Перейти до змісту

дивна поведінка магнітоли

madkot

Рекомендовані повідомлення

друзі, маю китайську репліку магнітоли pioneer - сама по собі не погана, радіо+мр3 - це все, що мені потрібно на даний час.

але виявилась проблема - не читає всі файли, котрі записую на SD картку. таке відчуття, що читає десь 70-80 штук не більше. та й читає по дивному - перескакує з трека на трек

не можу зрозуміти логіки читання - форматував по новому (FAT32) перейменовував всі файли на англійську, але сортування та читання все одно не таке, яке має бути.

можливо хтось стикався з таким і може підсказати куди копати.

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сумніваюсь, що є пряме рішення проблеми. В китайських магнітол своє життя, ніколи нікому не рекомендував китайську магнітолу, але тому, кому все таки встановлював таку радість через невеликий проміжок часу доводилось міняти на б.у. піонер, дживік чи альп не самих свіжих років, зате проблем поменшало. Дуже часта проблема - вилітає маса на лінійниках із-за поганої пропайки, в одного радіо не ловить, в іншого динаміки можуть жити своїм життям після установки китайського чуда, ще в одного час від часу вирубається( коротше кажучи - скільки магнітол, стільки різних проблем). В одного одна проблема, в другого інша, яку я пояснити і розібратись в ній не міг. можу в чомусь помилятись, бо не є великим гуру радіоелектроніки, можливо рішення в вашому випадку і є. Чи не думали просто поміняти маг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сумніваюсь, що є пряме рішення проблеми. В китайських магнітол своє життя, ніколи нікому не рекомендував китайську магнітолу, але тому, кому все таки встановлював таку радість через невеликий проміжок часу доводилось міняти на б.у. піонер, дживік чи альп не самих свіжих років, зате проблем поменшало. Дуже часта проблема - вилітає маса на лінійниках із-за поганої пропайки, в одного радіо не ловить, в іншого динаміки можуть жити своїм життям після установки китайського чуда, ще в одного час від часу вирубається( коротше кажучи - скільки магнітол, стільки різних проблем). В одного одна проблема, в другого інша, яку я пояснити і розібратись в ній не міг. можу в чомусь помилятись, бо не є великим гуру радіоелектроніки, можливо рішення в вашому випадку і є. Чи не думали просто поміняти маг?

на даний момент міняти не хочу. працює вона непагано, окрім маленького нюансу, котрий хочу розгадати. свої 500 грн відпрацьовує на всі 95%, а куди потратити гроші на придбання оригіналу - є. тому і купував цю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аудіо в мп3 кодуются різними кодеками, ніби й розширення файла однакове, але китайськими магнітолами (й не тільки магнітолами) деякі файли ізза кодеків не читаются, які конкретно не читаются, можна визначити лише опитним шляхом й надалі старатись їх уникати, ну й скоріше за все , ті файли що не читаются, якщо є наснага, прийдется перекачувати з інших ресурсів, закодовані іншими кодеками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а 70-80 треків які читає, це послідовно записані треки, чи може читати перший, потім 40-й і т.д.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

флеху в FAT 16 і відредагуй імена треків короткими. пробуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на китайському фм-трансміттері точно така ж проблема. Читає певну кількість з кореня флешки чи з папки. Тому розкидаю музику по папках і тоді все нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо після форматування читаються і не читаються ті ж самі файли, то проблема в їх кодуванні і/або стандартах тегів. Буває шо треки з тегами ID3v1 читаються, а з ID3v2 вже не хоче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй з флешкою до 2ГБ, в клієнта схожа муйня була. З флешкою на 16ГБ глючила, а з меншою працює гут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад, в моїй магнітолі в інструкції вказано і обмеження на кількість файлів/папок і на розмір сд-карти

цілком можливо, що й у тебе якась така-сама фігня

для себе я вихід знайшов - записую музику на карту не окремими треками, а цілими альбомами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...