Перейти до змісту

Шокуючий фільм про грошову систему

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Даешь камунізм? Нет банкам и деньгам. От каждого по возможностям, каждому по потребностям?

Опубліковано

Здається все правильно, логічно. У чому підвох?

у процентах які треба вернути.

якщо ви виготовили 100 цвяхів (і їх більше ніхто не виготовляє), і позичили їх під 5%, то де ваш клієнт має взяти ще 5шт.?

правильно, прийти до вас щоб ви їх виготовили, знову ж таки під %. і т.д. по наростаючій

Опубліковано

Подвох в следующем: кремлевские власти такими фильмами промивают людям мозги. В фильме речь про МВФ и доллар. Устроили над доларом суд, в котором прокурор есть, но нет адвоката. Этот фильм показывает людям не полную картину...

Опубліковано

Подвох в следующем: кремлевские власти такими фильмами промивают людям мозги. В фильме речь про МВФ и доллар. Устроили над доларом суд, в котором прокурор есть, но нет адвоката. Этот фильм показывает людям не полную картину...

Ви фільм хоч дивились?

Чи ви не глядач, ви дописувач :0162:

0dfzyKG.png

http://youtu.be/dYvfWcuA_kE?t=36m30s

Опубліковано

скажем так:

банк має 1 золоту монету!

дає першій людині в борг, вона тратить і монета знов в банку,

монета є борг є проте її можна далі давати в борг тим самим робити залежними людей,

короч по простому введем в обіг "сало"

шоб шось купити треба сало, де його взяти?

заробити, хракнути хряка лібо виміняти на шось,

так і зараз

нема "сала" надрукували, тим самим взяли нізвідки, а якщо сала буде дохолєри то нафіга те сало давайте краще "мясо" бо його мало і воно ціниться

по простому, фільм туфта і промивання мізків, якщо маєте кума в раді то є важіль пропуску ваших ідей і проектів ні?

ну тоді лодочка в морі буде боротись із хвилями від лайнерів

завершу гумором:

-тату, туту, як ти так гроші заробляєш в банку, ти ж їх лише береш і віддаєш?

-поясню на салі, от взяв я кусень сала а потім я його віддав, але руки то залишились в салі :)

p.s шось я аж занадто завернув

p.p.s да як раз сальцем балуююсь ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...