Перейти до змісту

Понтуватись тепер можна й Microsoftом

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Microsoft представила свой первый ноутбук

Написано Юлиана Охотник

07.10.2015 09:19

surface-book-front-back-100620178-orig.png

Компания впервые в своей истории разработала ноутбук. На рынок он выйдет под названием Surface Book.

У Surface Book 13,5-дюймовый сенсорный экран, который при желании легко снимается с клавиатуры и может быть использован как планшет. Вес новинки — чуть больше 720 грамм (с клавиатурой — 1,5 кг).

Работает ноутбук на процессорах Intel Core последних поколений, обладает выделенной видеопамятью NVidia GeForce с GDDR5. Устройство держит заряд до 12 часов. В компании утверждают, что их разработка в 2 раза быстрее MacBook Pro. Вес

Старт продаж Surface Book запланирован на 26 октября, а предзаказ будет доступен уже с 7 октября. Цена новинки составит $1499 за модель с процессором Intel Core i5 и памятью 128GB и $2699 за модель с процессором Core i7 и памятью 512GB.

Опубліковано

Як планшет, то воно завелике і заважке. Та й задороге шо ппц. В усьому іншому цікава штука.

п.с. а просто користуватись і не понтуватись уже нікак?

Опубліковано

трішки оффтоп, але дуже по темі

колись знайомий вибирав собі планшет, довго і прискіпливо... дуже довго і дууууже прискіпливо – той ще тошнотік

після декількох тижнів чи мо і місяців читання купи форумів і спеціалізованих сайтів він видав вердикт :)

"чому всі виробники, якщо хочуть показати крутість свого виробу, порівнюють його з Apple ? Це ж не прото так. Ніхто не пише що його телефон/планшет/ноут такий же крутий як Samsung чи Dell... Значиться Apple все ж крутий, раз всі це визнають"

Корочше ясно що купив він iPad в топовій конфігурації, спочатку поматюкався але тепер іди йому розкажи про щось інше.

Отак читаєш промо будь якого приладу з преміум-сегменту і обов’язково там буде реклама Apple :) Визнають, йопта

Опубліковано

я не яблофіл, але свою думку скажу. В даному випадку ноут порівнюють з макбуком оскільки яблоноути при непоганій потужності мають невелику вагу і габаритні розміри

Опубліковано
я не яблофіл, але свою думку скажу. В даному випадку ноут порівнюють з макбуком оскільки яблоноути при непоганій потужності мають невелику вагу і габаритні розміри

А ще, напевно, при випуску нової моделі новину вкидають не вентилятор роздувають на весь світ. От і порівнюють виробники з етім самим. Користуються "готовим" маркетингом ^_^

Хоча і я не розумію, нафіга чимось понтуватись? Подобається оська? Користуйся на здоров'я, тільки не пхай всім підряд під носа.

Опубліковано

По залізу, дійсно, питання відсутні, але неадекватна ціна, і незрозумілий піар, буду солідарним з yu2007, цілком просто може похоронити цю лінійку виробів.

Тим паче, що вже на ринку є не гірші і доступніші варіанти від Dell, Lenovo та інших ААА вендорів.

Опубліковано

знову спір ні про що :)

Як на мене все справа в тому що ти юзаєш, є такий софт який на мак буці не знадеш ніколи, і так далі...

Якщо купувати телефон то я б купив тільки айфон, якщо ноут на вінді, бо для роботи мені треба саме вона, і так далі

Опубліковано

Я не фанат Apple, але я б взяв за таку ціну Mac Book

Не думаю що двоядерний CoreM компенсує велику радість від 256-512гб місця та інтегрованого відео.

Не для всіх юзерів місце на носії - пріоритет, враховуючи хоча б те, що розвинуті країни покриті потужним інтернетом і проблем доступу до хмарних\nas сервісів - немає.

Опубліковано

Не думаю що двоядерний CoreM компенсує велику радість від 256-512гб місця та інтегрованого відео.

Не для всіх юзерів місце на носії - пріоритет, враховуючи хоча б те, що розвинуті країни покриті потужним інтернетом і проблем доступу до хмарних\nas сервісів - немає.

там мова йшла що 128ГБ вистачить лише для декількох віртуальних машин

якщо не програміст то непонять :)

а крім того з-під вінди нормально MacOS не завіртуалиш, так що какаха як не крути

Опубліковано

Соромітник, дик, коли з 128Гб тісно, окрім мінімалки продаватимуть ще 3 варіанти до 1Тб включно.

Питання релігії\екосистеми тут - вторинне, не одні прогери потенційні покупці сабжа.

rew, бородатий і стереотипний баян-баянище.

Опубліковано

Deemon, за такі гроші хай самі його юзають

помоєму після посту SunSeth'а можна було уже не обговорювати

як планшет з клавою – дуже дорого, як ноут – непонятно і дорого

перший же ноут і відразу іміджевий ??? треба ще на ринку троха репутацію перед тим заробити

Опубліковано

Я б помацав такий ноут. виглядає прикольно.

В компании утверждают, что их разработка в 2 раза быстрее MacBook Pro.

мені просто цікаво, як вони робили тести між різними ОС (хіба що синтетичні тести, які крім "попугаїв" нічого не показують).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...