Перейти до змісту

Шустер перебрався на "1+1"

ForZa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не писав що шоу погане <_<,шоу якраз то що тра)) я просто реально не розумію навіщо його дивитися, воно нічого не "дає" :)

:offtopic:

Ви звикли щоб вам щось завжди давали?

Але совок скінчився, треба починати самому щось заробляти

мене цікавить аналогічний контент (альтернатива) від вас цьому шоу

Альтернатива гівну? Немає такої.

Інформацію беру лише з мережі. Декілька сайтів новин, форуми + підписана в ФБ на людей які для мене цікаві. Часто дивлюсь Громадське

дивне порівняння :0157:

Це ток-шоу і Ви плутате його з ... новинами, але в ньому обговорюють те що вже відбулось "постфактум"

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я не писав що шоу погане <_<,шоу якраз то що тра)) я просто реально не розумію навіщо його дивитися, воно нічого не "дає" :)

Юрко, телеящик, це завжди була і є( не знаю чи буде, бо старий, і не знаю чи доживу до того світлого дня) проплачена гавкалка. Я сам не

є фанатом Шустера, але сьогоднішню передачу вирішив подивитись тільки за ради теми про події біля ВР. Нічого нового не сказано, але певна думка відносно де кого склалась.

Опубліковано

:offtopic:

Ви звикли щоб вам щось завжди давали?

Але совок скінчився, треба починати самому щось заробляти

Нічого мені не треба давати))) як би ждав щоб щось дали,то б зараз не було б на чому писати) все проїхали,дивіться на здоров"я, аби вам було добре))

Опубліковано

Юрко, телеящик, це завжди була і є( не знаю чи буде, бо старий, і не знаю чи доживу до того світлого дня) проплачена гавкалка. Я сам не

є фанатом Шустера, але сьогоднішню передачу вирішив подивитись тільки за ради теми про події біля ВР. Нічого нового не сказано, але певна думка відносно де кого склалась.

Саме так, це шоу дає можливість зробити певні висновки, для себе, зокрема про події, та учасників і їх відношення до цих подій.

Опубліковано

але сьогоднішню передачу вирішив подивитись тільки за ради теми про події біля ВР.

Ось тут розумію!

Опубліковано

1+1, шустер і та вся пі..добратія робить більше проти України, ніж хуйло.

Про сьогоднішній шустер коротко.

COFDKbzUcAAZiU3.jpg

Опубліковано

COFDKbzUcAAZiU3.jpg

ви самі ці формулювання звинувачень перечитували? :0158:

маразм :0161:

Опубліковано

До того як я це читав. я бачив що творилось 31.08 біля ВРУ і хто серед них пацріот і чим він там займався

Богдан Карпенко

4 год · Змінено ·

Маніпуляції Шустера. Для початку розподіл по фракціям у ВРУ:

142 - Фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

81 - Фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

48 - Позафракційні

43 - Фракція Політичної партії "Опозиційний блок"

26 - Фракція Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

22 - Група "Партія "Відродження"

21 - Фракція Радикальної партії Олега Ляшка

19 - Фракція політичної партії "Батьківщина"

18 - Група "Воля народу"

Маніпуляція 1. Підбір глядачів у студії - 67% за те, що "Свобода" не несе відповідальності за смерті Нацгвардійців. У той час коли позицію партії "Свобода" по країні підтримують виключно представники радикальних груп. На прикладі ВРУ це РПЛ (21) і частина позафракційних, до яких входять свободівці. При всіх можливих комбінаціях показник підтримки радикалізму не перевищить 10%, що аж ніяк не 67% підібраних по якому дивному чину глядачів

Маніпуляція 2. У передачі обговорювали зміни у Конституцію. Давайте подивимось на гостей і наскільки частка противників змін у передачі відповідає частці противників змін у ВРУ.

коментатори:

ПРОТИ - Святослав Олійник

ПРОТИ - Олексій Мочанов

ПРОТИ - Олег Тягнибок

ПРОТИ - Катерина Кувіта (черговий Автомайдан)

ПРОТИ - Сидор Кізин - (адвокат Свобода)

ПРОТИ - Андрій Бондаренко - (ПС)

ПРОТИ - Владимир Полочанинов

народні депутати

ПРОТИ - Власенко С.В.

ПРОТИ - Березюк О.Р.

