Grudik Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 22:12 Поділитися #1 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 22:12 Доброго дня. Як Ви ставитесь до КА "Шаг"??? Буду вдячний за Ваші відгуки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SAS Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:22 Поділитися #2 Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:22 Зустрiв знайомого. Другiй рiк вчить у академii програмування на С. Питаю, що сам написав. Каже ще нiчого - поки вчить. До чого цi дипломованi теоретики? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:42 Поділитися #3 Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:42 Для основ - годиться, але без самонавчання - нікуди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 05:26 Поділитися #4 Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 05:26 як на мене краще ці гроші вкласти наприклад в вивчення англійської.поставити собі задачу - видумати якийсь софт, і його писати, мій товариш так і вчився, зараз успішно цю програму свою продає по всьому світу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 20:23 Поділитися #5 Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 20:23 До чого цi дипломованi теоретики?по суботах вчиться? дуже мало часу... багато розказують і показують на уроках.Як Ви ставитесь до КА "Шаг"???її серйозно сприймають лише приватні фірми орієнтовані на роботу з іноземцями.в нас такого рівня непотрібно...один великий плюс те що викладачі або мають свій бізнес або працюють на реальних посадах, і завжди вчать тому що дійсно буде потрібно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 13:57 Поділитися #6 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 13:57 Grudik, ти ж ніби викладач там навіщо питаєшся ? то ж видно самому все один великий плюс те що викладачі або мають свій бізнес або працюють на реальних посадах, і завжди вчать тому що дійсно буде потрібно. Там таких аж один чи два, з них викладати/пояснити може один. Та і вчать часто зі своїми особливостями. Наприклад дивно чути щось накшталт "нєфіг робити якісно – клієнт за то не доплатить" чи "головне щоб схоже було" і т.п. Це питання вже обговорювалося в інших темах. Якщо коротко, ІМХО звичайно, то як і скрізь – є спеціальності на які можна йти і є шлак. Не вчать головного – самоосвіти. Ніде не говорять і не пишуть що, якщо хочеш стати гуру в цих нових спеціальностях то мусиш їб*шити вдома з ранку до ночі і ще часто ночами. Тому більшість студентів – люди без необхідних базових знань, які смутно уявляють чьо робити з тими навичками які там насиплять. Вони чекають що за бабло з них зроблять крутого спеціаліста і відразу по закінченню можна просити круту ЗП стикався... смішно Варто йти на адміна та програміста, якщо маєш базовий навик, а краще досвід відповідної роботи. Хороші викладачі і добре знають предмет. Не варто йти на дизайнера і на веб-розробника. Перших банально немає кому вчити, лише зкалічать "природнє відчуття прекрасного". Другі платять за самоосвіту більшу частину курсу, хто зі знаннями прийшов то трохи підтягнувся, а хто стартував "з нуля" – на тому рівні і лишився. Філія нова і маю підозру що все наладиться. Правда для цього треба трохи перетрусити штат і найняти людей, які вміють і знають, а не просто хочуть викладати. Бо поки що для мене дивно виглядає якесь там трирівневе тестування викладачів при прийомі на роботу якщо воно дає такі результати як зараз. P.S.: надіюся що виправляться бо треба ж десь спеціалістів вирощувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:31 Поділитися #7 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:31 Ну і ще одне ІМХО Альтернативи ШАГу наразі в Луцьку немає. А, враховуючи, яка тьотя в них зараз займається маркетингом і просуванням – то і не буде. Ну хіба що неповоротке керівництво зарубає всі починання "на корню". Жіночка провела нам таку презентацію, що я сам ледь не повірив в крутість школи... шкода що висновки підкріплені досвідом вже були зформовані. Але... я повірив що зміни на краще обов’язково будуть може навіть наша компанія до того трішки докладе зусиль Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ToxaViking Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:38 Поділитися #8 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:38 її серйозно сприймають лише приватні фірми орієнтовані на роботу з іноземцями.Нетак їздив по співбесідам у Львів, так от у великих компаніях в сфері ІТ не сприймають Шаг як досягнення. Після Шагу можутьвзяти хіба у невеличку конторку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:42 Поділитися #9 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:42 у великих компаніях вчать своїх спеціалістів, мають ранги, екзамени і т.д. Але НЕ З НУЛЯ вчать ШАГ дозволить добре розвинути базу і претендувати на посаду junior’а Я б не розглядав ШАГ як заміну ВУЗа, але ця школа є хорошим доповненням до вищої освіти саме через вузьку спеціалізацію її серйозно сприймають лише приватні фірми орієнтовані на роботу з іноземцями. в нас такого рівня непотрібно... надіюся то був сарказм то його бажано виділяти якось шоби люди потім не матюкалися Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:03 Адміністратори Поділитися #10 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:03 Я навчаюсь в ШАГ. По своїй основній спеціалізації, адміністрування. Я практик, а у мого викладача прекрасний багаж теоретичних знань. До того ж багато методичного матеріалу. Допомагає не тупити на елементарних задачах. Для себе рахую досить корисним. Усім адмінчегам після яких я переналаштовую мережеве обладнання та переплановую мережі варто йти навчатись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:14 Поділитися #11 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:14 Якщо не має грошей чи часу на навчання в Шазі рекомендую принаймні скачати в неті їхні уроки. В свій час мені дуже допомогли. