Перейти до змісту

Допоможіть. Запортився зовнішній жорсткий диск. Як вийняти інформацію?

Рекомендовані повідомлення

Сказати, що я розстроїлась-це нічого не сказати. Я в розпачі. Отже, вчора копіювала декілька фоток на зовнішній жорсткий диск, всі не скопіювались вискочила помилка, і все. Комп диск бачить, але пише, що треба форматувати. Як вийняти інформацію з диска. А це десь 500 Гігів, 8 років життя і праці /фотки, відео, програмки, документи/. Потрібна порада або толкова людина, яка вміє це робити. Щось схоже було пару років назад з СД флешкою, то форматували її, а потім різними програмками витягували фотки, але відео так і не відновили /казали що запортився загрузочний файл/. Це були фотки за пару місяців, а тут 8 років. Скільки може коштувати послуга відновлення інформації?

І друге питання по мікроСД флешці. Є на ній інфо, ЇЇ стираєш. Форматуєш флешку. Пише, що віндовс не може її відформатувати, і всі ці файлики знов з'являються. Що це може бути, і що з ним робити? Телефон флешку не бачить, а комп не може форматнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перше, самій нічого не робити, бо може бути ще гірше

Друге, занести в сервісний центр, або дочекатись поки хтось з них не запропонує свої послуги тут

наприклад, sashapetrash

інфо

п.с. надіятись, що з вінтом не все погано, проблема з електронікою кишені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніться до користувача Asmix

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://itcenter-remont.lviv.ua/vidnovlennya-danih/

Щось таке знайшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://itcenter-remo...ovlennya-danih/

Щось таке знайшла.

тіки то у Львові))

навряд чи вони запропонують щось більше, ніж зроблять у Луцьку, хіба що у них є лабораторія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в біосі вінт видно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все легко робиться. Програма R-Studio і Google в допомогу. Або пишіть в приват, розкажу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зверніться до http://board.lutsk.ua/user/9925-alexbeeline/

людина займається ремонтом жорстких дисків та відновлення інфи з них, по Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в біосі вінт видно?

ми читати не вміємо?

Запортився зовнішній жорсткий диск

Комп диск бачить

Що це може бути, і що з ним робити?

вище казали - R-Studio, але якщо поняття не маєте, що робити - то варот звернутися до когось. І ще - потрібно ще один вінт, куди то все скинути.

МОжете завтра десь винести - гляну. Якщо не вдасться, то лише кілька людей, Asmix, наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорі, дійсно не дочитав. тоді в мене ще питання: ви написали, що його комп бачить, тоді якщо подивитися властивості, що показується? розмір 0 байт? файлова система raw?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

файлова система raw?

Що ти від жіночки хочеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віддала Asmix , поки не дзвонив. Віддала ще один вінт, куди то все скинути. Показується розмір 0 байт. Файлова система - не пам'ятаю, що пише.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

wШукав скрізь. І Луцьк, і Львів, і Харків, Одеса. Знайшов єдиний у Києві Redser Service (в скайпі). Відправляв і із заклиненим шпінделем та спаляною платою, паданих з висоти. Інфа відновлена в усіх. Однак дорого. Більше 500 Гб та якщо шпіндель крутить то в районі 700 грн. Був геть "труп" 2400грн., але усі світлини збереглися (близнятка, яким по 17-ть років, усе їхне). Перевіряли знайдену інфу по TeamViewer.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукав скрізь. І Луцьк, і Львів, і Харків, Одеса. Знайшов єдиний у Києві Redser Service (в скайпі)

шукав ЩО? Саме Redser Service? Бо якщо шукав взагалі тих, хто займається відновленням інфи з вбитих вінтів (займається по-серйозному, маю на увазі), то погано шукав.

Ось, Львів "Lviv Data Recovery"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На початку 2014р. шукав цю послугу. Знайшов де вказав. Якщо є фахівці у Луцьку, що це роблять - прекрасно. Дай інформацію для зв'язку щодо майбутніх потреб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-й юзер - AlexBeeline уже згадувався на початку теми.

2-й юзер - згадувався теж - Asmix

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую. Звернуся при нагоді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказати, що я розстроїлась-це нічого не сказати. Я в розпачі. Отже, вчора копіювала декілька фоток на зовнішній жорсткий диск, всі не скопіювались вискочила помилка, і все. Комп диск бачить, але пише, що треба форматувати. Як вийняти інформацію з диска. А це десь 500 Гігів, 8 років життя і праці /фотки, відео, програмки, документи/. Потрібна порада або толкова людина, яка вміє це робити. Щось схоже було пару років назад з СД флешкою, то форматували її, а потім різними програмками витягували фотки, але відео так і не відновили /казали що запортився загрузочний файл/. Це були фотки за пару місяців, а тут 8 років. Скільки може коштувати послуга відновлення інформації?

І друге питання по мікроСД флешці. Є на ній інфо, ЇЇ стираєш. Форматуєш флешку. Пише, що віндовс не може її відформатувати, і всі ці файлики знов з'являються. Що це може бути, і що з ним робити? Телефон флешку не бачить, а комп не може форматнути.

Займався цим на професіональному рівні. Маю купу обладнання для відновлення. НІЧОГО ФОРМАТУВАТИ НЕ ПОТРІБНО!!! Після такої операції відновити іще тяжче, бо Ви зітрете файлову систему, яку можна іще виправити і прочитати, а після форматування - пошук тільки по сигнатурах, що є довше і не гарантує відновленню всього. Якщо актуально - звертайтесь!

Мій тел:

ba2701408dae.pngbe827f654e7e.pnge0abaa135e66.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-й юзер - AlexBeeline уже згадувався на початку теми. 2-й юзер - згадувався теж - Asmix

на скільки я розумію, вони "ремонтують" лише програмно? (певно, РС-3000 юзають...) Тобто, "чистої кімнати" вони не мають і за "механіку" не беруться?

Займався цим на професіональному рівні. Маю купу обладнання для відновлення.

а в тебе? Є "чиста кімната"? Коли пошкоджена механіка (механізм головок), робиш? (маю на увазі діставання інфи)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на скільки я розумію, вони "ремонтують" лише програмно? (певно, РС-3000 юзають...) Тобто, "чистої кімнати" вони не мають і за "механіку" не беруться?

НІ.

"Чистої кімнати" я не бачив. Може десь не там де офіс. Потрібно в нього перепитувати.

Стосовно справжнього відновлення із пересаджуванням "блінів" на інші вінти, то цим займається і уже давно фірма в Києві - Епос. Уже хз скільки років.

Мала би першою спливти в темі. Правда, як і Будь-яке відновлення інфи - дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в тебе? Є "чиста кімната"? Коли пошкоджена механіка (механізм головок), робиш? (маю на увазі діставання інфи)
"Чистої кімнати" не маю. Вона в 90% і не потрібна, бо не завжди проблема діагностована, як поломка механіки такою і є. Не рідко виходило підняти таку механіку, хоча б тимчасово. Але, якщо дійсно серйозна проблема з механікою, то я, нажаль, нічим не допоможу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім небайдужим, хто відгукнувся. Контакти позаписую, про всяк випадок. Інформація вся відновлена. Дякую Asmix . Диск працює. Вже туди дещо покопіювала. Але вже всю інформацію буду зберігати на двох носіях. При теперішній кількості цифрової інформації, дана тема може ще комусь буде у пригоді.

А на рахунок мікро СД- то їй хана, якраз був рік гарантії, і вона впритик зламалась. Тобто раджу купляти з гаранттією 60 місяців, так надійніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...