Перейти до змісту

Файна музика

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скачайте хто альбомчик, не обов'язково всі. Тут класна музика! Будь-ласка

Jason Becker - Perspective

Jason Becker, шред и неоклассик, пораженный боезнью Лу Геринга в возрасте двадцати выпустил диск Perspective когда ему было 25. Используя MIDI студию с синтезатором, Макинтошем с необходимым ПО и аналоговую систему записи, Becker создал его собюственную систему записи музыки через компьютер. "В то время как мое умение играть на гитаре выродилось, кое что в моей музыке стало значительно лучше" - сказал Becker. Класний диск!

іфолдер 88 Мб

Jason Becker - Perpetual Burn

Завихрения безумно сложных и столь же красивых мелодий не оставят вас равнодушными если вы хоть что-то понимаете в музыке. Описывать этот альбом безсмысленно, я даже не буду выкладывать трек для предпросмотра, качать всем и обязательно. Фантастическая музыка!

ifolder 60 Мб

Joe Satriani - Nascar'06 (2005)

Джо Сатриани не часто пишет музыку к фильмам и видеоиграм, но когда делает это, получается у него не хуже чем музыка для сольных альбомов. А ведь для игр саундтреки писать гораздо сложнее, очень много ограничений. Обартите внимание - все темы длятся по 2 минуты.

іфолдер

Michael Angelo Batio - Hands Without Shadows

Последний альбом очень интересного музыканта Michael Angelo Batio. Гитарист сам по себе примечателен своим жестким классным звучанием и особой манерой игры.

Альбом понравился наличием фирменного звука, единственностью мелодий, музыканты не пытаются объять необъятное а работают именно в том стиле, который им удается как никакой другой.

deposit 42Мб

David T. Chastain - Prisoner Of Time

На этот раз свое умение импровизировать покажет вам сам создатель данной серии "Ликбеза" для гитаристов!

іфодер 80Мб

Stephen Ross - Midnight Drive

Отличный лэйбл далеко не всегда означает - хорощий диск, но это не касается Шрапнели! Очередной сумасшедший гитарист из Америки покажет вам удивительную технику на своем дебютном альбоме!

іфолдер 50 Мб

Опубліковано

to AswenDer Давно мучить одне питання: куди ти діваєш свій зовнішній трафік? Постійно бачу від тебе теми "Сказайте, пліз, хто небудь, +100".

Опубліковано

слухай асвендер! может у тя есть Erik_Mongrain ? для примера закину щас в музик папочку с его произведениями.ю...

Опубліковано
to AswenDer Давно мучить одне питання: куди ти діваєш свій зовнішній трафік? Постійно бачу від тебе теми "Сказайте, пліз, хто небудь, +100".

Вже скачав багато. Просто тут є безлімітні юзери, то я питав їх

Опубліковано

Я так розумію що ніхто ше нічого не качав.

В мене не безлім, но Jason Becker - Perspective, Jason Becker - Perpetual Burn, маю бажання скачати і послухати.

Його ще не качали? Відпиши, якщо ні то ввечері скачаю.

Опубліковано

Я радий шо ти відізавався :lol:

Ні, ще нічого нескачували. І якшо можна, то скачай будь-ласка ще Joe Satriani - Nascar'06 (2005) - він мене дійсно цікавить зі всього списку, інших гітаристів я нечув, а Джо у мене є всі альбоми (можу залити - послухаєш) - то він мій улюблений джаз-роковий гітарист!

Ще я планую скачати альбоми групи L.A. Guns! Класна рок-банда з 80-тих, грають Hard/Sleaze Rock, з прекрасними гітарними імпровізаціями. Маю 5 альбомів, остальні на nnm.ru

Опубліковано

Скачав вчора Joe Satriani - Nascar'06 (2005). Прийду додому, виложу, а в Jason Becker - Perspective, Jason Becker - Perpetual Burn швидкість закачки 2-8 кб/с, такшо коли докачаїться незнаю, але скачаю 100%

Опубліковано
Ще я планую скачати альбоми групи L.A. Guns! Класна рок-банда з 80-тих, грають Hard/Sleaze Rock, з прекрасними гітарними імпровізаціями. Маю 5 альбомів, остальні на nnm.ru

Гітарні імпровізації в глем-метал - це шо-то новоє :huh:

Опубліковано

Joe Satriani - Nascar'06 (2005) - Залив на фтп\мюзік

Jason Becker - Perspective - Залив на фтп\мюзік

З.І. Не знаю як робити ссилки на фтп з логіном і паролем такшо звиняйте.

Опубліковано

Гітарні імпровізації в глем-метал - це шо-то новоє :D

Шо для тебе, дорогий SunSeth, слово "імпровізація" означає? :)

Опубліковано
Joe Satriani - Nascar'06 (2005) - Залив на фтп\мюзік

Jason Becker - Perspective - Залив на фтп\мюзік

З.І. Не знаю як робити ссилки на фтп з логіном і паролем такшо звиняйте.

Молодець! Главно шо залив, мені зовсім неважко зайти і забрати без ссилки :)

Опубліковано

Гітарні імпровізації в глем-метал - це шо-то новоє :)

Шо для тебе, дорогий SunSeth, слово "імпровізація" означає? :)

та те що і для для всіх ;) я нового нічого не придумую.

ИМПРОВИЗАЦИЯ (от лат . improvisus - неожиданный, внезапный), сочинение стихов, музыки и т. п. в момент исполнения; выступление с чем-либо, не подготовленным заранее; произведение, созданное таким образом.

© БЭС

Чи може ти хочеш сказати, що музиканти L.A. Guns створюють тексти і музику в момент її виконання, тобто імпровізують ? :D

Опубліковано
...Чи може ти хочеш сказати, що музиканти L.A. Guns створюють тексти і музику в момент її виконання, тобто імпровізують ? :D

я називаю імпровізацією гарно зігране соло :) А за словник дякую :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...