на собі таскати... :)

А на рахунок покатушки на 400 км теж думаю що реально........

Треба тільки форму нормально набрати, і зібрати все-таки шосера.... :)

З.І. Я після того, як поміняю свої тракторні кільграмові покришки на флайвеї буде пісня.....

бо на шв більше 45 крутити стає тяжкувато.......

Опубліковано

меня? на горбу???

да у меня прынцыпы в тыщу раз круче глюкозы в мышцах оседають!

И помницца мне хто-то со львова ехамши так жрать захотел, шо привез цельный рюкзак этой самой жрачки B)

Опубліковано

так вопрос в том, шта 130-150-200км. (а некоторые на велопробеге и 280 вместе с шоссерами!) проезжал из нас практически каждый, а некоторые - в одиночку и не один раз.

Шо я хочу подчеркнуть: 300км проехать в пять раз труднее, чем 200, а 400 - в пять раз труднее, чем 300 (речь идет об однодневной поездке).

а 500 км/сутки - так это надо на шоссерах и после многодневных предварительных скаток!(не дай бог лось рванет не в тему или кто-то отстанет на подъеме - график сбит - пиши-пропало!)

И восстанавливаться после такой поездки организму надо - "неделю, не меньфе!" (с) Кролег - Медведу.

Некоторые КМС по велоспорту щитают, что и 400 км/день - анриал <_< будем их в этом разубеждать!

ЗЫ надо с Вовкой поспорить на шото канкретное! Точна!

Опубліковано

ну якшо 500 то вже нада цілу сутку наверно лупашити безсну))) середня допустім 25 то нада 20 годин! і ше плюс пожрати і поспати, ну лано 2 часа поспав 2 пожрав! лано поспав подорозі поїв тоже ))) ну впринципі реально ;)

я вот думаю цього року попробую за 3 дня 1000 проїхати! побачим шо з того получиться <_<

Опубліковано

фатить трандіти, їхати тре

я вон вже подумую назад тож своїм ходом, але буде видно по обставинах, от чогось є в мене така впевненість шо зможу

Опубліковано

Шо я вам скажу дєвачкі....... :)

Для такого ривка треба скататись групою, набрати форму і не втрачаючи швидкості навчитися грамотно їхати в групі (зміни, відстань, дистанція).

І їхати мають фізично підготовлені люди. Бо якщо внатурі хтось здохне на половині маршруту то потягне за собою всіх..... не залишати ж його напризволяще. Техніка повинна бути у відмінному стані і бажано їхати або в штиль, або щоб, все-таки вітер був в спину..... Бо в харю ну нафіг або щоб хоч перша половина шляху щоб вітер був в харю..... але всерівн заї....бе :D .

Опубліковано
если назад 2 дня и по грунтам - нима базара!

+1

до речі дуже непоганий варіант, думаю не один +1 буде :)

так шо починай вибирати грунти помякше

Опубліковано

Много трепетися, братцы. Канешна гатовица. Канешна техника. Канешна дисыплина. Шо там ищо?

Как будем гатовы, так и паедем. Куда даедем, туда даедем. Хто нам тут, нафих, дохтор? И дирехтура нет. Времени нам на подготовку, - а пока не подготовимся.

ЗЫ: Шо толку, шо ты, Лекс, на шосер сядешь, ведь группой едем, а там народец на байках будет, а ты их и на швальбах делаешь. Панты

Зы: Звыняйте, чуть шо

Опубліковано
300км проехать в пять раз труднее, чем 200, а 400 - в пять раз труднее, чем 300 (речь идет об однодневной поездке).

Труднее, потому что нуднее. :(

Пропадает кайф, надо просто маслать. ..

А это - и терпение. и труд (кароче поездочка для мазохистов) :(

Подготовочка - вперед: с марта хоть раз в месяц группой на 200км ( и што самое страшное-без шашлыков в обед, атоко по приезду)!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...