Перейти до змісту

Порадьте мультиварку

Рекомендовані повідомлення

Вирішив придбати мультиварку.Тільки,ось,постала проблема з вибором.Підкажіть,будь ласка,модель з власного досвіду. І,можливо,хтось може запропонувати гарну ціну.Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мультиварка PHILIPS HD3077/40 Нерж. сталь/белый вроді ноорм жінка не жаліється .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене можна брати будь-яку по ціні від $100. Виробник не суть важливий. Не раджу брати лише Redmond. Російська марка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що скажете за ZELMER?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене можна брати будь-яку по ціні від $100

А чому такий ціновий фактор?

Не всім потрібно 100500 програм, скороварка, хлібопічка та інші рідковживані прибамбаси.

viktor02, прості, живучі, ціна\якість - Shivaki

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене можна брати будь-яку по ціні від $100

А чому такий ціновий фактор?

Не всім потрібно 100500 програм, скороварка, хлібопічка та інші рідковживані прибамбаси.

viktor02, прості, живучі, ціна\якість - Shivaki

Ви Shivaki користуєтесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з досвіду в мультиварці найбільш корисна функція -"скороварка"(НМСД (на мою скромну думку)) -пришвидшує приготування страв майже в два рази (по рецепту"плов"- 25хв),а далі по гаманцю, з дешевших-Redmond ( Росія - Китай)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подарував дружині ротекс, трохи менше 1.5 к грн. 45 автопрограм, шефкухар ... Дружина задоволена (ну і я також)))

Правда, коли купував то перша прийшла з браком, але обміняли на іншу без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви Shivaki користуєтесь?

Так, і ще до 10 людей знаю що юзають, скарг не спостерігається.

Свою давав родичам на море, 2 тижня кормила сім"ю в харкд-корному режимі, і нічого, жива :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Philips HD 2173/03 це мультиварка-скороварка, купили 3 роки тому, після покупки, газовою плитою користуємось дуже рідко, ні разу не підвела, холодець варить біля години 40-60хв і розварює краще ніж будь коли виходило на плиті... взагалі коли постав вибір, мені дуже допомогла ось ця стаття http://favorut.com/?p=74

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З власного досвіду, якщо не потрібно функції скороварки, беріть DEX DMC-60, пристойна якість виконання, а саме головне, окрім основних програм, є приготування йогурту та режим молочної каші (при якому не збігає молоко ). В подальшому поміняв таку на DMC-65, але якість вже не та...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу брати таку, щоб на чаші були ручки. Маю Редмонд М-90, до якої є дві чаші - з ручками та без них. Дружина чашу без ручок майже не використовує, бо незручно.

Кум купив POLARIS 0517AD - повний аналог Редмонд М-90.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я зрозумів, наявність функції скороварки бажана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене також DEX DMC-60 справно трудиться. повністю задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я зрозумів, наявність функції скороварки бажана.

як на мене то мультиварка без скороварки, то практично те саме, що електроплита , просто гріє більш рівномірно (грубо кажучи кастрюля в термосі яку підігріває тен), я купував мультиварку виключно з скороваркою (приготування їжі під тиском, прискорює час готовки - мультиварка буде варити той самий холодець так само як і на плиті.. а у скороварці за годину буде жижа, тобто суттєво економить час і електроенергію) , в іншому випадку вона мені б не була потрібна.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без фунцій скороварки немає мультиварку навіть чого і брати ...

Через пару місяців забудете про те що вона у вас ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну постом вище, мій варіант аргументації... купувати "електроплиту в термосі" якось не камільфо) маю пару знайомих, які один в один, як в пості від Баракуди, купили, спробували, набридло і відклали як мотлох.. тай, якщо чесно проводили експеримент, зварили борщ у кастрюлі на газовій плиті, у мультиварці, і в мультиварці-скороварці, інгрідієнти одні і ті ж , рецепт, кількість спецій і т д.. приблизно однакові, правда готувальниці різні (жінка, мама, і подруга знайомого), то за загальними оцінками, зварений в скороварці, на смак здався найбільш приємним і смачним... але то вже так полеміка )) фломастери різні на смак)) один важливий нюанс... не купувати окремо скороварку, а саме мультиварку з функцією скороварки..) Всі аргументи і доводи базуються лише на власних спостереженнях і вподобаннях, можливо, є ті кому до вподоби лише мультиварка, для мене це не зрозуміло, але це не значить, що воно не правильно) головне, щоб смачно попоїсти)) Думаю топік-стартер уже визначився з вибором...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та поки що не визначився...На днях приїду додому в Луцьк то вищезазначені моделі пощупаю в магазинах.Але все рівно,всім дякую за поради!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згоден,маю мультиварку без скороварки(свідомо брав),користуюсь постійно вже більше року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згоден,маю мультиварку без скороварки(свідомо брав),користуюсь постійно вже більше року.