ПРОТИ - Ляшко О.В.

ПРОТИ - Парасюк В.З.

ПРОТИ - Добродомов Д.Є.

ЗА - Пташник В.Ю.

ЗА - Бурбак М.Ю.

ЗА - Луценко Ю.В.

ЗА - Бойко Ю.А.

? - Віталій Шабунін (нейтральна позиція, винесу окремо)

Отже, по головній темі 4-годинного випуску яскравих противників змін до конституції було 12-ть, тих, хто підтримує зміни і за дотримання Мінську - 4, тобто 75% коментаторів у студії було ПРОТИ змін

У реальності у нас за зміни БПП, НФ, ОППО, Відродження, Воля народу, і третина позафракційних. Рахуємо: 142 + 81 + 43 + 15 + 22 + 18 = 321, тобто, грубо кажучи 75% ЗА ЗМІНИ

А тепер скажіть будь ласка, як ведучий, котрий позиціонує себе чесним журналістом і видає себе за свободу слова, допускає маніпуляцію, при котрій коментатори у студії 4 ГОДИНИ на 75% складаються з противників змін, а реально ЗА ЗМІНИ підтримка у ВРУ 75%?

І це я не вказую, що неймовірна маніпуляція з глядачами у студії, які з якоїсь дивини замість максимальних 10% підтримки радикалів, мали 67% тої підтримки

Ви питаєте звідки оплески у студії любій дурниці популіста? Звідси. А скільки часу мала на виступ Пташник? Декілька хвилин, і при цьому її весь час перебивали, а ведучий замість відключити мікрофон бидлу-тягнибоку, сказав до Пташник приблизно таке: "НЕ ПРОВОКУЙТЕ ТЯГНИБОКІВ І ВОНИ НЕ БУДУТЬ ПЕРЕБИВАТИ". Савік, ти охуїв? Мало того, що ти зманіпулював пропорції у студії зробивши з 25% аж 75% в угоду власнику каналу, ти не дав людям аргументи ЗА зміни висловити.

Маніпуляція 3: Чому у студії весь час лунають звинувачення у сторону Президента, які ніхто не може заперечити? Скільки людей у студії представляло президента, а скільки його різких антипатиків. А ось давайте подивимось:

коментатори:

ПРОТИ - Святослав Олійник

ПРОТИ - Олексій Мочанов

ПРОТИ - Олег Тягнибок

ПРОТИ - Катерина Кувіта (черговий Автомайдан)

ПРОТИ - Сидор Кізин - (адвокат Свобода)

ПРОТИ - Андрій Бондаренко - (ПС)

ПРОТИ - Владимир Полочанинов

?? - Шабунін

народні депутати

ПРОТИ - Власенко С.В.

ПРОТИ - Березюк О.Р.

ПРОТИ - Ляшко О.В.

ПРОТИ - Парасюк В.З.

ПРОТИ - Добродомов Д.Є.

ПРОТИ - Бойко Ю.А.

?? - Пташник В.Ю.

?? - Бурбак М.Ю.

ЗА - Луценко Ю.В.

ОДИН представник президента з 17ти!!, де 13-ть - постійні критики, і 3-є - ймовірно нейтральні. Знову пригадуйте, що аудиторія на 67% за радикалів з самого початку чомусь. Увага, прихильників Президента, який виграв вибори у один тур, який має найбільшу фракцію у ВРУ Савік презентує у частці 6%! з коментаторів, а противників мінімум 13-ть з 17ти, тобто 76%!. Савік, ти охуїв-2?

Оце називається журналістика, оце Свобода слова, оце чесна передача??? Та йде Шуйстер нахер з таким підходом. І ось це під час війни на центральному каналі у п'ятницю ввечері чотири години людям гівно у голову вкладає?? Ну як так, га?

І ше я хочу сказати Власенку і Парасюку - ви обоє, на передачу час знайшли, а прийти на роботу вдень і проголосувати за антикорупційний закон - ні. Курви ви.

Дякую за увагу

Опубліковано

Та йде Шуйстер нахер з таким підходом

А хіба не зрозуміло для чого ця педарача опинилась на 1+1?:) Мета одна - і вчора це було підкреслено. Треба ж Шустрому гроші заробляти, що він і робить весь час роботи в Україні!

