Kourada Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:05 #1 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:05 Вобщєм обзавівся я 5-ти літровой баклажкой спірта 96%. Потрібно його нормально розвести до 40% шоб получілось шось нормальне, в інеті є валом всякіх рєкомєндаций і срачєй на цю тему. Порадьте як його краще розвести з учьотом пропорцій, добавлєнія всяких глюкоз і т.д.
SunSeth Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:08 #2 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:08 Вобщєм обзавівся я 5-ти літровой баклажкой спірта 96%.Про це треба писати в тему "В жизні так много малєнькіх радостєй".
alexvvv Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:09 #3 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:09 з якою метою плануєте розбавляти?
SunSeth Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:10 #4 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:10 Явно не контакти протирати, якщо мова про розведення до 40% і глюкозу.
AID Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:11 #5 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:11 Yupi, просто добавь воды! (7,5л. для 40%) :-)
Kourada Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:13 Автор #6 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:13 alexvvv, З метою орального употрєблєнія.p.s. точно не на продажу, бо був би я баригой таке б не питав.
alexvvv Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:14 #7 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:14 alexvvv, З метою орального употрєблєнія.p.s. точно не на продажу, бо був би я баригой таке б не питав.хто знає... може тільки бізнес започатковуєте...
Kourada Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:15 Автор #8 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:15 AID,Не то, то получіться просто розведений спірт, а це не катить, треба шоб було пріятніше употрєблять.
SunSeth Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:20 #9 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:20 От то вже ті гурмани.
AnimaNoir Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:20 #10 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:20 Можна додати всяких травок-шкурок, почекати декілька місяців поки настоянка дозріє. Але мабуть час піджимає)
Deemon Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:20 #11 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:20 лимона купи, в одну банку вичавиш, в другу можеш меліси накидати, шоугодно на свій смак)
EleKtrik Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:22 #12 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:22 кальция глюканат+ глюкоза+ дистильвана вода= лікарський рецепт
SunSeth Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:23 #13 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:23 лимона купи, в одну банку вичавиш, в другу можеш меліси накидати, шоугодно на свій смак)тільки бажано таким не перепитися, бо на наступний ранок від одного запаху лимона чи меліси можна через фаянсовий прибор годувати Іхтіандра.
AID Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:24 #14 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:24 AID,Не то, то получіться просто розведений спірт, а це не катить, треба шоб було пріятніше употрєблять.дивіться що вам більше подобається...- можна добавити лимон/апельсин - буде одне,- можна взяти вишні (в дану пору консервовані) і зробити настоянку,- можна зробити настоянку на хронові - буде хріновуха,- добавити кору дуба - буде тіпа віскі,...можна зробити всього потрохи і потім дегустувати-порівнювати. Ще й нам розкажете що смачніше)))
sergK Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:26 #15 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:26 На 1 л спирта – 1.1 л теплой кипяченой воды. В большую емкость сливает 5.5 л воды и 5 л спирта + на кончик ложки лимонную кислоту + глюкозу (сколько уже не помню, гугли пропорцию подскажет). Оставляем это все открытое до утра. Утром меряем – будет ровно 40 град.
Kourada Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:28 Автор #16 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:28 AnimaNoir,Да з часом ти вгадав, в суботу тєсть в гості приїзджає. Deemon, Лімон варіант не поганий візьму до уваги.EleKtrik, А з пропорціями, допустім на літр готового продукта можеш підказати?
EleKtrik Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:31 #17 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:31 AnimaNoir,Да з часом ти вгадав, в суботу тєсть в гості приїзджає. Deemon, Лімон варіант не поганий візьму до уваги.EleKtrik, А з пропорціями, допустім на літр готового продукта можеш підказати?хз, колега не на Неньці.
SunSeth Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:32 #18 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:32 На 1 л спирта – 1.1 л теплой кипяченой воды. В большую емкость сливает 5.5 л воды и 5 л спирта + на кончик ложки лимонную кислоту + глюкозу (сколько уже не помню, гугли пропорцию подскажет). Оставляем это все открытое до утра. Утром меряем – будет ровно 40 град.Тільки при даному рецепті враховуємо, що спирт буває двох видів: "протерти попу" перед уколом - 74% і продезинфікувати інструмент - 96%, Якщо Ваш рецепт стосується першого, Ви ж не впевнені? то можна на виході отримати каку.
Kourada Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:38 Автор #19 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:38 AID, З настойками думав експериментувати вже з наступної баклажки.SunSeth, чістяк, сам міряв.
igrok Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:59 #20 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:59 Розбавте,як підказували вам.А 0,5 літра зробіть градусів 45 і з горіха перегородки ті що в середині настоюйте.Не погано виходить,зі слів тестя,я коли робив то щось нічого не лізло,то і не куштував.
EleKtrik Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 15:01 #21 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 15:01 ще варіант з медомРозбавте,як підказували вам.А 0,5 літра зробіть градусів 45 і з горіха перегородки ті що в середині настоюйте.Не погано виходить,зі слів тестя,я коли робив то щось нічого не лізло,то і не куштував.це робиться на самогонці, і троха часу тра настоятись.
SunSeth Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 15:03 #22 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 15:03 SunSeth, чістяк, сам міряв.Я вірю, тільки невідомо для якої крепості спирту той рецепт. Краще зробити з 0.5 в пропорції, а тоді куштувати.
Hockins Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 15:05 #23 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 15:05 Бавився я якось всякими настойками. Зупинився на калганівці. На базарі в бабок що травами торгують пакетик калгану 10 грн. Вистачає в акурат на 3 л банку горілки. Як спирт розводити - багато від самогоспирту залежить.коли спирт файний вистачає води і трішки лимонної кислоти. Розвожу на 1.5 л спирту 2 л мінералки не газованої.Після нормального розведеного державну навіть нюхати не хочеться. З.і . яка зараз ціна за літр, якщо не секрет?
Kourada Опубліковано 18 Вересня, 2015 в 08:48 Автор #24 Опубліковано 18 Вересня, 2015 в 08:48 Вобщем розвів я 100 мл спірта, с віду получалась якась сівуха, воду брав із под крана, але фільтрував аквафором, я так розумію мутніє через солі в воді. Якуводу краще використовувати?Hockins, А мінералку яку брав? Мутне не получалось?З.І.брав по 75грн.
Kourada Опубліковано 19 Вересня, 2015 в 20:17 Автор #25 Опубліковано 19 Вересня, 2015 в 20:17 Вобщєм розбадяжив я 2л спірта,2.8 вадічькі( вибирав воду з самой меншой жосткостью) 200мл глюкози і сок з 4 лімонів, тєсть оценив, а він шарить в алк напітках.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.