Zalepok44 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:11 #1 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:11 Доброго дня. Ситуація наступна: Потрібно виписатися з однієї адреси, приписатися на іншу. В ЦНАПІ сказали в військомат, телефоную туди. Приймають тільк по середам, поставлять печатку тільки після проходження медкомісії та зарахування до резерву. Ні, ну я їх готовий повідомити де я буду жити, нічого не маю прости. Но мед комісія, ізвольтє, мені нема що робити тиждень часу вбивати... Потрібно якось вийти з цієї ситуації 1. Можливо хтось зможе допомогти (порєшати) щоб міграційна служба зробила мені виписку без штампа військомата. 2. Можливо просто поставити печатку у військоматі. П.С. Звичайно це все не за дякую. $
la20 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:14 #2 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:14 всі хочуть змін і щоб не було корупції. АЛе всі хочтуь парєшать що і є корупцією. СОрі за офтоп
Davids Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:19 #3 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:19 після офтопу зазвичай йде срач...
yu2007 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:19 #4 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:19 Ой, дарма це ти тут запостив.
Zevs_Isver Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:27 #5 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:27 Ой, дарма це ти тут запостив.ловить на живця
yu2007 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:29 #6 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:29 ловить на живцята ну, думаю просто дилема: або субсидія, або АТО
w7emn Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:30 #7 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:30 назревает конфликт!
Zalepok44 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:32 Автор #8 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:32 Квартиру продаю. яка наф субсидія... В мене у військовому квитку пише обмежено придатний в воєнний час.
paksivatova Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:33 #9 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:33 всі хочуть змін і щоб не було корупції. АЛе всі хочтуь парєшать що і є корупцією. СОрі за офтопвсі - це хто ?корупція завжди була і будеєдине,що держава повинна мати з цього зискнаприклад,не дяді в МРЕО платити за гарні номера , а державі на рахунокне дяді з воєнкомата за штампік,а тій же державі
Roman_1984 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:35 #10 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:35 корупція завжди була і буде єдине,що держава повинна мати з цього зиск наприклад,не дяді в МРЕО платити за гарні номера , а державі на рахунокТоді це вже не корупція, а адмінпослуги)))
la20 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:36 #11 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:36 так держава дасть штампік безкоштовно тільки пройти медкомісію і все.
yu2007 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:37 #12 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:37 Квартиру продаю. яка наф субсидія... В мене у військовому квитку пише обмежено придатний в воєнний час.Це теж дарма, ціна за *послугу* зросте втричі (баблоси ж є, раз квартиру продаєш)))
yu2007 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:43 #13 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:43 так держава дасть штампік безкоштовно тільки пройти медкомісію і все.Цікаво просто, скільки в тебе зайняло часу пройти медкомісію? Ти теж *обмежено придатний*?
madkot Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:47 #14 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:47 ситуація знайома, сам подібне пройшов у четвер-п'ятницю. отже виписувався із Луцька, приїхав буквально на кілька днів.у ЦНАПІ сказали, що треба щоб у домовій книзі стояв штамп зняття з обліку у Військоматі.моя проблема була у тому, що я стояв на обліку у Криму - Бахчисарайський військомат.потім звісно знятись звідти не міг. але у Луцьку минулого року просто прописали.у Військоматі прийомні дні лише середа - прикольненька контора, котра тіпа вирішує проблеми людей.забув сказати - я списаний по стану здоров'я ще у 95 році. придатний лише у військовий час.приїхав у Теремно у четвер - штамп у домовій книзі поставити не можуть, бо я у них не числюсь, пішов до комісара - його немає, зам бігає із комісарами районів, говорили балакали, обіцяли що звільниться після обіду - дзуськи. після обіду сказали що прийдіть завтра.прийшов у п'ятницю на 8 ранку. почекав розводу, поговорив із замом комісара, не знає що вирішувати зі мною. я попросив поставити на облік і зняти - каже треба висновок комісії, ок я згоден поспілкуватись із лікарем - направили у районну лікарню - поїхав, там кажуть нікого тут немає, у відпуцстці всі - повернувся у військомат, повиносив їм мізки у різних кабінетах на предмет вияснення чи хтось у них взагалі щось вирішує чи ні. - нічого не вияснив, пішов знову до замкомісара. через деякий час він вирішив взяти відповідальність і дам команду мене прийняти і зняти на облік без комісії (яка нафіг комісія - у мене шрам 20 см на спині після операції на серці, невже думають що все зрослось)))зняли. але і це не кінець.У ЦНАПІ взяли документи (паспорт і домову) і скзаали що буде готово за 2-3 дні (раніше у паспортному все робили при тобі)пояснив, що мені завтра виїзжати на Київ. дівчинка каже, що вони лише приймають документи і відправляють у міграційну службу, котра знаходиться у паспортному. сказав, давайте сам відвезу - "Не положено", але ж це мої документи і я їх не можу завезти - дурдом.після розмови з ї начальником її попросили відправити мої документи вечірньою поштою і у суботу в 9 ранку прийшла смс що документи готові - поїхав забрав.у чому вигода ЦНАПУ не розумію, так само черги. трішки культурніше звісно і в одному місці, але документи робляться реально довше і часу тратиться і нервів більше, ніж коли все було окремо.ТС - якщо ти будеш жити у Луцьку тотобі виписуватись не треба з обліку. тому просто треба поставити штамп про належність до військомату.
