Mondiale Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 17:20 #1 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 17:20 Скачайте хто альбомчик, не обов'язково всі. Тут класна музика! Будь-ласкаJason Becker - PerspectiveJason Becker, шред и неоклассик, пораженный боезнью Лу Геринга в возрасте двадцати выпустил диск Perspective когда ему было 25. Используя MIDI студию с синтезатором, Макинтошем с необходимым ПО и аналоговую систему записи, Becker создал его собюственную систему записи музыки через компьютер. "В то время как мое умение играть на гитаре выродилось, кое что в моей музыке стало значительно лучше" - сказал Becker. Класний диск!іфолдер 88 МбJason Becker - Perpetual BurnЗавихрения безумно сложных и столь же красивых мелодий не оставят вас равнодушными если вы хоть что-то понимаете в музыке. Описывать этот альбом безсмысленно, я даже не буду выкладывать трек для предпросмотра, качать всем и обязательно. Фантастическая музыка!ifolder 60 МбJoe Satriani - Nascar'06 (2005)Джо Сатриани не часто пишет музыку к фильмам и видеоиграм, но когда делает это, получается у него не хуже чем музыка для сольных альбомов. А ведь для игр саундтреки писать гораздо сложнее, очень много ограничений. Обартите внимание - все темы длятся по 2 минуты.іфолдерMichael Angelo Batio - Hands Without ShadowsПоследний альбом очень интересного музыканта Michael Angelo Batio. Гитарист сам по себе примечателен своим жестким классным звучанием и особой манерой игры.Альбом понравился наличием фирменного звука, единственностью мелодий, музыканты не пытаются объять необъятное а работают именно в том стиле, который им удается как никакой другой.deposit 42МбDavid T. Chastain - Prisoner Of TimeНа этот раз свое умение импровизировать покажет вам сам создатель данной серии "Ликбеза" для гитаристов!іфодер 80МбStephen Ross - Midnight DriveОтличный лэйбл далеко не всегда означает - хорощий диск, но это не касается Шрапнели! Очередной сумасшедший гитарист из Америки покажет вам удивительную технику на своем дебютном альбоме!іфолдер 50 Мб
D@ve Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 07:47 #2 Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 07:47 to AswenDer Давно мучить одне питання: куди ти діваєш свій зовнішній трафік? Постійно бачу від тебе теми "Сказайте, пліз, хто небудь, +100".
Banzai Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 10:27 #3 Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 10:27 слухай асвендер! может у тя есть Erik_Mongrain ? для примера закину щас в музик папочку с его произведениями.ю...
Mondiale Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 17:43 Автор #4 Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 17:43 to AswenDer Давно мучить одне питання: куди ти діваєш свій зовнішній трафік? Постійно бачу від тебе теми "Сказайте, пліз, хто небудь, +100".Вже скачав багато. Просто тут є безлімітні юзери, то я питав їх
gorik Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 09:45 #5 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 09:45 Я так розумію що ніхто ше нічого не качав.В мене не безлім, но Jason Becker - Perspective, Jason Becker - Perpetual Burn, маю бажання скачати і послухати.Його ще не качали? Відпиши, якщо ні то ввечері скачаю.
Mondiale Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 12:35 Автор #6 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 12:35 Я радий шо ти відізавався Ні, ще нічого нескачували. І якшо можна, то скачай будь-ласка ще Joe Satriani - Nascar'06 (2005) - він мене дійсно цікавить зі всього списку, інших гітаристів я нечув, а Джо у мене є всі альбоми (можу залити - послухаєш) - то він мій улюблений джаз-роковий гітарист! Ще я планую скачати альбоми групи L.A. Guns! Класна рок-банда з 80-тих, грають Hard/Sleaze Rock, з прекрасними гітарними імпровізаціями. Маю 5 альбомів, остальні на nnm.ru
gorik Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 08:55 #7 Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 08:55 Скачав вчора Joe Satriani - Nascar'06 (2005). Прийду додому, виложу, а в Jason Becker - Perspective, Jason Becker - Perpetual Burn швидкість закачки 2-8 кб/с, такшо коли докачаїться незнаю, але скачаю 100%
Mondiale Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 19:20 Автор #8 Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 19:20 Добре, ждемо
SunSeth Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 19:23 #9 Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 19:23 Ще я планую скачати альбоми групи L.A. Guns! Класна рок-банда з 80-тих, грають Hard/Sleaze Rock, з прекрасними гітарними імпровізаціями. Маю 5 альбомів, остальні на nnm.ru Гітарні імпровізації в глем-метал - це шо-то новоє
gorik Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 19:38 #10 Опубліковано 19 Лютого, 2008 в 19:38 Joe Satriani - Nascar'06 (2005) - Залив на фтп\мюзікJason Becker - Perspective - Залив на фтп\мюзікЗ.І. Не знаю як робити ссилки на фтп з логіном і паролем такшо звиняйте.
gorik Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 14:33 #11 Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 14:33 Jason Becker - Perpetual Burn, вже лежить на фтп
Mondiale Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 18:42 Автор #12 Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 18:42 Ще я планую скачати альбоми групи L.A. Guns! Класна рок-банда з 80-тих, грають Hard/Sleaze Rock, з прекрасними гітарними імпровізаціями. Маю 5 альбомів, остальні на nnm.ru Гітарні імпровізації в глем-метал - це шо-то новоє Шо для тебе, дорогий SunSeth, слово "імпровізація" означає?
Mondiale Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 18:50 Автор #13 Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 18:50 Joe Satriani - Nascar'06 (2005) - Залив на фтп\мюзікJason Becker - Perspective - Залив на фтп\мюзік З.І. Не знаю як робити ссилки на фтп з логіном і паролем такшо звиняйте. Молодець! Главно шо залив, мені зовсім неважко зайти і забрати без ссилки
SunSeth Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 18:52 #14 Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 18:52 Ще я планую скачати альбоми групи L.A. Guns! Класна рок-банда з 80-тих, грають Hard/Sleaze Rock, з прекрасними гітарними імпровізаціями. Маю 5 альбомів, остальні на nnm.ru Гітарні імпровізації в глем-метал - це шо-то новоє Шо для тебе, дорогий SunSeth, слово "імпровізація" означає? та те що і для для всіх я нового нічого не придумую. ИМПРОВИЗАЦИЯ (от лат . improvisus - неожиданный, внезапный), сочинение стихов, музыки и т. п. в момент исполнения; выступление с чем-либо, не подготовленным заранее; произведение, созданное таким образом. © БЭС Чи може ти хочеш сказати, що музиканти L.A. Guns створюють тексти і музику в момент її виконання, тобто імпровізують ?
Mondiale Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 19:09 Автор #15 Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 19:09 ...Чи може ти хочеш сказати, що музиканти L.A. Guns створюють тексти і музику в момент її виконання, тобто імпровізують ? я називаю імпровізацією гарно зігране соло А за словник дякую
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.