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grudik Опубліковано 20 Жовтня, 2015 в 20:04 Автор Поділитися #12 Опубліковано 20 Жовтня, 2015 в 20:04 Grudik, ти ж ніби викладач там навіщо питаєшся ? то ж видно самому все Тому й питаю, адже цікаво думки зі сторони. Бо поки що для мене дивно виглядає якесь там трирівневе тестування викладачів при прийомі на роботу якщо воно дає такі результати як зараз. P.S.: надіюся що виправляться бо треба ж десь спеціалістів вирощувати хм. а які саме результати "як зараз"??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 17:45 Поділитися #13 Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 17:45 Я ж там описував напрямки на які я б не пішов і нікому не радив би Ну дик причина саме у рівні викладачів Розписувати не буду, вам там видно має бути Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:17 Поділитися #14 Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:17 Я практик, а у мого викладача прекрасний багаж теоретичних знань. Що зайвий раз доводить - теорія і практика - речі протилежні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:43 Поділитися #15 Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:43 Записався на їхній майстер-клас по розробці програм під AndroidПодивлюсь, зроблю висновки для себе Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grudik Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 01:27 Автор Поділитися #16 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 01:27 Я практик, а у мого викладача прекрасний багаж теоретичних знань. Що зайвий раз доводить - теорія і практика - речі протилежні хм. а я навпаки практик.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:28 Поділитися #17 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:28 хм. а я навпаки практик..Як і більшість. Я це говорив до того, що кмд практик також, і вміє чимало. Але все одно пішов для себе щось вивчити теоретичне. Не факт, що нове.Якщо практик викладає теоретичний матеріал з практичної точки хору - це неймовірно круто.Це якби мільйонер ділився секретами як заробити цей мільйон.А не викладач "права" в школі, в якого ні дня юридичного стажу! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:38 Поділитися #18 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:38 Більшість адмінів - практики, теоритики це вже вторе, так специфіка роботи, й постановці задач, в нас в Україні адмін це тіпа той, хто мусить вміти все, і тих, хто їм платить гроші не валить що ти чого не шариш, значить ти тупий, якщо не можеш розібратись в чомусь швидко. В більшості за бугром, адміни спеціалізовані, якщо він знає досконало наприклад мережеве обладнання він може й не знати як настоїти АД, чи там ще щось, його задача знати як побудувати мережу, як викусити вілани і так далі... все інше робить адмін. Тому все ж таки треба починати з теорії, яку потім треба буде покласти на практику, але парадокс в тому що всім потрібна практика спочатку, а теоретиків (випускників вузів) не беруть, треба досвід і так далі. Ще в більшості адміни скліротіки тому що раз настроїв і добре що хоть записав що робив, але це врятлі, бо нема часу, от коли починає сипатись через пару років, то важко взагалі згадати що куди тикав і як настроював. Питання на засипку, хто кращий адмін, який вміє відновлювати рейд, чи той, який взагалі ніколи його не відновлював, бо в нього він ніколи не "сипався" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 15:57 Поділитися #19 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 15:57 Питання на засипку, хто кращий адмін, який вміє відновлювати рейд, чи той, який взагалі ніколи його не відновлював, бо в нього він ніколи не "сипався" З усіх адмінів кращий той який знає як відновити рейд (знає теорію), але у якого він ніколи не сипався (знає як цьому запобігти, тобто знає як застосувати теорію на практиці). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:06 Поділитися #20 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:06 З усіх адмінів кращий той який знає як відновити рейд (знає теорію), але у якого він ніколи не сипався (знає як цьому запобігти, тобто знає як застосувати теорію на практиці).кращий той у якого ще плюс до того є бекапи Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:36 Поділитися #21 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:36 до того є бекапи Які лежать на його домашній машині Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:49 Поділитися #22 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:49 кращий той у якого ще плюс до того є бекапину якщо у адміна не має бекапів - то це вже не адмін, а так, любітєль ... тут уже ніяка теорія не допоможе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetal09051980 Опубліковано 1 Квітня, 2016 в 13:32 Поділитися #23 Опубліковано 1 Квітня, 2016 в 13:32 Только основы и ничего более Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 29 Червня, 2016 в 16:47 Поділитися #24 Опубліковано 29 Червня, 2016 в 16:47 Вчися бути розумною Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 30 Червня, 2016 в 07:15 Поділитися #25 Опубліковано 30 Червня, 2016 в 07:15 14 hours ago, Ola_0987 said: Я вчуся в ШАГ на стаціонарі на дизайні. Рік майже провчилася в же працюю, розробляю поліграфію. В нас вже 3 працюють. Паралельно вчуся в ЛНТУ.....щоб йому цейВо. В шазі навчилася більше ніж в уніварі за 2,5 роки! Все по суті як на мене. Це нормально? Мене це бентежить, так як у Шазі багато випускників з ЛНТУ, Кульку та інш. Люди викидають бабло на вищу освіту, а в Шаг йдуть за програмами. Знаючи як вчать дизайнерів в ШАГу та бачачи рівень місцевої поліграфії рекомендую все ж не кидати універ. Отриманих знань не використаєте скоріше за все, але думалку натренуєте. А хочете спілкуватися зі спеціалістами та навчитися чогось актуального по ілюстрації чи графіці – ходіть в InnerSpace. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.