Перейти до змісту

Для чого стороння людина крадькома фотографує моє авто?

Venom

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні дружина помітила, що невідомий чоловік крадькома зфотографував наше авто зі всіх сторін та втік. Зрозуміло було б, якби машина стояла з порушенням ПДР, так ні - спокійно собі припаркована в дворі багатоквартирок.

Які в кого роздуми навіює дана ситуація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні дружина помітила, що невідомий чоловік крадькома зфотографував наше авто зі всіх сторін та втік. Зрозуміло було б, якби машина стояла з порушенням ПДР, так ні - спокійно собі припаркована в дворі багатоквартирок.

Які в кого роздуми навіює дана ситуація?

можливо він думає, що вона стоїть із порушенням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мамі показати яку собі хоче=)

Може девайси прикольні на ній є? Може диски сподобались? Втік це побіг? Може квест якийсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дороге авто?

Стареньке 98 р.в.

розводняк на авторіа готує )

Тобто можу з часом знайти його там?

Мамі показати яку собі хоче=)

Може девайси прикольні на ній є? Може диски сподобались? Втік це побіг? Може квест якийсь?

Девайсів немає, класичне авто навіть без наклейок. Диски - стандартні литі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можете знайти дуже вірогідно , за дуже заниженою ціною . Розрахунок шахрая на завдаток .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Донора на свое авто шукае

Тобто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та куча варіантів. Може колір сподобався, покаже маляру який собі хоче, може щось на авто цікаве, тюнінг, ідею перемальовує, можливо має таке ж авто і виставить ці фото на продажу, для заманювання клієнтів, а може то просто його хоббі, колекціонувати фото авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Донора на свое авто шукае

Тобто?

Тобто, має таке саме авто, треба запчастини, може вкрасти.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та куча варіантів. Може колір сподобався, покаже маляру який собі хоче, може щось на авто цікаве, тюнінг, ідею перемальовує, можливо має таке ж авто і виставить ці фото на продажу, для заманювання клієнтів, а може то просто його хоббі, колекціонувати фото авто

Або просто дівєрсант ху..в)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все це шахрай, який виставить на продажу авто, щоб наколядувати собі завдатків. Таких зараз розвелось дуже багато, це як автомобілів стосується так і інших товарів (меблі, техніка і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я фотографую,але й то не крадькома авто що мені подобаються ,але в мене такого немає

Якийсь класний Ягуар . Чи Бентлі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки таких авто вже сфотографовано, що ніхто і нічого не помітив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може якась історія була у нього з подібним авто. Можливо угнали чи підрізали когось, Ось він сфоткав показати чи те авто. Варіантів тисяча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був схожий випадок! Продавав авто на авторинку! в інтернет не закидав! Коли вирішив кинути авто в інет! спочатку промоніторив сайти і на авторіа виявив що якесь пуйло з Рівного виставив мого буса +1000 з лишнім баксів! Коли мій друг набрав його то він підтвердив що продається дане авто і воно знаходиться в Луцьку! саме цікаво що собисто мені ніхто не телефонував та не домовлявся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так найшов би собі клієнта, купив би у тебе, а йому продав би дорожче.

Так само агенства з нерухомості відразу розміщують у себе всі нові обяви з продажу , без згоди власника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Змініть на деякий час місце стоянки авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна навести мільон припущень, але насторожує одне:

...та втік.

тобто, як би фото робилось для доброї справи, навряд чи знадобилось тікати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...