keepo Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 07:10 #1 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 07:10 Навіяно цим повідомленнямЦікаво взнати думку народу на рахунок Луцького клубу акваріумістів. Треба він внас в місті, що має робити і в якому режимі працювати.Я бачу це діло приблизно так:1. Постійно тримати людину в клубі нема резону. Отже робота клубу буде чисто організаційна (зібрались, поділили обов"язки, поділились інформацією і розбіглись).2. Якщо вже робити клуб, то треба приміщення. В нашому місті зараз зняти його нереально. Як варіант можемо комусь запропонувати бартер: ми ставимо людині на фірмі/кафе/... акваріум, доглядаємо за ним, обслуговуємо, а за це нам дозволяють збиратись 1-2-3 рази в місяць біля акваріума, або де дозволять. Я навіть готовий на перших порах надати більшу частину обладнання для цього діла, якщо людині загальна вартість буде завелика.Поки так, думайте, вирішуйте. Якщо буде потреба - дамо ділу хід.
Quiet Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 07:58 #2 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 07:58 Стєсняюсь спрасіть... А яка мета створення цього клубу? Ну для чого його створювати?
dimmon Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 08:01 #3 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 08:01 Стєсняюсь спрасіть... А яка мета створення цього клубу? Ну для чого його створювати? Ну как, посидеть пиво попить... гкм, всмысле делиться опытом и все такое
Quiet Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 08:48 #4 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 08:48 Ну как, посидеть пиво попить... гкм Для этого не обязательно создавать клуб. Если кто-то хочет поговорить с единомышлениками на аквариумные или околоаквариумные темы за рюмкой чая, достаточно просто организовать встречу (выяснить количество человек, заказать столик и т.п.). Вообщем как всегда нужен человек который захочет/располагает временем заниматься организацией. всмысле делиться опытом и все такое Для этого мне кажеться форум более подходящее место. Можна покидаться умными ссылками или самому быстренько заглянуть в шпаргалку для того чтобы вставить умное слово в дисскусии.
keepo Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 10:26 Автор #5 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 10:26 Чисто обмінятись інфою справді краще на форумі, та і на пиво зібратись не проблема. це все робиться і без клубу. Клуб більше треба для встановлення зв"язків, проведення виставок, майстер-класів, вибивання знижок ітд. От для такого, я думаю, варто організовувати щось типу клубу. Якщо ж це нікому нетреба, то і організовувати нічого не будемо. Прекрасно обійдемось форумом.
mikromuha Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 11:30 #6 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 11:30 Чисто обмінятись інфою справді краще на форумі, та і на пиво зібратись не проблема. це все робиться і без клубу. Клуб більше треба для встановлення зв"язків, проведення виставок, майстер-класів, вибивання знижок ітд. От для такого, я думаю, варто організовувати щось типу клубу. Якщо ж це нікому нетреба, то і організовувати нічого не будемо. Прекрасно обійдемось форумом. Все намного проще... Набиваем стрелу, где и на сколько... Желательно поближе к центру чтоб доехать все могли без проблем.. Выбираем голосованием бар, кафе ... ( с горячительными или без...) Встречаемся и все... Это уже было... Если будет нужда в клубе ( а она, поверьте есть, всегда в словесном общении узнаешь больше ..) нетрудно договорится об аренде на 2 -3 часа, в определеный день недели и в определеное время.... Вспомнит может кто как встречались на "Туче" возле старого рынка на остановке... В 11 в воскресенье... и сходняк был ого какой, правда больше по железу... Была попытка в "Дипломате" тоже на 11- 12 по воскресеньям... Место не подходит.. Шумно,накурено, проходной двор... А за клуб или что то вроде того - я двумя руками...
PavelS Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 17:23 #7 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 17:23 Моя пропозиція -- зробити сайт; не знімати приміщення, воно не потрібно зараз. А в інтернеті це буде центр акваріумістів Луцька і може Волині, бо такого в нас ще нема, а форумів хватає: хтось тут сидить, хтось на світ-лані, на інших... Да, спочатку людей буде небагато, думаю близько 5 чол, але навіщо завойовувати всю Україну, то ж не треба відвідуваність у 100 тис людей, не для реклами його робити, а для власної тусовки. Весь матеріал, який викладено тут, можна з успіхом викладати на власному сайті: і фотогалереї, і форуми, і якісь поради ну і т.д.Думаю на дизайн, наповнення і обкатку піде десь місяць, а тоді можна "випускати в плавання". І це безкоштовно! А вже потім, як буде потреба, можна думати і про приміщення, але це довгострокова перспектива. А зараз пропоную почати з маленького, РОЗВИВАТИСЬ, не топтатись постійно на місці, на форумах!
mikromuha Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 19:43 #8 Опубліковано 15 Лютого, 2008 в 19:43 Моя пропозиція -- зробити сайт; не знімати приміщення, воно не потрібно зараз. А в інтернеті це буде центр акваріумістів Луцька і може Волині, бо такого в нас ще нема, а форумів хватає: хтось тут сидить, хтось на світ-лані, на інших... Да, спочатку людей буде небагато, думаю близько 5 чол, але навіщо завойовувати всю Україну, то ж не треба відвідуваність у 100 тис людей, не для реклами його робити, а для власної тусовки. Весь матеріал, який викладено тут, можна з успіхом викладати на власному сайті: і фотогалереї, і форуми, і якісь поради ну і т.д.Думаю на дизайн, наповнення і обкатку піде десь місяць, а тоді можна "випускати в плавання". І це безкоштовно! А вже потім, як буде потреба, можна думати і про приміщення, але це довгострокова перспектива. А зараз пропоную почати з маленького, РОЗВИВАТИСЬ, не топтатись постійно на місці, на форумах!Что то около 2% аквариумистов имеют компы, а с хорошим инетом вообще тяжко, у многих модемы еще стоят...Поэтому и выкладываю на своем сайте все пресованое, подрезаное, без звука... Сколько сайтов есть аквариумных... Пожалуйста общайтесь... В Луцке наш ? Ну еще один будет на Украине...Ни холодно ни жарко... Мне кажится что уж лучше по форумам...топтатся..
PavelS Опубліковано 17 Лютого, 2008 в 17:56 #9 Опубліковано 17 Лютого, 2008 в 17:56 Значить виходить що ні. Тоді відкладаємо це на певний час... Маю надію що колись щось таке подібне з"явиться
keepo Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 06:58 Автор #10 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 06:58 Справді, з часом може і зробимо при потребі. Зараз краще триматись форуму - всетаки народу багато проходить, хтось та з акваріумом попаде
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.