Перейти до змісту

Куплю проц і відеокарту під мать на 754 сокеті

Гість

Рекомендовані повідомлення

Зараз материнка з інтегрованою відеокартою і процом Sempron 3000+.

Хочу хоч трохи покращити проц і поставити відяху, не міняючи материнку.

Хто що запропонує?

модель материнки: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_asrock/ASRock-K8NF4G-SATA2-RTL-Socket754-GeForce-6100-PCI-E-plus-SVGA-plus-LAN-SATA-RAID-MicroATX-2DDR-PC-3200_43342.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я запропоную: не страдайте х..нею, нічого доброго з цього не вийде. Найкращий спосіб: продати цей комплект і купити на новішому сокеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб ти туди не ставив вже нічого не покращиться :) мож поставити 2 гб оперативки. процесор... ну ніби Athlon 64 3700+ стане! відеокарту хоч GTX460 втули. Але толку??? міняй все. а цей "старік" нехай вже доживає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відеокарту можеш поставити якусь типу (аби потягнув БЖ) навіть GTX550Ti (GTX460) :) Буде ще той самольот! Але потрібно додаткове живлення 6пін.

Або щось типу 9600GT (із простішого). Або GTS450 на DDR3, вона не потребує додаткового живлення.

Процесори шукай із цього списку

HkrSO.png

Але, як вірно помітили попередні дописувачі - це не дасть бажаного ефекту.

1) 2Гб озу - це потолок для мамки. Сучасні браузери вміють зжерти половину!

2) Вкладати гроші в сумнівний приріст - моветон.

3) Варто вкласти уже в щось сучасне, хай не саме потужне (на перших парах) - а потім додавати.

Як приклад. (ПРиклад стосується ось цього:)

процессор intel pentium g 2020, box

материнская плата asrock b75m-gl

память 2gb ddr3 1600 mhz ( новая )

цена 2750 грн

Бо все, що там нижче - не варте теж. тому що за такі гроші можна взяти готовий комп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та знаю, я знаю.....)) Вже знайшов залізо, щоб перезібрати все на 775 сокет. Але збираю не для себе за свої гроші, тому вирішив, попитати що є в людей, щоб вкластися в меншу суму) Комп потрібен тільки для кіно і інтернету. Вже поставив 2 гб оперативки.

Дякую всім, хто відписав!!!

Питання на сільки відстоків покращить потужність Атлон 64 3700+ разом з GTS450? я так подивився, що це за гривень 800 можна придбати, якщо знайти?(Перепрошую за оффтоп, але як отримати два одобрених повідомлення, щоб зняти ліміт?)

...............................................................................................................................

Поки що питання з наявністю запчастин до 754 сокету актуальне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комп потрібен тільки для кіно і інтернету.

Для інету потрібен проц. А для кіно в інтернеті - потужний проц. В мене на роботі є машинка, 2-потоковий пеньок на 775 сокеті. Не 2 ядерний.

ТО відео на ютубі змушений виставляти якість максимум 480р.

GTS450 - підтягне графічну частину, можна буде не складні ігри пограти, контру (плавненько) може Серіус Сем 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...