У передачі обговорювали зміни у Конституцію

А от саме це і не обговорили і перетворили це все обговорення на справжній базар! Вся "поведінка" депутатів у ВР перенесена у єфір педарачи і ніякого толку і роз'яснення для громадян, а потім нічого не знавши і слухаючи цей весь брєд люди йдуть голосувати... От так і маніпулюють людьми :( А це комусь треба... і Савік у цьому приймає важливу участь!!!
Опубліковано

Раніше були папєрєднікі, а тепер - агенти кремля, як зручно...

А те, що влада зрадила і знову імєєт народ...

Всіх одіозних представників режиму - відпустили, покарання ніхто не поніс за події на майдані, молодих пацанів, справжніх патріотів - ложать на сході, в кабінетах сидять ті самі свині, на державних підприємствах така корупція шо фуфайка завертається. Тааак... понесло шось мене, тим більше шо я в політичних спорах на борді не беру участі, та і тема не про те, а про те, що при будь якій владі треба дивитися опозиційні речі і робити правильні висновки, є у них доля правди ;-)

Вот якби шустер вийшов на 5-тому, тоді можна було б кричати, що він шльондра, а так - є вибір кого підтримувати. А про спільні інтереси БПП, НР і ворогів народу ОП це дуже цікаво.

Опубліковано

Раніше були папєрєднікі, а тепер - агенти кремля, як зручно...

А те, що влада зрадила і знову імєєт народ...

Всіх одіозних представників режиму - відпустили, покарання ніхто не поніс за події на майдані, молодих пацанів, справжніх патріотів - ложать на сході, в кабінетах сидять ті самі свині, на державних підприємствах така корупція шо фуфайка завертається. Тааак... понесло шось мене, тим більше шо я в політичних спорах на борді не беру участі, та і тема не про те, а про те, що при будь якій владі треба дивитися опозиційні речі і робити правильні висновки, є у них доля правди ;-)

Вот якби шустер вийшов на 5-тому, тоді можна було б кричати, що він шльондра, а так - є вибір кого підтримувати. А про спільні інтереси БПП, НР і ворогів народу ОП це дуже цікаво.

Ти мені розкажи про спільні інтереси з приводу двох отсанніх голосувань щодо закупівель і корупції а я тебе уважно послухаю.

А щодо розслідувань щодо майдану. відразу після вйобу якубовича хто став генпрокурором. часом не Махнійцький кий був виходцем звідки? праивльно з паціотвів свободи і яка сучара як могла все тормозила і знищувала він самий Махнійцьким а тепер розказуй а я слухаю.

Опубліковано

la20, я ж кажу, що в політичних суперечках участі не беру, бо це не конструктивно, кожний всеодно залишиться при свої правді.

Але те, що влада погана не означає, що противникі хороші, тим більше безхребетна свобода. Я веду до того, що в лайні теж бувають зерна істини, а з Порошком і ко тут скоріше, навіть, і не зерна. Змінились у нас лише колір, лозунги і вектор... а морди і суть залишилась та сама, що і була - всіх поіметь, але темпи імєнія якісь дуже садистскі останнім часом.

Опубліковано

Ігор Ронович "бла - бла -бла"

Я перепрошую, а хто такий цей Ронович? Так хвацько розвішує ярлики й без суду і слідства знайшов всіх винних у подіях під ВР і не тільки...

Опубліковано

Вчорашнє шоу нічим не відрізнилось від попередніх-крик, соплі, бризкання слиною, і чергове- дурень, сам дурень. Ще б троха, і Улєжка б кинувся в рукопашну))) Політика шоу залишилась на тому самому рівні. Перефразовуючи пісню покійного Талькова- перемінити можна канал, ну а суть не змінна)))). В глибині душі( ну десь дуже глибоко (с) ), очікував розумного пояснення подій 31 серпня, але, все як завжди, залишилось "страшною військовою таємницею". :_02: Перефразовуючи сказане професором Прєображєнскім- не дивіться на ніч шоу Савіка шустера. :_02:

Опубліковано

яка сучара як могла все тормозила і знищувала він самий Махнійцьким а тепер розказуй а я слухаю.

+1005000!!! Тут і додати нічого!!!
Опубліковано

ви самі ці формулювання звинувачень перечитували? :0158:

маразм :0161:

Секта свідків Шоколадного ж ;)

Критикуєш владу, або не дай Боже самого Пецю, значить ти зрадофіл і агент Кремля.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...