Теж дуже здивували ці слова. Про те, що якщо у мультиварці не має функції скороварки то її не варто і брати. Схоже на підлітковий максималізм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[offtop]

Теж дуже здивували ці слова. Про те, що якщо у мультиварці не має функції скороварки то її не варто і брати. Схоже на підлітковий максималізм.

[offtop] Чомусь на борді, досить часто спостерігаю, що користувачі полюбляють вибирати провокаційну методику ведення бесіди... Людина запитала, Ваші поради на рахунок мультиварок, а не те як Ви дивуєтесь чи оцінюєте вік, стать, рівень освіти людини чи її нинішній погляд на життя, порада, якої не співпадає з Вашою. Можливо такий стан речей, якось пов*язаний з давніми образами, або ще чимось і точиться боротьба між деякими групами людей, а можливо комусь просто подобається "тролити"... хз. Цим постом просто закликаю всіх дорослих і мудрих людей форуму, не загострювати і не критикувати опонентів, а вести аргументований диспут, повірте, форуму від цього лише користь.. Шановний phantom от Вам достатньо було погодитись з zaHARE і навести свої аргументи на користь саме мультиварки.. це виглядало б набагато приємніше і мудріше, ніж конфронтуючі випади в бік BARAKUDA. Навіть якщо BARAKUDA і справді студент чи школяр, якому море по коліна і на всі речі він дивиться категорично і однобоко... ми всі були в такому віці, можливо хтось ще буде, можливо хтось перебуває... ну, а той хто пережив ту пору, зазвичай повинен бути мудрим і памятаючи свої аналогічні роки і використовуючи досвід - бачити ситуацію ширше.. Даним постом в жодному разі не хочу принизити чи якось образити.. просто висловив свій погляд на ситуацію, а то відчуваю прийде BARAKUDA і теоретично може початись "срач" де будуть мірятись піпіськами, визначати рівні освіти, виясняти кому скільки років, і інколи навіть "вичисляти по ай-пі" для розборок, яких насправді ніколи не буде... [/offtop]

Ну, а по темі, я вважаю, що все залежить від причини, яка привела до думки " Треба купити мультиварку", а саме:

- якщо просто купити бо модно, то тоді, що купуєш без різниці і те і те скоріш за все або точно буде у вжитку, або точно піде десь в забуття,

- якщо є маленькі діти або підлітки, нема часу готувати бо весь день на роботі і втомлюєшься і т д, тоді краще купити мультиварку-скороварку, аргумент простий - витрачаєш менше часу на приготування їжі в порівнянні з мультиваркою без функції скороварки.

- якщо ж є діти і втомлюєшься, але готувати полюбляєш або готує жінка в декреті ( вони ж все одно нічого не роблять.... :0032: , а діти самі ростуть і хата прибирається :_07: ) можна купити і просто мультиварку час готування буде довший, але час у Вас є та й звикли Ви так...

- Кажуть у мультиварці страви виходять смачніші... як писав в попередньому пості я зрівнював свій філіпс мультиварка-скороварка і якусь редмонд мультиварку (яку саме не памятаю, та і не важливо то).. як на мене мультиварка програла... але про смаки не спорять...) я впевненний на 100%, що ніхто на форумі не перепробував всі види як мультиварок так і сокроварок.. у когось мультиварка і він звик до своєї манери готування і для нього це супер, а хтось відразу взяв мультиварку-скороварку і теж призвичаївся до неї, для нього звісно перевага в своїй техніці.. щоб казати щось однозначно потрібно одну особу і дві мультиварки з різними функціями, тоді буде більш менш об*єктивно.. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продам нову в коробці, на 5л, ще 1,5 року гарантії. Saturn. дешево

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дитячий садочок)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...