NoutM Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:49 #15 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:49 В 2014 вкінці року робив перепрописку. Ніяких проблем не було. Все швидко. Тільки перепитали чи та сама вага, ріст і розмір взуття. Не комісований... Сказали, що в резерві.
madkot Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:50 #16 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:50 В 2014 вкінці року робив перепрописку. Ніяких проблем не було. Все швидко. Тільки перепитали чи та сама вага, ріст і розмір взуття. Не комісований... Сказали, що в резерві.вони зараз у зв'язку із АТО ловлять кожну можливість притягунти тебе на комісію. хоча думаю не мають права тягнути тих, хто списаний по стану здоров'я раз і назавжди.
NoutM Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:52 #17 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:52 Ще дуже офігел, що вимушений паспорт і домові книги там в цнапі залишать. Трошки не ті документи які можно де потрапило залишать, але поскандалив і був змушений на день чи два їм залишити.
yu2007 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:57 #18 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 13:57 хоча думаю не мають права тягнути тих, хто списаний по стану здоров'я раз і назавжди.А це як: раз і назавжди? Якась спеціальна відмітка чи щось інше?
madkot Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:01 #19 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:01 А це як: раз і назавжди? Якась спеціальна відмітка чи щось інше?є певні законодавчо закріплені хвороби і стани людей, коли вони не підходять для служби у мирний час. у мене саме той випадок - вроджена вада (порок) серця, оперована у дитинстві. відмітка ставилась після проходження комісії у 95 році.
Zevs_Isver Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:02 #20 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:02 хоча думаю не мають права тягнути тих, хто списаний по стану здоров'я раз і назавжди.А це як: раз і назавжди? Якась спеціальна відмітка чи щось інше?а що лікарі вже кінцівки навчилися відрощувати?
yu2007 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:12 #21 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:12 а що лікарі вже кінцівки навчилися відрощувати?Ти мене запитуєш? Неодноразово бачив на перекомісіях по інвалідності людей з *невідрощеними* кінцівками, які змушені були з*являтися на ці комісії що 2-3 роки. Напевно спеціалісти в мінохздор таки на щось надіялись, коли прописували такі норми в законодавстві.є певні законодавчо закріплені хвороби і стани людей, коли вони не підходять для служби у мирний час. у мене саме той випадок - вроджена вада (порок) серця, оперована у дитинстві.відмітка ставилась після проходження комісії у 95 році.Я це знаю, бо сам такий (вроджена вада, в дитинстві операція на серці (невдала), кілька швів (є й по 20 см.).Відмітка про те, що непридатний в мирний/обмежено придатний у військовий? Чи про те, що комісія сама-найсама остаточна і більше військомат не має права заставляти проходити повторні медкомісії?
Zevs_Isver Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:16 #22 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:16 2-3 роки. Напевно спеціалісти в мінохздор таки на щось надіялись, коли прописували такі норми в законодавстві. знаємо ми на що вони надіялися
madkot Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:18 #23 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:18 обмежено придатний у військовий. а комісії нехай самі проходять. хоча продовження історії буде у Києві - подивимось
yu2007 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:25 #24 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:25 обмежено придатний у військовий. а комісії нехай самі проходять. хоча продовження історії буде у Києві - подивимосьЗрозуміло. Я просто подумав, що є якісь *відмітки* (наприклад, пункти в переліку медичних протикпоказань для служби у війську), які визначають твій стан здоров*я як "остаточний*, що не потребує подальших відвідувань медкомісій.Десь чув краєм вуха (здається в черговому інтерв*ю якогось воєнкома), що медкомісії у військоматі обов*язкові кожні 5 років для всіх військовозобов*язаних.
la20 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:35 #25 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 14:35 Цікаво просто, скільки в тебе зайняло часу пройти медкомісію? Ти теж *обмежено придатний*?Я не памятаю я її проходив в 2007 році. Обмежено придатний у мирний час чи як там правильно. Недавно на роботі воєнкомат зібрав дані всіх військовозобовязаних. Якщо буде ще хвиля мобілізації думаю мені скажуть чи зараз я придатний чи ні.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.