Перейти до змісту

День святого Валентина

Raisa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А ви цілувалися? :(

Ну все залежить від того, що ви розумієте під питанням "цілувалися", так був поцілунок, тепер залишилося чекати поцілунків інших учасниць форуму адже була пропозиція щоб всі поцілували :)

Опубліковано

Судя по всему, парень просто счастлив :) ( :(:D:) )

P.S. Вы там смотрите, советую поменьше распространяться, как бы не сглазить чего - а то люди завистливые бывают ;) (по собственному опыту знаю)

Что бы у вас там ни было за знакомство - вряд ли об этом стоит рассказывать направо и налево (да и не думаю, что Иванке это очень понравится :))

Опубліковано

От все вам цікаво, ото треба було прийти і подивитися. У цікавої Варвари на базарі носа відірвали :)

Опубліковано

а мы с Forever Autumn потом поехал в Рок-Хату, после чего получили 3,14ды от таксистов , и нас дружбан вызволял из горотдела :)

Ржунимагу просто!! :)

Это вообще отдельная история!

С сегодняшнего дня я бью таксистов :)

Опубліковано
а мы с Forever Autumn потом поехал в Рок-Хату, после чего получили 3,14ды от таксистов , и нас дружбан вызволял из горотдела :g28:

Ржунимагу просто!! :rolleyes:

Это вообще отдельная история!

С сегодняшнего дня я бью таксистов :)

монтіровкою.

цуко мафія.

а взагалі спільними зусиллями треба згадати, де собака зарита..е.еее....куда таксиста закопаєм...еее..ні! в чому загвоздка і чому все почалось

:g24:

Опубліковано

День Валентина...а що то за свято?...ще один день коли можна напитись?...День Закоханих...та який в ж*пу день...закохані-це не ті, які в цей вечір виповзли на вулицю, домовились зустрітись з кимось біля ЦУМа з надією, що їм сьогодні хтось подарує частину себе(вгадате в якому розумінні)...таке враження, що всіх цих людей цілий рік тримали в клітці, а сьогодні випустили і вони всі повалили в центр з квіточками і сердечками...це якась показуха... як сказав один хлопчик?..Якщо я когось кохаю, то кохаю її кожень день, а день Валентина хай йде нах***...найцінніші подарунки, квіти і увага не тоді коли це треба це робити(маю на увазі сьогоднішній день), а тоді коли хочеться це робити...від всієї душі....імхо...)

Опубліковано
Якщо я когось кохаю, то кохаю її кожень день

ПЕРША ОФІЦІЙНА ЛЕСБІЯНКА НА ФОРУМІ!!!!!!

Гляньте на стать юзера moon

:rolleyes:

Опубліковано

Ну якби уважніше почитав мій пост, то мабуть помітив би, що це була цитата одного хлопчика :rolleyes: , який сказав так про свою кохану...Не думаю, що дуже гарно через якісь свої проблеми(мабуть із зором) кидатись на людину(тобто на мене) з отакими от словами...

Опубліковано
moon, я протер очки - нигде намека, что ты кого-то цитируешь не нашел :rolleyes:

як сказав один хлопчик?..Якщо я когось кохаю, то кохаю її кожень день, а день Валентина хай йде нах***

От і все...

Опубліковано

Ну якби уважніше почитав мій пост, то мабуть помітив би, що це була цитата одного хлопчика :rolleyes: , який сказав так про свою кохану...Не думаю, що дуже гарно через якісь свої проблеми(мабуть із зором) кидатись на людину(тобто на мене) з отакими от словами...

Ну якби не було проблем з пунктуацією, то мабуть помітила б, що цитати хлопчиків та інших видатних людей виділяються лапками (або на форумі - у вигляді цитат). Не думаю, що дуже гарно через проблеми (мабуть, з учителькою української мови) вказувати на інвалідність інших :g28:

Як казав один хлопчик,

Хочеш любити - люби, і тебе полюблять, а не сій депресняк в душах інших.

Це був зразок "цитат" на форумі.

Опубліковано

ну чого ти.

мене інколи і в лоб питають в реалі, чи я не лесбіянка.

нічого страшного у тому немає :g24:

правду кажу. по морді не б*ю.

всьо гуд.

мір!!! труд!! май!!!

Опубліковано
ну чого ти.

мене інколи і в лоб питають в реалі, чи я не лесбіянка.

нічого страшного у тому немає :)

правду кажу. по морді не б*ю.

всьо гуд.

мір!!! труд!! май!!!

та ладно, мені то якось...просто Yarchik'у мабуть було б не дуже приємно, якби я його назвала представником нетрадиційно орієнтації :mdr: і він би сприйняв це як образу...

А то виходить, що він шукає "до чого б то доколупатись"...краще б написав чи погоджується з моєю думкою, чи ні...

Опубліковано

Судячи з кількості сердечок в день 14 лютого - це всесвітній професійний день кардіологів.

Муня :mdr: (від слова moon) - я погоджуюся з твоєю думкою... але вона якось так написана... ну пре від неї таким депресняком, що починаєш думати, що новий рік - це не свято, а крок до апокаліпсису, день народження - це все менше залишається часу до колива в твою честь, 9 травня - це не перемога над німцями, бо ми їздим на Daewoo і ВАЗах, а німці - на Мерседасах і БМВ... День незалежності - це від слова "не залежуватися" під кимось одним, а лягти під іншого, День матері - це пряма гендерна дискримінація (бо хіба ж є День татуся, чи хоча б Ніч чоловіка?). Різдво - це коли можна їсти мнєсо, а Паска - це коли яйцями б'ються...

Отаке виходить...

Опубліковано
та ладно, мені то якось...просто Yarchik'у мабуть було б не дуже приємно, якби я його назвала представником нетрадиційно орієнтації :mdr: і він би сприйняв це як образу...

А то виходить, що він шукає "до чого б то доколупатись"...краще б написав чи погоджується з моєю думкою, чи ні...

бугога!

ти з Ярчиком знайома?:)

Опубліковано
Муня :mdr: (від слова moon) - я погоджуюся з твоєю думкою... але вона якось так написана... ну пре від неї таким депресняком

вракі!!! депресняк - це я!

Опубліковано
День матері - це пряма гендерна дискримінація (бо хіба ж є День татуся, чи хоча б Ніч чоловіка?). Різдво - це коли можна їсти мнєсо, а Паска - це коли яйцями б'ються...

Отаке виходить...

Ох, пане меценасе, це не правда. День тата в нас, якраз є, велкам в бабклуб, там Шура, по-моєму, лік-без проводив ;).

До Муні :)

Ну і шо, нетрадиційна орієнтація в жінок (не гостро виражена) привертає посилену увагу представників протилежної статі, так що нада било громко і со всєй отвєтствєнностью підтвердити :), а не сперечатись. В чоловіків в цьому плані страждає якраз "мускулінне" я, а в жінок з'являється характерна родзинка (якщо вони при тому не перестають помічати меншу половину людства, сорі хлопці, але хвакт).

Психологія...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...